Kaartbundels Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles is goed geregeld! Hoewel de verzending vertraging opliep, ben ik alsnog tevreden. De kaarten zijn echt prachtig en nieuw de kwaliteit is top!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb hier onlangs mijn derde bundel besteld. De levering duurde iets langer dan normaal (ongeveer 3 dagen) maar toen het pakketje eenmaal binnenkwam was ik aangenaam verrast. De kaarten zijn in topc... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Een bundel 5 pakketje besteld voor de verjaardag van mijn zoontje. Levering kwam helemaal niet volgende dag aan, duurde een dag of 5 voor het pakketje er was. Dan de inhoud van het 'bundel 5' s... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs voor het eerst besteld bij Kaartbundels en ben positief verrast. De kaarten kwamen in topconditie als nieuw aan en waren heel netjes verpakt. De verpakking is belangrijk voor mij als verzamela... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

23 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede prijzen en mooie bundels

Goede prijzen en mooie bundels! Ik heb ondertussen wat vaker besteld en ben altijd wel tevreden. Soms is de levertijd wat langer als normaal maar ik heb mijn bestellingen altijd netjes binnen in maximaal 3 a 5 dagen. In de werkelijkheid is dit veel sneller maargoed. De service en de extra kaarten compenseren dat ook wel weer. Kortom: super goed!

7. august 2025

Top ervaring

Top ervaring, aanvraag gedaan voor een specifieke kaart en die erbij gekregen, pakket optijd binnen gekregen voor een verjaardag, zeker een aanrader!

30. juli 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Misleidend qua levertijd, artikelen oke

Onze kinderen zijn blij met de Pokemon kaarten en de mappen, maar wat hebben ze moeten wachten...
Op de website staat 'vandaag besteld, morgen in huis'. Het begint al met de bestelbevestiging: toch niet morgen in huis, het kan een paar dagen duren. En Pokemon mappen worden waarschijnlijk nagestuurd, aldus de bestelbevestiging (zet dat dan op je site!!).
Na enkele dagen de kaarten i.d.d. ontvangen. De Pokemon mappen worden volgens mij direct uit China verstuurd en kwamen pas na bijna een week.
Ik vind het misleidend, en zal hier niet snel weer bestellen.

19. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik was eerst sceptisch vanwege de lage…

Ik was eerst sceptisch vanwege de lage prijzen, maar ik ben meer dan positief verrast door Kaartbundels

De webshop is overzichtelijk, bestellen gaat makkelijk en ik had direct een bevestigingsmail binnen. De communicatie is duidelijk en vriendelijk. Je merkt dat hier mensen werken die hart voor hun zaak en klanten hebben.

Mijn zoon is een enorme pokemon fan dus ik had bundel kaarten besteld samen met een verzamelmap. De kaarten kwamen netjes binnen en waren echt in goede staat. Veel variatie een paar gave en een paar oudere kaarten die hij nog niet had.

Kortom, mijn ervaring is supergoed gegaan en ideaal voor verzamelaars en ouders met kinderen die pokemon sparen.

19. juli 2025

Superleuke kaarten ontvangen!

Voor mijn zoontje een bundel kaarten besteld en hij was helemaal door het dolle heen! De kaarten zaten netjes verpakt, er zaten toffe glimmende kaarten bij en zelfs eentje die hij al heel lang wilde hebben. De communicatie met Kaartbundels was ook top. Snelle reacties via de mail en je merkt echt dat ze moeite doen om iets leuks van elke bestelling te maken. We gaan zeker vaker bestellen. Aanrader voor iedere Pokémonfan!

10. juli 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Misleidende reclame

Bestelling totaal niet van wat je verwacht. Op de foto's worden mooie kaarten afgebeeld zoals EX en V kaarten. Ook staat er groot op de website vandaag besteld=morgen in huis. Krijg daarnaar een mail dat de bestelling langer kan duren, dus vervolgens klantenservice een mail gestuurd waar ik wel netjes reacties kreeg dat het in het verleden gold? Niet zo moeilijk om dat aan te passen lijkt mij? Vervolgens is de inhoud van de bundel 2 niet het geld waard, echter wel netjes verpakt.

Kortom, veel misleidende reclame om klanten te lokken en niet waar voor je geld.

9. juli 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een feest in de pakket

Wat een feest in de pakket! Mooie kaarten, goede mix en m’n kind sprong een gat in de lucht 🥳 alles netjes verpakt en sneller dan verwacht. Als je twijfelt: gewoon doen!

