Jydsk Rør og Entreprenør A/S

Mig og min familie er blevet rigtig godt behandlet i forbindelse med oversvømmelse i kælder. Hurtig respons og fremmøde. Kloakmester kom et par dage senere, Carl. Virkelig en rar mand, der var omhy... Se mere

Igen havde jeg brug for VVS, og benyttede Jysk Rør. Jeg havde besøg 2 gange, første gang af en Svend og sidste gang blev jeg spurgt om det var ok at sende en lærling, hvilket jeg sagde ok til. Beg... Se mere

Fin og hurtig betjening, en medarbejder kom med kort varsel da en varmtvandsbeholde blev utæt, og den blev skiftet allerede næste morgen

Har haft besøg af en svend og lærling, hvor svenden lavede minimalt og lod lærlingen gå alene ubemandet og lave fejl på rør. Faktureret for 4,5 time for begge men svenden lavede noget i 1,5 time og... Se mere

1. Entreprenør
  2. Kloakmester
  3. Varmeentreprenør
  4. VVS-installatør

Jydsk Rør og Entreprenør er autoriseret VVS-installatør og kloakmester. Vi er specialiseret i vand, varme, blik og sanitet samt kloak. Vi servicere både privat- og erhvervskunder i hele Nordjylland. Uanset opgavens størrelse er vores engagement i top, og vi stræber altid efter at yde den bedste service.

Fik udskiftet tagrender og nedløb i mit…

Fik udskiftet tagrender og nedløb i mit sommerhus. Professionelt udarbejdet tilbud og eksemplarisk udført af dygtige og venlige håndværkere. Kan absolut anbefale virksomheden.

24. juni 2025

Hej Kjell,

Vi er glade for at høre du har haft en god oplevelse hos os. Vi glæder os til at kunne servicere dig igen en anden gang.

Hurtig og god behandling

12. juni 2025

Hej Frits,

Vi er glade for at vi kunne hjælpe, og vi glæder os til at kunne servicere dig igen en anden gang.

Kloakering

Kloakering
Godt arbejde
Holder pris i følge overslag
Super tilfreds med pris

14. april 2025

Hej Svend Erik,

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du havde en god oplevelse, og vi glæder os til at kunne servicere dig igen en anden gang.

Topservice

Kloakmester kom et par dage senere, Carl. Virkelig en rar mand, der var omhyggelig og gerne ville fortælle om, hvad vi så i kloakken.
Nu fik jeg endelig en ny og korrekt kloaktegning.
Jeg vil klart anbefale dem og selv bruge dem igen til næste opgave.

10. juni 2025

Hej Anja,

Tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at I havde en god oplevelse, og vi glæder os til at kunne servicere jer igen en anden gang.

Hilsen Trine

Jeg er rigtig godt tilfreds god og…

Jeg er rigtig godt tilfreds god og venlig service arbejde udført korrekt og prisen passer kompetent og professionel service

7. maj 2025

Hej Vendy,
Tak for din flotte anmeldelse.

Urimelig behandling.

Helt vildt dyrt, dårlig kvalitet og manglende kommunikation. Jeg har haft mange håndværkere, men aldrig har jeg prøvet noget så dårligt som dette. Få fat i alt andet.

12. februar 2025

Altid god service og god kvalitet af arbejde. Kan varmt anbefales 👌

1. oktober 2024

Besvarelse fra Jydsk Rør og Entreprenør A/S

Hej Jan. Tak for din anmeldelse. Vi ser frem til at kunne servicere dig igen en anden gang. Mvh. Trine

Varm anbefaling herfra.

Varm anbefaling herfra.
Vi har haft besøg af en kloakmester, som har lavet seperat kloarkering ved os. Han sørgede for, at vi sparede adskillige tusinde kroner.

