2,6

Under middel

Poul Kaa er den mest useriøse bilhandler jeg har mødt.

Poul Kaa er den mest useriøse bil handler jeg nogen sinde har mødt. Jeg havde aftalt at købe en bil af ham, pris og levering var aftalt. Skrev og ringede til ham for at få ham til at sende en slutseddel, 4 timer før det aftalte tidspunkt hvor jeg skal hente bilen skriver han at han vil annullere handlen.
Mit bedste råd er, hold jer langt væk fra Kaa Auto det er spild af tid at handle med dem.

16. september 2024

Kan kun sige: Hold jer langt her fra!

Kan kun sige: Hold jer langt her fra!

Der er kun Poul selv, han har masser af anekdoter og taler generelt sine biler, værksted, "butik" godt op. - Sikke et liv med spænding han kan fortælle om.

Men en handel er LANGT FRA en handel. Til trods for at vi har skrevet under, aftalt en pris. Og endda snakket i telefon flere gange.... SÅ ANNULLERE HAN HANDLEN UDEN AT GIVE OS BESKED, OG SÆTTER PRISEN OP PÅ BILEN, fordi der lige pt er "mangel" på El-biler.

Vi var ellers lige så glade, selv om bilen LANGT FRA var den billigste på tidspunktet, og allerede var skruet 20.000kr længere op.

Ud over det, så er der ingen overholdelse af GDPR-lovgivningen, der tages kopi af kørerkort, der skrives CPR numre ned på papir. Og i vores samtale blev både navn og økonomi på en anden mulig køber nævnt. - Det er sgu lige til en politianmeldelse.

Og til slut kan det lige nævnes, at selv om man kommer og kan smide 250.000kr kontant for en bil (bilen vi kiggede på kostede 239.000) så ville han nærmest ikke høre tale om det, der skal laves et lån, for der tjener han 20% af sin indtjening. - OBS: LAD ALDRIG NOGEN GIVE JER DET KRAV, AT DER SKAL LÅNES hvis i altså har pengene.

I skrivende stund er det 21dage siden vi havde "fornøjelsen" og er blot blevet ignoreret lige siden, dog naturligvis er bilen som vi følte var vores, og kun lige "skulle til service og syn", stadigt til salg... altså nu til 20.000kr mere end før.

8. juli 2022

Absolut ringeste oplevelse af bilkøb…

Absolut ringeste oplevelse af bilkøb nogensinde.
Køber en bil som viser sig at være fyldt med fejl. Den kommer ind og ud af værkstedet konstant, og hver gang vender fejlen tilbage få timer efter jeg får bilen igen.
Til sidst menes det at garantien ikke længere dækker, på trods af det fortsat er samme fejl som fortsat eksisterer på bilen.
Utrolig flink når bilen skal indkøbes, men så snart den er købt falder serviceniveauet gevaldigt.
Måtte inddrage FDM og jurister for at få ret. Handl ikke din bil her.
Kalder sig specialist i volvo og renault. Nærmere specialist i at undvige reklamations & garantisager.

24. januar 2022

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Kaa Auto. Ejeren har vist sig meget imødekommende. Jeg skulle købe en ny brugt bil. Der blev lavet service på bilen og bilen blev synet og klar til mig meget hurtigt. Der var en god kommunikation hele vejen igennem. Det han har løvet, det blev gjort og jeg er nu meget glad for min nyindkøbte bil. Tak for det.

27. februar 2021

Er dette din virksomhed?