Snydt så vandet driver og algerne gror
Jeg købte 2 algebehandlinger på Deals.dk til 595 til behandling af 450 m2 tag ialt 900 m2 og det burde være nok til mine 800 m2.
Efter mange mails til firmaet for at høre hvornår de kom og endelig fik at vide de ville sende en SMS dagen før de kom, lå der en dag (d.18.06.19) til vores store overraskelse en seddel i postkassen om at de havde alge behandlet vores tag. De var gået ind på privat ejendom uden mit samtygge.
Jeg gik en tur rundt om mine bygninger og syntes det var underligt, at der ikke var spor i græsplænen efter at de havde trukket rundt med en højtryksslange og sprøjtet tagfladerne. Næste morgen kunne man stadig se, at jeg selv havde gået der, da græsset var rimeligt langt på det tidspunkt.
Efter ca. 3 uger undrede jeg mig over at der ikke var nogen forandring at se på over halvdelen af tagfladerne. De tagflader der vender ind mod min gårdsplads var virkelig flotte, men alle andre tagflader var der ingen forandring at se. Jeg beklagede min utilfredshed til Deal.dk men fik bare at vide fra den videresendte klage til Jyskalgebehandling.dk, at der kunne gå op til 1 år før man kunne se virkningen.
Efter at have haft 2 andre alge-behandlere til at kikke på mit tag, for at give et tilbud på den behandling der skal til, for at fjerne den alge vækst der er på mit tag, har begge firmaer udtalt at det er så typisk for dem der køber de dersens billige tilbud hos (Deal.dk) folk får overhovedet ikke den vare de betaler for, og det ses helt tydeligt hos mig, at de kun har sprøjtet langt under det halve af det jeg har betalt for, og at algevæksten havde været væk for længst hvis alle tagflader var blevet sprøjtet som der er betalt for, og det kan man tydeligt se der hvor der er sprøjtet, og de udtaler også, at de ikke har hørt om, at der kan/-skal gå op til et halvt eller helt år før det virker, eller man kan se virkningen af det på taget.
Begge firmaer der har været hos mig, har udtalt, at hvis de sprøjtede mit tag ville jeg kunne se virkningen om højst 14 dage, da der ikke er store mos plamager/bevoksning eller lignende på tagstenen.
Jeg fraråder på kraftigste folk fra at handle med dette firma og hvis i gør, så skal i være hjemme når de kommer og se hvad de laver.
De skriver ikke særligt godt dansk så det er ikke godt at vide hvor de kommer fra.
21. september 2019