Har købt en bil af Vejle bilhandel (Vejles autohus ApS) som har fået vores ny servicerede bil synet 09.03.2026. Vi har efterfølgende fået tjekket bilen og det viser sig at den har gravende fejl og man... Se mere
Fik synet bil i jysk bilsyn Næstved og fik tid til dagen efter booking. Blev taget venlig og imødekommende imod. Meget kompetent syns mand, og hjalp med alle spørgsmål, og gode info om bilen tilsta... Se mere
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg havde en virkelig god oplevelse hos denne synsmand i Holbæk. Meget professionel og samtidig rar at tale med. Alt blev forklaret på en rolig og forståelig måde og jeg følte mig tryg gennem... Se mere
Rigtig god synshal, venlig og imødekommende og fik en god snak undervejs - virkelig behagelig at snakke med. Prisen er billig kontra andre synshaller og ikke fordi han vil tjene penge på omsynet.. Min... Se mere
Billigt bilsyn, meeen
Første gang min bil skulle til syn efter kun 4 år og 129000 km.
Jeg havde googlet synshaller i området og valgt JYSKbilsyn Vejle grundet deres utrolig lave pris på kun 299,- om onsdagen.
Og primært gode anmeldelser.
Jeg kom de anbudte 10 min. før min reserverede tid og han tog min bil ind med det samme.
Gennemgik bilen som han skulle og den var klar 15-20 min. senere og GODKENDT.
Eneste anke på det hele var, at han havde revet min mobiltlf. holder af forruden og så knækket den, så jeg måtte hen i T-Hansen og købe en ny.
Jeg ved godt, at den rent teknisk ikke må være monteret i forruden, men ligefrem at ødelægge den, så den ikke kunne bruges igen, det var lidt træls.
Jyskbilsyn Vejle.
Jyskbilsyn Vejle.
Venlig og hurtig, og altid klar med et par gode råd.
Jyskbilsyn Holbæk
Har fået synet min 10 år gamle bil hos Jyskbilsyn i Holbæk. Venlig modtagelse og kom til som planlagt.
Bilen blev tjekket på kryds og tværs. Jeg er meget tryg ved fortsat at køre i bilen.
Jeg kommer igen om 2 år.
JYSK BILSYN VEJLE BREDBALLE
JYSK BILSYN VEJLE BREDBALLE
Rigtig fint, hurtig betjening, venlig og imødekommende.
Kan absolut anbefale stedet! :-)
Lukket uden besked..
Bestilte en tid, fik bekræftelse på tidsbestilling.
Kørte til synshallen, der var ubemandet.
Ventede, syns tiden kom og gik.
Ingen betjening, lullet hal.
Ringede uden held flere gange.
Vildt uprofessionelt og spild af min tid og kørsel.
Kommer ikke her igen da dette er at pisse på folk..
Superfin service
Superfin service, hurtig ekspedition og flink synsmand:)
Dennis i Holbæk er en fornøjelse
Dennis i Holbæk er en fornøjelse at få periodesynet bilen af. Han ta'r sig bla. tid til også at svare på (dumme) spørgsmål og efterlader et godt indtryk :-)
Svindel i syn
Svindel i syn! Min bil var synet af dem to dage før jeg købte den privat, og nu er affjedringen knækket på bare to måneder. Lad være med at stole på JyskBilsyn.
Godt og hurtigt syn
Godt og hurtigt syn. Jeg er meget tilfreds med synet af min bil hos Jyskbilsyn i Holbæk. Nem online bestilling, samt en venlig og hurtig synsmand.
Havde bestilt tid til syn i Holbæk
Havde bestilt tid til syn ved Jyskbilsyn i Holbæk.
Talte med synsmanden, da vi kom 10 min. før tiden og fortalte at vi først havde tid 10 min senere. Derefter kørte bil på bil på bil til syn. Efter at have ventet i 30 min fortalte jeg så synsmanden at vi ønskede at afbestille synet, hvilket han ikke så ud til helt at forstå. Han svarede bare at der var meget travlt den dag. Dette forstår man udemærket når alle kører ind før andre i køen.
Mærkeligt at man skal bestille tid, når den så ikke kan overholdes.
Jeg er klar over at dette er et surt opstød, men....
Perfekt og billigt kan kun anbefale Jysk Bilsyn i Vejle
Kan kun anbefale Jysk Bilsyn i Vejle, det er super nemt at bestille tid, de er klar når man kommer, det er billigt og der er venlig betjening.
Perfekt
Kan kun anbefale Jysk Bilsyn, det er super nemt at bestille tid, de er altid klar når man kommer, det er billigt og der er altid enormt venlig betjening.
Jysk bilsyn kan varmt anbefales
Jysk bilsyn kan varmt anbefales; nem online booking, høflig og venlig betjening, professionel og grundig gennomgang af bilen, meget tilfreds med jysk bilsyn.
En rigtig god oplevelse hvor der er god…
En rigtig god oplevelse hvor der er god forklaring om hvad der ses efter. Og ikke mindst venlig og høflig behandling. Booking er nem online.
Kan kun anbefales.
Michael fra Vejle
Fantastisk service i Vejle
Fik synet min bil hos jyskbilsyn i Vejle.
Fantastisk service og flink betjening.
Kan varmt anbefales
Perfekt sevice langt ud over det…
Perfekt sevice langt ud over det forventelige kan varmt anbefales.
Venlig og kompetent behandling
☘️Jysk bilsyn Vejle☘️
Jeg var idag hos Jysk bilsyn i Bredballe ( Vejle )
Jeg kan ikke andet end at give ham 5 stjerner, først kommer jeg igår og det skal lige siges at han blev lang over hans normale arbejdstid fordi han skulle vente på mig 👍 _ og den kunne ikke synes fordi jeg havde mørke ruder i siden foran hvilket man ikke må syne en bil med, men han sagde det inden han kørte den ind, så jeg ikke skulle betale - kæmpe plus herfra , finder fejlene inden og giver besked og han ber mig så komme idag onsdag efter jeg havde afmonteret de ruder, og igen venter han på jeg får fri, og lader mig komme til uden for åbningstid ( det er service) .
Ja 15 min efter var den synes og med smil på læben kunne jeg køre fra med en god følelse 👍😁 tak endnu engang Vejle ! Jeg kan kun anbefale ham .