Kadoing Anmeldelser

4,7

Er was wat onduidelijkheid met de bezorging en dat werd zeer snel en goed opgelost. Zeer tevreden dus. Producten zijn perfect en van degelijk materiaal.

Het apparaat werd geleverd met een verkeerde oplaadkabel . Na heen en weer mailen hebben we tenslotte een filmpje moeten maken om te bewijzen wat er fout zat. Nú wachten we op jullie reactie! Na... Se mere

Wat een TOP bedrijf!!! Ze zijn supersnel en netjes met het beantwoorden van eventuele vragen. Ik had mijn bestelling snel in huis. Mooie, eerlijke producten. De wekkers zijn mooi en leuk voor... Se mere

1. Legetøjsbutik

Kadoing is een Nederlands speelgoedmerk met oog voor duurzaamheid. Wij ontwerpen en ontwikkelen kindvriendelijke producten die bijdragen aan spel, ontwikkeling, rust en plezier. Ons assortiment bestaat onder andere uit kinderwekkers, nachtlampjes, houten speelgoed, Montessori activiteitenborden (busy boards), muziekinstrumenten en knuffels van gerecycled materiaal. Met liefde voor kinderen én de wereld van morgen kiezen we bewust voor duurzamere materialen, zoals FSC-gecertificeerd hout, siliconen en gerecyclede stoffen. Daarnaast streven we ernaar het gebruik van onnodig plastic zoveel mogelijk te beperken. Bij Kadoing geloven we dat zorgeloos spelen bijdraagt aan een betere toekomst. Daarom ontwikkelen we innovatieve, veilige en duurzame producten die kinderen helpen ontdekken, leren, ontspannen en groeien. Kadoing, duurzaam speelplezier.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Zeer tevreden.

Producten zijn perfect en van degelijk materiaal.

27. maj 2026

Besvarelse fra Kadoing

Bedankt voor de mooie review, Kees! 😊 Fijn om te horen dat we de onduidelijkheid rondom de bezorging snel hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent over zowel onze service als de producten. We wensen jouw kleinkind heel veel plezier toe met de pastelkleurige muziekset en het Montessori Busy Board!😊

Snel verzonden

Snel verzonden, mijn dochter is erg blij met haar nieuwe wekker.

4. april 2026

Besvarelse fra Kadoing

Fijn om te horen dat je dochter zo blij is met haar nieuwe wekker 😊

Snelle levering en goede communicatie

Fijn contact met de klantenservice en t ‘probleem’ direct en heel goed opgelost.

20. marts 2026

Besvarelse fra Kadoing

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de nalevering en het contact snel en naar tevredenheid zijn verlopen, daar doen we het voor 😊 Veel speelplezier met de muziekset!

Moeilijke start maar nadien heel blij met de extra’s die door Kadoing als tegemoetkoming werden achternagestuurd

Nú wachten we op jullie reactie!
Na wat miscommunicatie toch een deugddoende reactie en pakje van kadoing ontvangen!
Met uitgebreide excuses en vooral bijkomende kadootjes voor de jarige.
Iedereen blij !

17. januar 2026

Beste Martine,

Dank voor uw update en fijn om te lezen dat alles uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost.

Nogmaals onze excuses voor de miscommunicatie aan het begin. We zijn blij dat we dit alsnog goed voor u hebben kunnen rechtzetten en dat het pakket en de extra’s in goede orde zijn aangekomen.

Veel plezier ermee, en dank voor het vertrouwen in Kadoing.

Met vriendelijke groet,
Kadoing Support

Snelle levering, waardevol cadeau.

Snelle levering! Decembermaand..
Het was een cadeau voor ons kleinkind. Ze werd 2 jaar!
Het cadeau was direct een groot muzikaal, succes!

18. december 2025

Besvarelse fra Kadoing

Wat fijn om te horen! 🎶Bedankt voor uw mooie bericht. Geweldig dat het cadeau zo’n muzikaal succes is voor uw kleinkind, en nog van harte gefeliciteerd met haar 2e verjaardag! 🎂 Groetjes, Kadoing

Lieve koala

Snelle levering! Een schattig koalalampje/'knuffel'. Voor kleinzoon van 2 vorig jaar het uiltje aangeschaft en die is er gek op. Het is van zacht materiaal, kleur, tijd en helderheid instelbaar, en zelfs voor zo'n kleintje gelijk zelf te bedienen, werkt perfect.
Dus voor zijn pasgeboren broertje nu de koala zodat hij ook met een lief lichtje bij ons kan slapen.

11. december 2025

Besvarelse fra Kadoing

Wat fijn om te lezen, bedankt voor uw mooie woorden! 💚

Snelle communicatie en fijne…

Snelle communicatie en hele fijne (klanten)service. Er wordt goed met je meegedacht. Fijn te merken dat dit nog bestaat!

1. december 2025

Besvarelse fra Kadoing

Wat leuk om te lezen, dank je wel! 😊

Aanrader

Zeer mooie lampjes. Snelle levering en goede service na verkoop. Top!

24. oktober 2025

Besvarelse fra Kadoing

Bedankt voor je fijne review! 💛
Groetjes, Team Kadoing

Snel binnen

Snel binnen, materiaal naar verwachting en kwaliteit tot nu toe goed.

20. august 2025

Besvarelse fra Kadoing

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles snel geleverd werd en de kwaliteit (tot nu toe) naar wens is

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Zeer tevreden over de aankoop!

1. juni 2025

Besvarelse fra Kadoing

Fijn dat alles snel en naar wens is verlopen :)

Heel blij mee

Heel blij met de nachtlampjes

19. februar 2025

Besvarelse fra Kadoing

Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de nachtlampjes! We hopen dat ze voor veel gezellige en knusse momenten zorgen :)