SCAMMER THEY JUST TOOCK 3000 THOUSEN NORWEGION KRONER FROM ME LOONG TIME AGO I DIDENT WANT TO BE THERE ANYMORE THEY TOOCK 3000THOUSEN NORWEGION KRONER JUST NOW FROM MY PAYPAL ACCOUNT. I CANT BELI... Se mere
Dette er rett å slett svindel ble trukket 1400 kr for en slettet profil. Noen som vet hva jeg kan gjøre?
Helt utrolig at ingen kan gjøre noe med disse banditene, det er jo tydelig at dette er en svindel Jeg har fått en idea og, er bare å legge ut noe som ser ut som dating side, der du registrerer navn og... Se mere
DROG 1500kr från mitt konto!!!!! Jag är 18 år och har inget jobb i nuläget och jag får bara typ 2000 kr i försörjningsstöd av kommunen . Och det ska räcka till mat och kläder osv . Men nu har jag bar... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
BEDRAGARE!
Hemsk sida. ta ut pengar för ett abonnemang som ingen behöver. BEDRAGARE! Samlare hotar. Det är första gången jag hör att det inte går att avsluta prenumerationen. Min bank spärrade mitt kort för att undvika att förlora pengar. Håll dig borta från den här sidan från och med nu. Använd beprövade sådana!
Sykeste jeg noen gang har vært borti
Sykeste jeg noen gang har vært borti, bli lurt på den måten der. Dem burde blitt straffet med fengsel. Står ikke noe sted at man skal binde seg. Så plutselig så skal man betale for 6 måneder medlemskap. Styr langt unna. Anmeld stedet. For det har jeg gjort.
Bedrageri
Nej. Bedrägeri i form av otydligt gömde avgift och avtal! Värnar! Oseriösa sätt helt enkelt! Banken vill att alla anmälda så dem kan stoppa alla betallning omedelbart. Dem säger att det tar en även för dem ett orimligt antal anmälan för att stoppa dem!
Just ignore or report Justkiss to the authorities.
Got to try it for free for a month, Have to pay $150 USD just to stop my one month free subscription.
Stay AWAY!
FRAUD! They will charge your Visa for no reason. Stay safe and stay away from this app. I blocked my Visa card, and got a new one to stop JustKiss. My bank refunded the money they stole from me. The Police is informed of theese scammers. Please stay away from this app.
Just kiss fraud alert!!!!
They just stole my money.
This is by far the worst dating site ever. They force you into an unclear agreement, steal your money and lock you into your account. They are thieves. This website should be taken down. Just imagine, my back said an unauthorized transaction was going to be made on my account so they block my card and sent me a new one. I just got it today, activated it and these thieves were able to withdraw that money from my account. This was the last money I get for the rest of the month and it’s just gone. Please this people need to be removed from the internet. I didn’t even use them for a day, no good people on there and I was charged this huge amount of money.
Dom lurar in folk i att tro att det är…
Dom lurar in folk i att tro att det är en månad, sen hävdar de ty man signat upp på ett halvår som sen inte går att avsluta. De hävdar att man sagt upp rätten till ångerrätt, vilket inte är tydligt och jag kommer anmäla dom till granskningsnämnden!
Jag förstår varför dom gjorde så jäkla…
Jag förstår varför dom gjorde så jäkla mycket reklam i radion 2021. INGEN normal människa blir medlem på denna dating site.

Besvarelse fra Justkiss
Justkiss det är den sämsta dating sidan…
Justkiss det är den sämsta dating sidan som du kan hitta! Först betar man 39 kr sedan är man automatiskt bunden 5 månader för 1495 kr. Om man försöker gå ut efter en månad så drar de automatiskt hela summa och du är borta som medlem. Man har inte stor urval att hitta partner om man är över 50 är. Oförskämda, missköta gubbar med ful yttre och innre. Aldrig mer! Rekommenderar inte!

Kundekontakt
Kundekontakt.
Det er utrolig vanskelig å komme seg ut av dette nettstedet. Har meldt meg ut for lenge siden, men fremdeles blir jeg trukket for masse penger direkte fra konto. Nå sist 1188.00 kr i februar. Når jeg prøver å få kontakt så opplever jeg en haug med problemer... nå håper jeg at de tar kontakt med meg på epost så jeg får en slutt på dette...

Besvarelse fra Justkiss
JustKiss fungerte veldig bra for meg
JustKiss fungerte veldig bra for meg, og jeg fant kjæresten jeg håpet på

Besvarelse fra Justkiss
Fick erbjudande om att bli medlemnen…
Fick erbjudande om att bli medlemnen månad för 1 kr, trots det så drogs det 68 kr och sen 99 kr från mitt konto. Verkligen uselt gjort och kommer inte att rekommendera någon för denna oseriösa dejtingsajt. Vill ha mina pengar tillbaka men måste göra en ny profil för att kunna nå dem.

Besvarelse fra Justkiss
Veldig fornøyd med tjenesten jeg har…
Veldig fornøyd med tjenesten jeg har fått og mennene jeg har møtt ☺️