Kaiserslots Anmeldelser 5

1. Spiltjeneste
  2. Kasino
  3. Spilbutik
  4. Videospilbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Kaiser Slots kan du få dig en uforglemmelig spiloplevelse. Du kan spille vores spil hjemme eller på farten, på stationære, mobile, eller tablet enheder!

2,5

Under middel

Hvis man har en udbetaling skal man…

Hvis man har en udbetaling skal man vente næsten 14 dage. hat-servicemedarbejdere modsiger hinanden, siger man lyver og kan ikke finde ud af hvilke dokumenter de skal have.
De giver ikke besked på, om der mangler noget, det skal man selv opsøge dem for, og mangler der noget, skal dette selvfølgelig sendes ind, og så skal de ligge yderligere 48 timer ....
Total dårlig kundeservice. Har aldrig været ude for noget lign.

6. september 2018

Læs deres vilkår FØR i overhovedet …

Læs deres vilkår FØR i overhovedet …
Læs deres vilkår FØR i overhovedet tænker på at lave en indbetaling, når du har læst deres vilkår vil du helt sikkert ikke lave en indbetaling.

Hos spillemyndighederne kan i se hvilken casinoer de har under AG Communications Limited, da de har en del.

Grunden til at i SKAL checke listen er hvis i har modtaget en bonus fra bare et af deres andre casinoer kan du miste dine penge og bonus osv. da det ville være bonusmisbrug i deres øjne.

De laver i mine øjne også selv bonusmisbrug over for deres kunder, for mange læser jo ikke hvad der faktisk står og det ved de nok udmærket godt, deres gennemspils krav er faktisk ok på 35xbonus MEN for mig ville den nok være tættere på 70x...

Jeg troede faktisk jeg havde set det hele men....under deres vilkår er der en liste med slots som kun tæller 50% i wager, og hold nu fast....DER STÅR OVER 180 maskiner på den liste, maskiner som danger high voltage, bonanza, king kong, Fruit Warp, Pink Elephants osv osv listen er som sagt voldsom og indeholder mange af de nyere og populære maskiner.

Jeg er bare glad for jeg altid læser de ting igennem før jeg fik smidt penge ind hos nogle af deres kasinoer, hjælp jer selv og lav en blacklist liste over de kasinoer i skal holde jeg fra, og i kunne starte med at smide deres 10+ casinoer på listen.

Undre mig faktisk også lidt over hvorfor man har så mange kasinoer under samme firma når de ikke vil have man spiller på mere en et for så laver man bonusmisbrug...så lad dog være med at oprette så mange kasinoer under samme firma....

17. januar 2018
Vis anmeldelser på alle sprog (5 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto