Klargøringshuset Anmeldelser 20

1. Bilvask
  2. Bilplejeprodukter
  3. Bilrengøring
  4. Rengøringsfirma

Klargøringshuset er et bilplejecenter med fokus på klargøring og beskyttelse af alle slags køretøjer. Vores professionelle fagfolk har stor erfaring inden for bilpleje, og står altid klar til at tilbyde vores kunder den bedste service og rådgivning. Vi er kvalitetsbevidste og grundige, og vi vil altid gøre vores bedste for at tilfredsstille vores kunder.

4,6

Fantastisk oplevelse

Jeg havde på tlf aftalt hvad opgaven gik ud på,
og havde i den forbindelse oplyst at der ingen
ridser var i lakken. Da jeg aflevere bilen oplyser
ejeren mig om, at der er mindre ridser og han anbefaler en “rensning “ af lakken .
Dette accepterer jeg og forventer selvfølgelig en
ekstra pris for dette.
Jeg henter bilen som aftalt næste dag. Bilen står
fuldstændig fantastisk i lakken, men derudover er
dækkene rengjort samt ruderne.
Jeg forventer selvfølgelig en ekstra regning, men
får bare udleveret bilen med et smil og en bemærkning om de har været glade for at udføre
jobbet.
Jeg er vildt imponeret over det udførte arbejde og
den utrolige service.
Håber mange vil benytte Klargøringshuset, og glæder mig til at besøge dem næste gang.

14. august 2025

Flot arbejde, god service.

Virkelig flot arbejde.
Fandt dem på FB, venlig og høflig samtale.
Afleverede min helt nye bil til coating.

Hentede den dagen efter.
Virkelig flot arbejde, kan varmt anbefales.

11. august 2025

Bruger aldrig andre!

Hver gang vi har skiftet bilen ud er Klargøringshuset mere eller mindre første stop. Både polering og klargøring af kabine er en fornøjelse.
Men også da vi var uheldige og fik en stor ridse på siden, efter Afrims anstrengelser forsvandt ridsen stort set.
Super god service, venligt personale og hurtig hjælp.
Den største anbefaling herfra 👍

11. december 2024

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg fik min bil helt i topform med en omfattende rengøring, polering og vask også indvendig. Resultatet oversteg mine forventninger, og leveringen var super professionel. Kan klart anbefale Juststeam for deres didikation og ekspertise. En fornøjelse at have min bil i deres hænder.

6. december 2023

Mine varmeste anbefalinger

Det var som at få en helt ny bil leveret tilbage efter at jeg afleverede en cabriolet med et mere grønt tag end sort. Jeg havde aldrig troet at jeg ville få en bil tilbage med et tag der ser ud som, at jeg lige har trillet bilen ud fra forhandleren. Tak for et fantastisk stykke arbejde og en god service.

Jeg kan kun give Juststeam mine varmeste anbefalinger.

14. september 2023

Fantastisk service

Jeg har haft min bil til coating, hvilket gav en rigtigt flot resultat. Efterfølgende fik jeg en super god instruks i hvordan jeg skulle vaske min bil fremadrettet , så jeg passede bedst mulig på lakken. Både i forhold til "værktøj" og sæber.
Udover det gode resultat er de 2 ejere nogle søde og service minded gutter.

Jeg kommer helt sikkert igen.

7. august 2023

Kan desværre kun give 5 stjerner

Kan desværre kun give 5 stjerner.

Jeg havde haft min kat til dyrlægen i transportkasse, og den havde af bar skræk, tisset mens vi kørte. Passagersædet var vådt af katteurin.
Jeg forsøgte selv med en tæpperenser og Rodalon, men bilen var ikke til at være i.
Jeg ringede til Juststeam, som sagde at hvis de ikke kunne fjerne lugten, så var der ingen der kunne.
De havde min bil over et par dage fordi den skulle have flere omgange.
Jeg har lige hentet den i dag, og den er som ny! Både udseende og duft.
Man kan på ingen måde lugte uheldet, selvom man borer næsen i sædet.
Oveni det fantastiske resultat, så er de bare så søde og servicemindede. 🙏🏼 og prisen er mere end rimelig!
Jeg vil klart anbefale dem til alle jeg kender og ikke kender.

10. juni 2023

Det bedste sted at forkæle sin bil!

Det bedste sted at forkæle sin bil, jeg har benyttet JustSteam og deres service siden de startede for 7 år siden, servicen og kvaliteten af arbejdet er altid 11/10, og der er altid høflig betjening. Klar anbefaling herfra!

18. april 2022

Hvis man kunne give flere end 5…

Hvis man kunne give flere end 5 stjerner, så havde jeg gjort det. Ikke nok med at bilen er som ny når den har været i hænderne på Juststeam men servicen og de ansatte er altid super søde og service minded. Vil absolut anbefale, at bruge dem når bilen skal forkæles.

5. marts 2020

Virkelig god oplevelse !

Virkelig god oplevelse !
Jeg fik den helt store tur både udvendigt og indvendigt og wauw hvor blev den flot.
Afrim havde en meget professionel tilgang til opgaven og gennemgik opgaven inden udførsel ift hvad kunne reddes og hvilke udfordringer der kunne blive. Bilen blev afleveret til tiden og opgaven udført til UG.
Kan klart anbefales herfra.

Benjamin Graversen

19. maj 2019

Bræk i bilen 🤮🤮🤮

Lige hjemkommet, fredag i uge 41fra ferie brækker min søn sig i min næsten nye bil. Sæde, nakkestøtte og paneler var med bræk på. Ringer om mandagen i uge 42 til Just steam som først fortæller at han er fuldbooket i næste 14 dage, men da han høre om problemet beder han mig komme ned tirsdag eftermiddag. Tirsdag eftermiddag siger han at han tager den uanset hvad da det er en hastesag og at hvis han ikke kunne presse den ind inden fredag så ville han komme ind i weekenden😳👍
Fredag eftermiddag fik jeg bilen igen....magen til lækker bil finder man kun i en helt ny bil. ALT var ordnet, ALT var poleret både indvendig og udvendigt... jeg var næsten flov over den lave pris😃. Gør jeres bil en tjeneste = JUSTSTEAM

4. november 2018

Flot service - endnu flottere bil!

Med afsæt i et Deal tilbud om ind- og udvendig vask inklusiv Nano Eco voksbehandling fik jeg ikke bare den bedste og mest personlige betjening hos gutterne i Humlebæk - min bil (elbil med skrøbelig lak) blev også som ny. Jeg kan varmt anbefale JustSteam for en flot og god service.

9. december 2016

Perfekt service og arbejde fra JustSteam

Min kone og jeg skulle sælge vores bil som trængte til, at blive rengjort udvendig og indvendig. Vi ringede og efterspurgte en service med 1 times varsel, hvilket ikke var noget problem.
Vi afleverede bilen i halvanden times tid og da vi kom tilbage både så og duftede den ellers 10 år gamle bil som ny.
Vi endte med at få 4.000 kr mere for vores bil end hvad vi fik tilbudt inden rengøringen.

12. november 2016
Vis anmeldelser på alle sprog (20 anmeldelser)