2,5

Under middel

ADVARSEL!!

ADVARSEL!!! Du må ikke benytte Jysk Gulvrenovering (jyskgulv.dk), dit projekt vil blive ødelagt og du vil stå med en uendelig masse besvær.
Der har været skiftende ejere, for tiden er det en Villy Ebbesen, der ejer det, og jeg tror han er den eneste mand i firmaet, selvom han siger de kommer flere mand.
Arbejdet var overhovedet ikke færdigt, kanter ikke poleret og gulvfladen fyldt med huller. Alligevel sender han faktura, og ved henvendelse om fejlene truer han straks med advokat, syn og skøn (som erfaringsmæssigt vil være enige med ham, siger han) samt inkasso og alt muligt andet. Man får indtryk af, at dette har han omfattende erfaring med, i modsætning til at lave gulve! Villy Ebbesen hævder gulvet er færdigt, men vil nu have delbetaling på 55000, hvorefter han vil komme og gøre det færdigt (men det var jo færdigt...?) Har nu sendt rykkere og inkasso, og jeg bruger en masse tid på det.
Mit byggeri er forsinket mange mdr pga jyskgulv.dk, og jeg har ingen udsigt til at få et poleret betongulv.

Der er desværre ret åbenlyst noget mentalt galt med manden, som gør at man er usikker på, om han selv forstår at han ikke kan det han laver. Eller om det er en form for psykopati, hvor han er ligeglad med at ødelægge folks projekter og nattesøvn. Håber alle vil holde sig langt væk!!!

Bemærk også at firmaet har adresse i en (på Google) tilsyneladende privat villa uden synlige tegn på at der drives håndværker-virksomhed, og hvor der ellers kun bor en Jette Nielsen. Ikke en Villy Ebbesen...

Det skal tilføjes at inkassofirmaet har lukket sagen, da den ikke følger inkassoreglerne, idet der var hjort indsigelse mod faktura og rykkere forud.
Så Villy Ebbesen har altså heller ikke styr på dette, men vil måske efter alt at dømme alligevel køre en civilsag på det.
Så altså: RIGTIG meget bøvl, og intet poleret betongulv hvis du vælger dette firma.

9. juni 2025

I må aldrig vælge Jysk Gulv…

I må aldrig vælge Jysk Gulv (Renovering) ved Herning, til at udføre jeres poleret betongulv.
De har ingen forstand på det og er LANGT fra almindelig omhyggelighed og kvalitet.

Alt er stort set galt, og andre firmaer i branchen er i chok over det de afleverer.

De kan ikke selv se, at det er galt, men det koster desværre næsten det samme at få nogle af de andre professionelle til at lave det om, da der skal gøres helt for fra.
Meget sørgeligt. Både for dem og for os kunder, der handler hos dem i god tro.

1. juni 2025

Jyskgulv har virkelig reddet vores r.

Jyskgulv har virkelig reddet vores r.. efter uheldig oplevelser med andet firma. Kompetent og pålidelig vejledning samt god udførelse.
Bedste anbefalinger af Jyskgulv hvis du skal have behandlet dit betongulv som HTCsuperfloor.

13. marts 2021

Efter nedrivning af væg viste det sig, at der var højdeforskel på gulvene i de to rum, der nu var ét stort.
Da der skulle ligges laminatgulv, ville denne højdeforskel blive et problem. Jysk Gulv sleb vores betongulv, så højdeforskellen ikke var for stejl.
Desværre måtte vi efter et stykke tid konstatere, at gulvet ikke var "jævnet" ordenlig ud til at kunne ligge laminatgulv.

Vi kontaktede Jysk Gulv igen, som med glæde ville komme ud og udbedre gulvet.

Denne gang blev resultatet tilfredsstillende!

Det var selvfølgelig ærgerligt, at gulvet skulle ordnes over to gange, men alt i alt er vi tilfredse med resultatet og der har været god service hele vejen igennem (:

Vi fik desuden at vide, at vi til enhver tid kunne ringe hvis vi havde spørgsmål.

16. oktober 2018

jyskgulv.dk i Herning

jyskgulv.dk i Herning er Aldeles uprofessionelt.
Man kontakter dem og får deres mand som har ekspertise i betongulve og epoxygulv ud og kigge på en forsikringsskade. Mads som manden hedder havde ikke den viden som man forventet, han to endda billede af mit vådrum. Han vidste ikke hvad epoxy med flakes i var :( .

Fik en underlig fornemmelse af deres firma politik, skrev også det til mit forsikringsselskab. Ville modtage et tilbud få dage efter, da jeg ikke fik noget kontaktede jeg dem pr mail + sms. Chefen Søren P skrev tilbage om alt muligt og de takkede nej til opgaven. De havde heller aldrig fået den med den oplevelse jeg fik af deres mand.

Det værste var at Chefen beskyldt mig for at tilbyde deres folk SORT arbejde omkring mit gulv :)

Syntes ikke det var pænt og bad om en undskyldning pr mail fra dem begge, for sådan noget vil jeg ikke acceptere at folk siger om mig.

Hvem af de 2 som taler usandt ved jeg ikke men har ikke fået en undskyldning endnu.

Det er forsikring som betaler min skade, så det giver slet ingen mening i at fremlægge sådan en løgn.

Har heldigvis fundet et ordentligt firma som laver denne skade og som har folk som ved noget om betongulv og div. belægning.

Mit råd til Jyskgulv.dk.............. værn om jeres kunder og opdigt ikke løgne om os.

Henrik.

13. oktober 2018