23. juni 2025

Correcte verkoper

Correcte verkoper. Gekregen wat ik besteld heb. Mooi en verzorgd verpakt. Door een persoonlijke fout ( niet van de verkoper) diende ik contact te nemen met de verkoper. Zeer snelle respons van de klantenservice. Voor herhaling vatbaar!

16. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik bestel vaker bij kaartbundels en ben…

Ik bestel vaker bij kaartbundels en ben tot nu toe altijd tevreden geweest. Vandaag mijn 3e bestelling binnen en ben altijd wel tevreden met de bestelling en de kaarten die je krijgt. Ik ben gek op Pikachu kaarten, die krijg je meestal altijd bij. Er is een keer voorgekomen dat ik geen Pikachu kaart had meegekregen maar dat is niet erg. Want er zitten dan altijd wel andere leuke kaarten zoals Raichu of Mewto. En veel meer. Ik kan ze nu niet allemaal opnoemen maar dankjewel in iedergeval.

5. juni 2025
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Zeker niet waard

Helemaal niks leuks of (beeetje) goeds gekregen echt alleen maar basic kaarten, terwijl ik wel bundel 4 heb besteld en wat meer bijzondere kaarten in moeten zitten… echt teleurstellend want niet eens een V card of een ex…. Echt jammer

5. juni 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Gister voor 20.00uur een bestelling…

Gister voor 20.00uur een bestelling gedaan. Kreeg meteen een mail met het bericht dat er eventueel vertraging op kan treden. Dan moet je ook geen reclame maken dat als je voor bepaalde tijd besteld het de volgende dag in huis is. Want ik heb nog niks ontvangen, en heb verder ook niks meer vernomen van kaartbundels of postNL. Dus ik hoop maar dat deze site legit is en geen scam zoals vele andere.
We zijn nu een aantal uur verder, en heb gelukkig bericht gehad van kaartbundels. Thomas is zo vriendelijk geweest en mij even een berichtje te sturen met de track n trace!
Als het pakketje netjes aankomt, veranderd mijn 4 sterren naar 5 sterren.

4. juni 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had een bundel kaarten besteld voor…

Ik had een bundel kaarten besteld voor mijn zoontje en hij was er helemaal weg van! Alles werd netjes geleverd en de kaarten waren in goede staat, inclusief een paar glimmende exemplaren waar hij superblij mee was. Klantenservice reageerde ook snel toen ik een vraag stelde.

22. maj 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Update – Nog steeds geen oplossing, compensatie teruggetrokken

Na mijn eerste negatieve ervaring waarbij een bundel totaal niet voldeed aan de verwachtingen (inhoud nauwelijks €3 waard terwijl er €15 per stuk betaald is), kreeg ik netjes een mail van de klantenservice. Er werd begrip getoond en zelfs gevraagd naar de favoriete kaarten van mijn kinderen, met de belofte dat ze een extra setje kaarten zouden opsturen om het goed te maken.

Dat leek even hoopvol, totdat ik opeens een heel andere mail kreeg. Geen compensatie meer in kaarten, maar alleen een gedeeltelijke terugbetaling, mits ik mijn review verwijder. Daarna werd het stil. Geen reactie meer op mijn laatste bericht waarin ik óf een passende compensatie óf een volledige terugbetaling vroeg.

Wat het wranger maakt: inmiddels zie ik dat ze een nieuwe bundel promoten met precies de kaarten die wél in de eerdere advertenties stonden, maar waar ik dus niets van heb gezien.

Kortom: misleidende advertenties, valse hoop met een compensatie die nooit komt, en vervolgens radiostilte. Klantenservice lijkt vooral gericht op het beschermen van hun reputatie, niet op het oplossen van problemen. Ik bestel hier nooit meer.

22. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn bestelling werd netjes geleverd…

Mijn bestelling werd netjes geleverd binnen de verwachte termijn en de communicatie was helder. De bundel kaarten bevatte een leuke mix met een paar verrassende kaarten ertussen. De kinderen waren er heel blij mee! Wat ik vooral waardeer is dat je merk dat er veel aandacht aan wordt besteed. Ik bestel hier zeker vaker!

16. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld…

Ik heb inmiddels meerdere keren besteld bij Kaartbundels en iedere keer is het super leuk om het pakketje te ontvangen. De kaarten zijn netjes verpakt en er zit altijd een mooie variatie in. Mijn kinderen(en stiekem ik ook) zijn elke keer weer enthousiast over wat er in de bundel zit. Ook de klantenservice reageert snel en vriendelijk bij vragen. Zeker een aanrader voor de pokemon verzamelaar

15. maj 2025

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.