Min kæreste og jeg havde den mest fantastik valentins
Min kæreste og jeg havde den mest fantastiske aften hos Kædeby Cafeen i forbindelse med deres 3-retters valentinsmenu med tilhørende vinkort.
Allerede fra vi trådte ind ad døren, blev vi mødt af en varm og hyggelig atmosfære, der virkelig satte den perfekte ramme for en romantisk aften.
Maden var intet mindre end udsøgt. Hver ret var smukt anrettet og fyldt med smag, hvor råvarerne virkelig fik lov til at skinne igennem. Der var en fantastisk balance i retterne, og man kunne tydeligt smage, at der var lagt både passion og omtanke i menuen. Vinkortet var nøje udvalgt til retterne, og vinene komplimenterede maden perfekt, de var med til at løfte hele oplevelsen til et endnu højere niveau.
Servicen var ligeledes i top. Personalet var nærværende og utroligt imødekommende uden at være påtrængende. Vi følte os virkelig velkomne og godt taget hånd om hele aftenen.
Alt i alt var det en gennemført og romantisk valentinsoplevelse, som vi varmt kan anbefale til andre par, der ønsker en særlig aften i hyggelige omgivelser. Vi kommer helt sikkert igen!