Kød til døren Anmeldelser

2,1

Under al kritik sejt kød af gamle dyr ikke modnet selv efter 7 timer var oksehaler seje og uspiselige simpelthen det dårligste kvalitet trods deres lovprisning om kvalitet

Jeg skulle have leveret mad d.16 august men har stadig ikke modtaget maden, har chattet med dem hvor de ville ringe mig op det er stadig ikke sket,jeg har sendt mail uden at få svar,telefonen tager de... Se mere

Jeg har efterhånden fået leveret mad nogle gange, og har hver eneste gang været ovenud tilfreds. Det er pakket godt og koldt, levering fungerer perfekt. Og så er det jo lækre varer. Jeg har givet dere... Se mere

1. Slagterforretning

Om Kød til døren

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Brusk og knoglefri hakkekød! Fantastisk!

Bestilte hakket oksekød, grillpølser, nakkekoteletter og nogle “billige” tykstegsbøffer. Hvor er det dejligt ikke at skulle tygge sig igennem knoglerester og brusk pga. maskinudbenet kød. Det gælder både pølser og især hakkekød. Vi lavede lasagne forleden med den nye oksekød, og ungerne spiste næsten en hel bradepande selv. De plejer ikke at ville spise det pga. alt det ulækre der er i fra supermarkederne. Men de var helt vilde med det her. -selv de billige tykstegsbøffer var gode. Super tilfreds. Vi køber alt vores kød herfra fremadrettet. Kæmpe anbefaling herfra, hvor er det godt endelig at have fundet et godt sted at købe kød. Og meget fair priser kvaliteten taget i betragtning.

3. juni 2021

Hej Søren
Kød til døren

Onlinehandel med Kød til døren.

Onlinehandel med Kød til døren.
Det er fine varer der bliver leveret og med en sikker aflevering af forsendelsen.
Så gør det godt alle i andre . gå i kød til døren webshop.

11. maj 2021

Super

Har fået derfra 2 gange nu og intet at klage over

21. april 2021

Kød til døren

Uroligt friske varer -altid!

Uroligt friske varer -altid!
Meget velsmagende marineret lam!
Fin pris!
Flinke folk der leverer!
Flere i familien vil nu også have kød fra Vestergade i Holstebro.
Intet at beklage sig over!

30. marts 2021

Besvarelse fra Kød til døren

Tak for din gode anmeldelse, det glæder mig at flere i din familie vil prøve os.

Super slagter

Rigtigt godt kød og dejligt at der er minimalt emballage.

17. marts 2021

Kanon sød ung mand

Kanon sød ung mand.
Kødet bragt lige til døren, pakket med is osv.
dejligt kød, fra en rigtig slagter.
Kan kun anbefales.
Er ikke sidste gang jeg har bestilt kød.
Vh
S. Jensen (Sjælland)

9. marts 2021

Meget lækkert kød

Meget lækkert kød (de bedste kalvehaler) og pålæg jeg fik tilsendt
her handler jeg igen

16. februar 2021

Besvarelse fra Kød til døren

Tak for din fine anmeldelse.

Varer af god kvalitet

Varer af god kvalitet. Hurtig og venlig betjening. Anbefales til andre kunder.

9. februar 2021

fungerede fint

alt fungerede fint, indtil jeg skrev der manglede en leverpostej har ikke hørt fra jer

9. februar 2021

Hej Margit
Jeg har svaret på din mail d. 3/2

God kvalitet / fin service

God kvalitet der absolut lever op til det lovede på websiden. Hurtig levering. bestilte tirsdag morgen og havde allerede dagen efter som er fast udkørselsdag. varen var frost og holdt en fin temperatur i boksen, det blev leveret i.
ikke sidste gang.
tak for det.

26. januar 2021

Kød til døren

Det er simpelthen bare i orden

Det er simpelthen bare i orden. Kvalitet i top, og du får besked om, hvornår din bestilling vil komme. Vupti - den står på dit dørtrin til lovet tid

19. januar 2021

Besvarelse fra Kød til døren

Tak for din fine anmeldelse.

Jeg bestilte sprængt kalvetunge

Jeg bestilte sprængt kalvetunge, noget jeg ikke har lavet før, men kan huske fra min barndom. Kødet var lækkert, blødt som smør. Dejlig oplevelse.

13. januar 2021

En træls oplevelse...

En træls oplevelse at modtage noget fersk kød, som havde sidste anvendelsesdato, den dag det blev leveret...

25. december 2020

Hej Birgitte
jeg formoder det er hakket kød du mener, der har vi kun 24 timer på.
Vi gas pakker ikke, det er frisk fersk kød du får leveret. Det kan stadig godt fryses.

God kvalitet kød

God kvalitet kød, leveret til tiden efter aftale til en rimelig pris. Hvad mere kan man forlange?????

God Jul.

16. december 2020