3,2

Middel

1 anmeldelse

Andre kiggede også på

3,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Hold jer væk.

Onsdag den 2 Juli havde vi hvor Ford Fiesta til 80,000 km service hos Bilhuset-Biersted . Den havde kun kørt 79.000 men vi skulle på ferie i Østrig den efterfølge fredag så det skulle lave inde vi tog afsted. Vi fik også skifte en refleks i kofanger og renset renset aircondition pris 3500 kr. Men på vej ned igennem Tyskland stod bremserne af. Vi blev efterfølge transport til et Ford værksted og fik sat ny bremse på. Men til min meget stor overraskelse kunne mekaniker fortæller og fremvis bremse der på ingen måde er blevet efterset eller smurt. Det koste os 400 € og en miste feriedag i Østrig.
Jeg har kontakt Bilhuset Biersted for at få en forklaring, og fik af vide at ejer var på ferie, men vil kontakte os så snart han var tilbage, hvilket han ikke har gjort.Så for de 3500 kr har jeg måske fået renset aircon pris 398 kr en ny refleks kan se at den er skiftet pris 159 kr. og forhåbentlig skifte olie 2800 kr.

6. august 2014
Jyskbil-logo

Besvarelse fra Jyskbil

Kære Jan Niss-Henriksen

Til vores store overraskelse, er vi netop blevet gjort opmærksom på, at din anmeldelse af vores firma, fortsat ligger på nettet(trustpilot)! En negativ anmeldelse, som vi naturligvis er rigtig kede af, at have på os. Af selv samme grund, vælger vi nu at reagere på anmeldelsen og komme med vores oplevelse af forløbet.

Kunden bestilte et stort service, inkl. A/C og bremseeftersyn. Der skete en kommunikationsfejl mellem værkføren(undertegnet) og mekanikeren på værkstedet, hvilket resulterede i, at vi kun udførte et lille service på bilen, uden bremseeftersyn. Du blev efterfølgende faktureret for et stort service, hvilket er en stor fejl fra min side – hvilket jeg igen gerne vil beklage over for dig!

At der gik ca. 8 dage, fra jeg kom fra ferie og til jeg kontaktede dig, er helt korrekt. Efter min feries afslutning, var det min tur til at køre på halvbemanding, så jeg prioriterede tingene i den rækkefølge, som jeg fandt nødvendig.

Da jeg så kontaktede dig og vi talte sammen, var det absolut mit indtryk af samtalen, at du var tilfreds med min måde at tage hånd om tingene på – det var jo det du gav udtryk for i telefonen! Jeg undskyldte forløbet, honorerede værkstedsregningen straks, samt lovede dig næste service på vores regning!

Jan Niss-Henriksen, vi er rigtig ærgerlig over den dårlige oplevelse du og din familie har oplevet hos os!

Vi mener selv, at service og den gode oplevelse ligger os meget på sinde her i huset - så denne anmeldelse af vores firma gør rigtig ondt på os!

God sommer
Hilsen