Elendig service og utrolig dårlig attitude fra flyttemændende. Envidere var de fuldstændig ligeglade med trafikken på den lille vej de flyttede fra. Kunne nemt have kørt op på fortovet og gjort pl... Se mere

Jeg skulle have flyttet et taffelklaver (et flygel, der mangler spidsen) og brugte Servicebyen til at indhente tilbud. Jeg fik et tilbud fra K-Bach som var både velformuleret og prismæssigt a... Se mere

Jeg fik i dag flyttet mit gamle klaver af Flyttemanden K-Bach. Det gik hurtigt og nemt uden nogen problemer. Flyttemændene var yderst venlige og professionelle. Jeg giver derfor firmaet den aller be... Se mere

Kan ikke anbefales ...Helt igennem en dårlig oplevelse. Jeg måtte betale 1100 kr ekstra, fordi de kørte forkert ved afhentning af flyttekasserne. Kender ikke til service overfor deres kunder. På ko... Se mere

2,6

Under middel

Har aldrig fået filet mine negle så…

Har aldrig fået filet mine negle så skæve før, og ejeren ville slet ikke kompensere for det m nedslag i prisen. “Betal fuld pris eller jeg filer gel af igen”. Mine negle er total deforme og ødelagte i faconen nu. Virkelig et ringe stykke arbejde. Kommer ikke igen.

1. april 2022

Fantastisk service

Fantastisk service.

Jeg har nu flyttet med med K-Bach to gange og det er suverænt det bedste firma. De er super effektive og der er ikke noget bøvl nogensinde. Serviceniveauet er virkelig i top og det er virkelig gode priser de har og de er super retfærdige. De tilbyder både leje af super gode flyttekasser, opbevaring, hvis man har brug for det osv. Man kan også låne flyttekasserne i længere tid hvis man vil give 50 kroner pr. Uge.

Jeg kan virkelig ikke anbefale det her firma nok, det eneste der er ærgerligt er at jeg ikke kan anbefale dem til venner og bekendte i Jylland. Jeg skal klart selv bruge dem en anden gang hvis jeg skal flytte igen.

17. juni 2021

Jeg kan varmt anbefale K-Bach

Jeg kan varmt anbefale K-Bach! De kom til aftalt tid og arbejdede hårdt. Og dertil var de yderst høflige flyttemænd. Alt i alt en rigtig god oplevelse, jeg vil helt sikkert bruge dem en anden gang.

23. april 2021

Yderst tilfredsstillende flytning

Yderst tilfredsstillende flytning af professionelt og effektivt flyttefirma. Venlige og imødekommende. Ingen skader på vores ejendele og alt ting blev behandlet som var det deres eget. Jeg kan varmt anbefale dette firma til din kommende flytning.

21. april 2021

Professionelt flyttefirma - god kommunikation

Professionelt flyttefirma, god kommunikation og dygtige og effektive flyttemænd. Udover flytningen lejede jeg flyttekasser af rigtig god kvalitet, som bliver leveret og afhentet hver onsdag aften. Stor anbefaling af Flyttemand K-Bach herfra!

21. september 2020

Hold nu op hvor er de 3 gutter super…

Hold nu op hvor er de 3 gutter super dygtige👨👨‍🦲👨‍🦱kan varmt anbefale dem👌
"Drengene" og jeg arbejde som et team🚚.
Ja de for penge for det men stadig mennesker og derfor gav jeg en hånd og bar alle flyttekasserne ud i stuen gangen med 2 små babyer rendende omkring..
Tak for Kimmie som gav et super tilbud og sendte prof Boys ud🥇🥇🥇til Hillerød øst
Vh Pinar..

6. marts 2020

Jeg brugte K-Bach da jeg skulle flytte

Jeg brugte K-Bach da jeg skulle flytte, jeg har brugt dem engang før. Og de var simpelthen så gode, hurtig og yderst profesionelle. Det tog tre timer så var alt flyttet. Det er i hverfald ikke sidste gang jeg bruger dem. De kan varmt anbefales til andre.

19. januar 2020

Alt fungerede perfekt i forbindelse med…

Alt fungerede perfekt i forbindelse med min flytning - levering af flyttekasser og mærkater 14 dage før (inklusiv påmindelse på mail dagen i forvejen, og et fint kald 30 min før ankomst), selve flytningen var præcis, effektiv, hurtig og hjælpsom, to dage efter flytningen var jeg færdig med flyttekasserne og de kom med 1 dags varsel for at hente dem.
Alt forløb bedre og mere smidigt end jeg turde håbe på, og endda til en virkelig, virkelig god pris. Kæmpe anbefaling herfra.

