Jwsamples Anmeldelser

1. Parfumeri
  2. Kosmetik- og parfumeleverandør

JW Samples is een Nederlandse webshop gespecialiseerd in parfumsamples van populaire Arabische, designer- en nicheparfums. Het idee achter JW Samples is simpel: een parfum eerst rustig kunnen uitproberen voordat je veel geld uitgeeft aan een volledige fles. In het assortiment vind je onder andere parfums van merken zoals Rasasi, Armaf, Lattafa, Afnan, French Avenue, Yves Saint Laurent, Dior en verschillende andere bekende parfumhuizen. Vooral op het gebied van Arabische parfums probeer ik een breed en regelmatig wisselend assortiment aan te bieden, van populaire bestsellers tot geuren die wat minder makkelijk als sample verkrijgbaar zijn. JW Samples is ontstaan vanuit mijn eigen interesse in parfum. Ik merkte dat het vaak lastig of relatief duur is om een parfum eerst in een kleine hoeveelheid te proberen. Daarom probeer ik samples betaalbaar en laagdrempelig aan te bieden, met persoonlijke service en eerlijke informatie over de geuren. Heb je een vraag over een bestelling, twijfel je tussen verschillende parfums of zoek je een geur die aansluit bij iets wat je al lekker vindt? Dan denk ik graag persoonlijk met je mee. JW Samples is een onafhankelijke verkoper van parfumsamples en is niet verbonden aan of officieel vertegenwoordiger van de genoemde parfummerken.

God

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Vriendelijke en professionele verkoper

Hij denkt goed met je mee, is super vriendelijk en communiceert duidelijk en snel. Mijn bestelling werd ook al binnen een dag verzonden en professioneel verpakt zodat de glazen flesjes goed beschermt waren. Ben mega tevreden en ga zeker nog een keer bestellen!!

8. september 2026

Fijne verkoper

Fijne en vriendelijke verkoper. Mooie collectie parfumsamples voor een goeie prijs, goed advise en snelle verzending. Daarnaast ook altijd leuk contact!

24. august 2026

Fijne en geduldige verkoper

Fijne verkoper. Denk mee met welke luchtjes je mogelijk ook lekker zou vinden. Hij gaat na welke geurnoten je fijn vind en welke absoluut niet. Naar aanleiding hiervan raadt hij je samples aan. Scheelt dat het een mede geurliefhebber is en de tijd neemt voor je. Geen oordeel als je een note walgelijk vind.

22. august 2026
Jwsamples-logo

Besvarelse fra Jwsamples

Hey Rawish,

Bedankt voor de mooie woorden, dat waardeer ik enorm erg! Hopelijk hebben we samen de juiste frisse zomersamples uitgekozen. Graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groeten,
Jelmer van JW Samples