Jeg bestiller fra kagetid en tre-fire gange om året og har gjort det siden de startede. Det gør jeg da jeg har en søster der meget gerne ønsker sig ting der. Men hver eneste gang er der en fejl i ordr... Se mere

Kundeservicen er i top! Altid haft gode oplevelser, når jeg har skrevet en mail til dem. Uanset om det var fejlleveringer, flødeboller gået i stykker eller to ordre der skulle pakkes sammen. Bagebø... Se mere

Bestilte flødeboller til levering fredag i uge 41, 2 ud af 4 er blevet mast. Skriver til Kagetid og der er fluks et nyt sæt afsted med posten, som dog også er gået i stykker undervejs. Flødebollerne... Se mere

Bestilte en kasse med 4 flødeboller, men 1 var smadret da de nåede frem. I den ene, af de 3 tilbageværende flødeboller, manglede der skum i halvdelen af bollen. Smagen er ok - men på ingen måde 25... Se mere

1,9

Under middel

Fantastisk

Har handlet flere gange hos kagetid der er altid god service og hurtig levering. Sidste køb var to slags pulverfarve og de er vildt gode og farver lige som de skal. Elsker det.

17. juni 2022

Altid tilfreds med mine bestillinger

Nemt, hurtigt afsendelse og hurtig levering igennem GLS. Jeg har bestilt igennem kagetid 5-10 gange og det er samme hurtige leveringstid hver gang.

Det eneste der kan undre en, er at man modtager juleklistermærker og juleopskrift til en bestilling i januar måned 😅

Jeg er meget stor fan af jeres koncept 😍
love it 🤩🤩🤩

6. januar 2022

Virkelig god service😍

Virkelig god service😍
Bestilte en ordre til fødselsdagstilbud. Da ordren kom, var der sendt en forkert vare med. Det kan jo ske, og jeg kontaktede kundeservice. De undskylde mange gange og sendte straks den rigtige varer afsted. Jeg fik lov til at behold “fejlvareren” som undskyldning, hvilket jo ikke havde været nødvendigt.
I hvertfald tak for god service!

10. oktober 2021

Favorit shop

Altid god service.
Der bliver altid besvaret på mails, Instagram og Facebook indenfor meget kort tid. Og i står altid klar til hjælp. Tak! :-)

16. september 2021

Favorit kageshop

Jeg køber med jævnlige mellemrum forskellige produkter hos Kagetid. Produkterne er altid i top, deres inspiration på diverse SoMe-kanaler ligeså, men deres kundeservice? Den slår alt! De er så mega søde og hjælpsomme - altid!

23. juli 2021

Bare tak!

Lækre produkter! Og virkelig god kundeservice!!
Man får altid et hurtigt svar, uanset hvornår eller hvor man skriver! :-)

6. maj 2021

Tip top

Har kun haft gode oplevelser ved at købe ting inde ved kagetid. De er hurtige til at svare, hvis man skriver til dem. De for også hurtigt pakket pakkerne, så de kan blive sendt af sted.

23. november 2020

Det er dog det mærkeligste at smide…

Det er dog det mærkeligste at smide penge efter. Man kan ikke engang finde noget med hakket gris😅
Spild af penge
Begge hjemmesider er total ubrugelig selv om de tager 49 kr for medlemskab.. anbefaler alle til at give 1 stjerne.
Disse hjemmesider er kun til at fylde egen lomme.
De lover en film om hvordan man bruger siden. Men sidder og laver reklame for senge tøj.. skider på jeres kunder..

18. november 2020

Kagetid/spisetid er en kæmpe omgang…

Kagetid/spisetid er en kæmpe omgang l...man betaler men kan stadig ikke gør noget på hjemmesiden spild af penge.
Hold jer langt væk fra disse hjemmesider..
Man kan ikke se nogen opskrifter

18. november 2020

God service!

Jeg købte en bøtte chokolade som desværre var åben da jeg fik den, skrev til dem og fik med det samme sendt en ny uden beregning som kom et par dage efter:-)

1. oktober 2020

Under middel

Synes andre bage udstyrs hjemmesider har meget mere udvalg og er lidt billigere.
Og 5 gode bøger er bedre end af lave 15 middel bøger oveni hinanden

31. august 2020

Det er bare en super virksomhed

Har flere gange handlet hos Kagetid.dk, og jeg er lige tilfreds hver gang! Den seneste gang, var der opstået en pakkefejl, og jeg manglede en enkelt vare, men dagen efter at jeg havde kontaktet kundeservice, så fik jeg svar, og en ny pakke med den manglede varer blev afsendt. Det er bare super nem og hurtig service, som jeg virkelig sætter pris på hos et firma. Derudover, så er det nogle lækre produkter og råvarer, så jeg anbefaler altid folk at handle hos netop kagetid :)

20. august 2020

Den bedste webshop

Den bedste webshop, kanon kundeservice og konge kvalitet på varerne. Udover det, får man god inspiration til at kaste sig ud nyt kageværk, som man ellers ikke har prøvet før.

28. april 2020

Er dette din virksomhed?