11. november 2019

FIRMAET MISBRUGTE VORES TILLID

FIRMAET MISBRUGTE VORES TILLID

Vi var nødt til at have alt vores indbo opmagasineret fem dage,
Ikke noget problem, lød det fra flyttefirmaet K-Bach, som hentede vores indbo og tog sig af opmagasineringen og som også skulle levere det til den nye adresse.
Dagen inden leveringen meddelte de, at hvis vi ikke betalte fakturaen på første del af flytningen NU, ville det ikke aflevere vores indbo den følgende dag. Et helt nyt krav, med en ret ubehagelig trussel om at droppe vores bindende aftale. I samtalen fik vi nævnt at vi var utilfredse med at de havde glemt at tage vores cykler med på flyttelæsset.
Vi betalte med det samme og gjorde os ellers klar til at tage imod flyttelæsset den følgende dag kl 08. Men så fik vi denne meddelelse:

”Pengene er modtaget
Min mand som ejer firmaet og var nede hos dig i søndags er meget forarget over din klage, han har aldrig været udsat for noget lign. Så han ønsker dig ikke som kunde i firmaet, så derfor kan du få et andet firma til at hente dine ting på vore lager i morgen mellem kl. 9-10”
Oversat til almindelig dansk: ”Vi kan ikke lide jer, så vi gider ikke opfylde vores bindende aftale. I kan selv tage jer af jeres møg i morgen tidlig – vi har fået den største del af betalingen.” Vi blev både chokerede og rasende.
Det er jo ikke nemt at finde et andet flyttefirma med en halv dags varsel til at flytte indmaden af et stort parcelhus - men det lykkedes faktisk.
Desværre var vi stadig afhængige af K-bach, der skulle åbne magasinet for de nye flyttefolk.
Det benyttede de sig af og gik nu videre til direkte pression.
Lidt senere samme eftermiddag modtog vi en faktura på køb af flyttekasser. Helt gak for vi har ikke ønsket at købe deres flyttekasser (men har betalt for leje af dem), så vi betalte selvfølgelig ikke.
Ved 20-tiden om aftenen kom så denne mail fra K-Bach:

”Jeg har været inde på banken og kigge og kan se i mangler at betale 750kr, så der bliver selvfølgelig ikke åbnet op i morgen så længe der skyldes penge...”

Og så fortsatte de deres pression med at gøre opmærksom på at opmagasinering
vil ”koste 2500kr pr påbegyndte måned så længe det står hos os...
Igen vil jeg gøre opmærksom på at vi går på ferie fra i morgen eftermiddag og først er tilbage i uge 29..”

Med andre ord: I kan ikke få adgang til jeres indbo, hvis I ikke betaler vores fantasi-fakturaer, men I skal betale 2500 kr for opmagasinerng af det indbo, vi ikke vil udlevere til jer, inden vi drager på langstidsferie.
Det var her, det gik op for os, hvor dybt upålideligt et flyttefirma K-Bach er.
Vi måtte nu true med at kontakte politiet, hvis de ikke kl. 07 den følgende dag åbnede for vores flyttefolk – og vi tog selv til magasinet i Hedehusene for at sikre os at de ikke lavede flere grove numre med os.

Truslen om at melde dem til politiet virkede.
Vi fik vores indbo, men deres pression virkede også for vi betalte (under protest) for de flyttekasser, vi aldrig har ønsket at købe.

Moralen : Hold jer langt væk fra dette firma NETOP fordi flytning er en ”tillidssag”

6. juli 2019

Perfekt

Vi flyttede d.30/04 og brugte K.Bach.
De kom som aftalt 3 mand høj og til aftalte tid.
Vi har aldrig oplevet så smertefri en flytning og hurtig.
2 1/2 time og alt var sat pænt på plads i den nye lejlighed.
Vi måtte næsten tvinge de unge mennesker til at holde en pause.
Og deres humør var også i top.Så alt i alt ,var det (næsten )en fornøjelse at flytte
KAN VARMT ANBEFALES

4. maj 2019

Super effektiv

Har endnu engang oplevet, hvor effektiv og punktlig Flyttemand K Bach er. K. Bach himself og hans folk arbejder hurtigt og med omhu, de er høflige og tilmed klar til at justere opgaven på stedet, hvis læsset skal sættes af på flere adresser o.l.
Vi og vores børn, og vores børns venner har hver gang haft en meget fin oplevelse med K. Bach - og så til en yderst fornuftig pris.

14. marts 2018