Duidelijke mails, met een voorbeeld van je bestelling, met de vraag om goedkeuring. Wijzigingen lijken geen probleem, worden direct gedaan. Iedere keer snel reactie. Het eindresultaat is prachtig... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Meer dan 5 sterren waard! Heel lang nagedacht en getwijfeld over de perfecte foto. Heel geduldig bleef Anneleen me altijd te woord staan met tips en aanpassingen. Ons XL-portret hangt in de in... Se mere
Wat een topkeuze was dit! Super vlot, super persoonlijk en supermooi! Gaat een prachtig plekje hebben aan onze muur, zodra we klaar zijn met verbouwen! Dankjewel! Je hebt een mamaatje heel blij gemaa... Se mere
Juuniek passeerde gesponsord op mijn Instagram waardoor ik al argwanend was en dacht dat het een “vals profiel” was. Met een bang hartje deed ik toch zelf even de configurator & stuurde ik een ber... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Jouw dierbaren en herinneringen vastgelegd in een uniek houten lijnportret, ontworpen op basis van jouw foto. 🤎
Kontaktoplysninger
Doorstraat 12, 3850, Nieuwerkerken, Belgien
- info@juuniek.be
- juuniek.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zeer aangenaam verrast
Van in het begin een zeer tof contact en al een heel mooi ontwerp gekregen! Na 1 aanpassing helemaal zoals ik het wou!! Super blij om dit te kunnen ophangen in onze woonkamer! Alleen nog meer positieve reactie gehad 🥰
Heel goede hulp dat tot een prachtig…
Heel goede hulp dat tot een prachtig resultaat heeft geleid!
Fijne communicatie en een topproduct
Fijne communicatie en een topproduct, alleen maar tevreden over! Al veel complimenten over gekregen!
Heel leuke voorbeelden gezien op de…
Heel leuke voorbeelden gezien op de website en socials, waardoor ik meteen zin had om het cadeau te geven. Website werkte vlot en cadeaubon werd meteen geleverd in mijn mailbox.

Besvarelse fra Juuniek
Erg leuke ornamenten nav verschillende…
Erg leuke ornamenten nav verschillende foto's. Er werd meegedacht en een voorbeeld gemaild. Daarna ging de levering snel. Ik ben erg blij met het product.

Besvarelse fra Juuniek
Het is heel mooi gedaan en was een…
Het is heel mooi gedaan en was een huwelijkscadeau voor vrienden zij waren enorm verrast

Zeer tevreden!
De lijntekening werd snel na de bestelling doorgestuurd en voldeed volledig aan onze verwachtingen. Aanpassingen waren niet nodig.
De bestelling werd snel verzonden.
Heel gemakkelijk om de lijntekening op te hangen.
Zeer tevreden klanten!

Besvarelse fra Juuniek
Tweede keer dat ik bestel - top!
Tweede keer dat ik bestel, nu als cadeau. Van begin tot einde zeer vlot gelopen. Snel mail gekregen met het eerste ontwerp. Kleine aanpassing gevraagd, en snel aangepast. Weer heel blij met het resultaat!

Besvarelse fra Juuniek
Vlotte communicatie en mooi eindresultaat
Vragen werden snel beantwoord via mail en/of Instagram.
Heel mooie lijntekeningen ontvangen.

Besvarelse fra Juuniek
Dit is echt een hele mooie herinnering …
Dit is echt een hele mooie herinnering van onze grote vriend.

Top!
Heel fijn, de persoonlijke begeleiding. En ook het allermooiste cadeautje voor onder mijn kerstboom 🥰

Vlotte bestelling
Je krijgt een voorbeeldje en kan nog allerlei aanpassingen vragen. Verloopt allemaal heel vlot 👌🏼.
Heel mooi resultaat!

TOP ervaring
Zeer goed geholpen! Anneleen heeft me correct geadviseerd. Prachtig ontwerp. Ik ben zeer blij met mijn ontwerp! Echte aanrader!

Vlot, correct en aangenaam
Voor ik mijn bestelling geplaatst had, had ik een vraag via instagram gesteld. Hierop heb ik heel snel een duidelijk antwoord gekregen.
Ook na het plaatsen van de bestelling verliep de communicatie vlot en aangenaam. Ook heel blij met het resultaat! Ben heel benieuwd naar de reactie van de mensen aan wie ik dit cadeau ga doen!

Mooi alternatief cadeau
Het lijnportret was mooier dan eerst gedacht. De prijs-kwaliteit was prima. Ik raad dit aan voor mensen die een mooie herinnering willen hebben.

Lijntekening
Aanpassingen doen, hoe klein ook, waren telkens mogelijk. Een onberispelijke service met een schitterend resultaat!

Besvarelse fra Juuniek
Anneleen zat er boenk op!
Ik had meerdere foto's doorgestuurd met een hele uitleg van hoe ik graag wilde dat mijn lijnportret eruit zou zien. Ik had perfect in mijn hoofd hoe ik het graag wilde en Anneleen zat er boenk op! Superblij met ons lijnportret!

Wederom een prachtig portret
Omdat we niet goed wisten waar we ons eerste portret moesten hangen hebben we meteen een tweede besteld. Beide portretten zijn prachtig. We zijn er enorm tevreden mee.

Besvarelse fra Juuniek
Een liefdevol beeld tot een prachtig kunstwerk
Ikzelf ben een eeuwige twijfelaar bij het kiezen van een juiste foto, maar Anneleen ondersteunt hier enorm goed in. Ze voelt snel aan waar je belang aan hecht binnen een beeld en helpt je in het maken van beslissingen. De communicatie verloopt enorm vlot en met passie. Aanpassingen worden snel gemaakt en gecommuniceerd.
Een liefdevol traject tot een prachtig kunstwerk aan je muur!

Besvarelse fra Juuniek
Læs mere om andre typer anmeldelser.