19. januar 2025

Besvarelse fra Jydsk Rør og Entreprenør A/S

Hej Lone. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at i var tilfredse med projektet. Vi ser frem til at kunne servicere dig igen en anden gang. Mvh. Trine

Igen havde jeg brug for VVS

Igen havde jeg brug for VVS, og benyttede Jysk Rør.
Begge var flinke, behagelig at have besøg af, gjorde indtryk at være faglig velfunderet, og udførte et fint stykke arbejde til min fulde tilfredshed
Helge Jessen

11. december 2024

Hej Helge,
Tak for den fine anmeldelse. Vi glæder os til at servicere dig igen en anden gang.
Hilsen Trine

Faktura problemer, får for mange timer.

Faktureret for 4,5 time for begge men svenden lavede noget i 1,5 time og var ellers ikke tilstede.
Firmaet har ikke ville rette på faktura.

13. september 2024

Sindssyg bilist

Ingen erfaring med virksomheden, men kan se andre har haft problemer med deres chauffør.

22. Oktober, Ved spar Vejgaard, Aarestrupvej, omtrent 16:11, kører dere chauffør ud fra spar, ved 2 udkørelser, uden at blinke og uden at stoppe for vigepligt. Jeg hammer bremsen i bunden, og han sætter farten op, og får en anden bil til at sætte bremsen i bund, ved den næste vej.

Jeg retter gerne stjerne i andmeldsen, når jeg ser virksomheden har set det. Har prøvet at ringe, men de havde lukket.

22. oktober 2024

Besvarelse fra Jydsk Rør og Entreprenør A/S

Hej. Tak for din information. Jeg kan se at du ikke er kunde hos os, men jeg beklager situationen. Jeg har talt med chaufføren, og gjort opmærksom på at dette er uacceptabel kørsel. Jeg siger tak for at du vil ændre din anmeldelse.
Mvh. Trine Nielsen

Spritkørsel i arbejdstiden?

Jeg har ingen erfaring med firmaets kunnen, tilgengæld har jeg desværre en erfaring med nogle af medarbejdernes etik.
3 biler kører ind på det område hvor jeg bor med mine børn.
De slår sig ned ved et bordebænkesæt og knapper en 6pack op. De drikker en øl hver, og det er her jeg forventer de så kører igen, da alle har fået den ene og tilladte genstand. Der skal dog yderligere 2 6-packs til inden de kører videre.
Jeg bor i et område med mange skolebørn, dette foregår i det tidsrum hvor mange børn er på vej hjem.

Jeg håber firmaets læser dette og får givet en reprimande da spritkørsel på ingenmåde bør accepteres.
Politiet kunne ikke gøre noget da jeg af gode grunde ikke kunne fortælle hvor de var på vej hen.

20. august 2024

Hej Astrid.
Tak for din henvendelse. Jeg kan se at du ikke er kunde hos os. Du bedes kontakte mig på vores hovednummer og fortælle mere konkret om episoden, så jeg har mulighed for at behandle den. Mvh. Trine Nielsen - tlf. 98901066

Hurtig udbedring af utæthed

Hurtig udbedring af utæthed, og god vejledning omkring en mere rentabel drift af gulvvarmen.

12. maj 2023

Besvarelse fra Jydsk Rør og Entreprenør A/S

Hej Ib. Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du fik den hjælp og vejledning, som du havde brug for. Vi ser frem til at kunne servicere dig igen en anden gang. Mvh. Trine

Der blev ikke ryddet hos os i en del…

Der blev ikke ryddet hos os i en del dage

8. december 2022

Hej Lena,
Vi beklager hvis der er sket en misforståelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på dagen, så tager vi fat på det med det samme.

De bedste på markedet!

Vi vil til enhver tid anbefale Jydsk Rør. Vi har flere gange brugt Jydsk Rør og de er simpelthen de bedste på markedet.

For nylig har vi skiftet et gammelt gasfyr ud til varmepumpe. Her fik vi den bedste rådgivning i de forskellige mærker samt muligheder for opsættelse af de forskellige dele. Her har de også vægtet vores ønsker og idéer højt.
Derudover har vi har haft et sprængt vandrør i gårdspladsen. De kom med det samme og klarede det.

De kommer til tiden, de er professionelle og har den bedste kundeservice.

6. september 2022

Hej Sara,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at i er tilfredse med vores arbejde og vejledning.