Duidelijke mails, met een voorbeeld van je bestelling, met de vraag om goedkeuring. Wijzigingen lijken geen probleem, worden direct gedaan. Iedere keer snel reactie. Het eindresultaat is prachtig... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat is ons schilderij mooi geworden! Heel fijn dat er ook nog wat kleine aanpassingen zijn doorgevoerd en alles in overleg. Goed materiaal!
Meer dan 5 sterren waard! Heel lang nagedacht en getwijfeld over de perfecte foto. Heel geduldig bleef Anneleen me altijd te woord staan met tips en aanpassingen. Ons XL-portret hangt in de in... Se mere
Juuniek passeerde gesponsord op mijn Instagram waardoor ik al argwanend was en dacht dat het een “vals profiel” was. Met een bang hartje deed ik toch zelf even de configurator & stuurde ik een ber... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Jouw dierbaren en herinneringen vastgelegd in een uniek houten lijnportret, ontworpen op basis van jouw foto. 🤎
Kontaktoplysninger
Doorstraat 12, 3850, Nieuwerkerken, Belgien
- info@juuniek.be
- juuniek.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een absolute aanrader
Ik ben ontzettend tevreden! Het resultaat is werkelijk prachtig en volledig naar mijn verwachtingen. Anneleen is niet alleen heel professioneel, maar ook super vriendelijk en behulpzaam. Ze reageert snel op vragen en denkt actief mee, wat ik enorm waardeer. Een echte aanrader voor iedereen die kwaliteit en een persoonlijke aanpak zoekt!

Mooie producten
Mooie producten, snelle levering, goed afgewerkt en een fijn contact met de webshop!

Besvarelse fra Juuniek
We hebben 2 namen voor onze kinderen besteld en een borstelsetje voor onze dochter. Hele mooie kwaliteit, het borsteltje is ook super zacht.
Anneleen hielp ook heel goed met de gepersonaliseerde lettertypes aangezien we die van de geboortekaartjes wouden, maar die van onze zoon ging niet zo makkelijk, ze heeft zelf een alternatief voorgesteld. Hele fijne service!

Besvarelse fra Juuniek
Super tevreden van het resultaat
Super tevreden van het resultaat! Is echt heel mooi!

Besvarelse fra Juuniek
Snelle service en zeer mooie producten…
Snelle service en zeer mooie producten van kwaliteit.

Besvarelse fra Juuniek
Zo blij dat ik een doos met de geboorte…
Zo blij dat ik een doos met de geboorte informatie van mijn dochtertje heb🥰

Prachtig vakmanschap…
We hebben een prachtige gepersonaliseerde herinneringskist mogen ontvangen.
Anneleen stuurde ook een voorontwerp en we konden nog aanpassingen doen indien gewenst. Snelle levering en prachtige kwaliteit!

Aanrader!
Vriendelijke en supersnelle service! De memoryboxen zijn heel mooi afgewerkt. De gravering is heel gedetailleerd. Verder denkt Anneleen ook mee over artikels op maat en naar wens van de klant. Zo is elk stuk (ju)uniek. Aanrader!

Besvarelse fra Juuniek
Meer dan 5 sterren voor deze madam en…
Meer dan 5 sterren voor deze madam en haar prachtig werk!

Besvarelse fra Juuniek
Super vriendelijk en prachtig werk
Super vriendelijk en prachtig werk! Goede communicatie. Je merkt dat Anneleen een passie heeft voor wat ze doet! Wij zijn fan ❤️

Heel tevreden
Heel tevreden.
Al enkele keren besteld en ook elke keer zo tevreden met het resultaat 💪🏼
Ik bestel hier sowieso nog!

Herinneringskistje
We hadden een kistje besteld om herinneringen in te bewaren en ooh wat zijn we enorm blij met het resultaat! Ik zou het zo iedereen aanraden!!! Ook wel een ruime doos. Ook kunnen er een kleine albums in. Zeker een aanrader.

Besvarelse fra Juuniek
Læs mere om andre typer anmeldelser.