ADVARSEL!!
ADVARSEL!!! Du må ikke benytte Jysk Gulvrenovering (jyskgulv.dk), dit projekt vil blive ødelagt og du vil stå med en uendelig masse besvær.
Der har været skiftende ejere, for tiden er det en Villy Ebbesen, der ejer det, og jeg tror han er den eneste mand i firmaet, selvom han siger de kommer flere mand.
Arbejdet var overhovedet ikke færdigt, kanter ikke poleret og gulvfladen fyldt med huller. Alligevel sender han faktura, og ved henvendelse om fejlene truer han straks med advokat, syn og skøn (som erfaringsmæssigt vil være enige med ham, siger han) samt inkasso og alt muligt andet. Man får indtryk af, at dette har han omfattende erfaring med, i modsætning til at lave gulve! Villy Ebbesen hævder gulvet er færdigt, men vil nu have delbetaling på 55000, hvorefter han vil komme og gøre det færdigt (men det var jo færdigt...?) Har nu sendt rykkere og inkasso, og jeg bruger en masse tid på det.
Mit byggeri er forsinket mange mdr pga jyskgulv.dk, og jeg har ingen udsigt til at få et poleret betongulv.
Der er desværre ret åbenlyst noget mentalt galt med manden, som gør at man er usikker på, om han selv forstår at han ikke kan det han laver. Eller om det er en form for psykopati, hvor han er ligeglad med at ødelægge folks projekter og nattesøvn. Håber alle vil holde sig langt væk!!!
Bemærk også at firmaet har adresse i en (på Google) tilsyneladende privat villa uden synlige tegn på at der drives håndværker-virksomhed, og hvor der ellers kun bor en Jette Nielsen. Ikke en Villy Ebbesen...
Det skal tilføjes at inkassofirmaet har lukket sagen, da den ikke følger inkassoreglerne, idet der var hjort indsigelse mod faktura og rykkere forud.
Så Villy Ebbesen har altså heller ikke styr på dette, men vil måske efter alt at dømme alligevel køre en civilsag på det.
Så altså: RIGTIG meget bøvl, og intet poleret betongulv hvis du vælger dette firma.