Fik leveret forkert mad
Fik leveret forkert mad, og skulle kæmpe med kundeservice for tilbagebetaling af mine penge.
Ikke ok !
Norges største utvalg av takeaway. Bestill og betal online hos restauranter nær deg. Alt fra sushi til pizza, spansk til kinesisk. Levering direkte på døra!
Lyngbyvej 20, 2100, København Ø, Danmark
Ikke ok !
I går var min mand og jeg på besøg hos min familie. Vi skulle spise aftensmad sammen (4 voksne og 3 børn). Kl. 17.20 fandt vi ud af vi ville have burgere og pomme frites. Vi fandt frem til "Brutal" der ligger på Søndre Jernbanevej i Hillerød. Vi var i Hillerød (maks 4 km væk).
Vi bestilte for over 900 kr. viaJust Eat. Hurtigt efter fik vi en besked på at maden ville blive leveret om 33 min. Den blev så rykket til 45 min. og kort derefter at den nu er på trapperne. Da kl. bliver 18.30 er maden ikke kommet endnu og man kan ikke se på app'en at budet er på vej. Min søn skriver til Just Eat som svare at de kan se at chaufføren er ved restauranten, så vi vil snart få vores mad. kl. 19.00 er den stadig ikke ankommet og man kan heller ikke se på app'en at chaufføren er på vej. Vi har 3 sulte børn som nu spiser rugbrødsmadder fordi ikke kan vente længere. Min søn skriver og skriver med Just Eat og de svare bare det samme hele tiden + der står maden er lige på trapperne. kl. 19.20 ringer min søn til "Brutal" hvor vi har bestilt maden fra og en mand der hverken kan dansk eller særlig godt engelsk forstår til sidst at vi ikke har fået maden endnu og siger til min søn at vi skal komme til restauranten og 25 minutter, så kan vi få mad. Vi føler nu kan det være nok og vi prøver at annullere ordren. Der sker intet før kl. 19.55 hvor der så står at den er annuleret fordi restauranten snart lukker og derfor har annulleret vores ordre. Vi vil få vores penge igen, men i skrivende stund 28.2.26 er dette ikke sket. Vi er så frustrerede. Vi fik ødelagt en aften der skulle være hyggelig med samvær og nem mad. Det blev til en venten på noget som aldrig kom. Vi kommer ikke til nogensinde at benytte Just eat igen. Så hellere bestille mad fra et sted vi ved er i orden og hvor stedet selv har en chauffør eller vi henter selv. Vi vil have vores penge retur nu!!!!!!
Ubrugeligt forsinket. Bestilte mad til sultne håndværkere til 11:50, men 12:50 var der stadigt ikke leveret. Nu er håndværkerne på vej hjem. 450kr ud af vinduet og utilfredse håndværkere. What's not to hate. Refund, pls
Levering D9MWPC
Har aldrig fået så dårlig service! Det er 5 gang der er fejl I min bestilling fra just eat og fordi de har lavet fejl gang på gang så skal man vente 10 bandage på at få sine penge igen og hver gang undskylder de og tilbyder en 10% rabat kode, det er jo fuldstændig ligegyldigt med sølle 10 % når de laver fejl gang på gang på gang.
Det var sidste gang jeg bestilte mad på just eat.
Jeg vil blot på det kraftigste fraråde at bruge just eat.
Efter 2 timer kontaktede vi restauranten for at høre hvor maden blev af, men de kunne meddele at budet slet ikke var kommet endnu. Vi afbestilte efter at have ventet i telefonkø i yderligere en halv time. Synd for de forretningsdrivende at Just eat ikke virker

Besvarelse fra JUST EAT
Jeg har bestilt mad gennem just eat og venter stadig, nu er det to timer siden, jeg har ringet til restauranten og maden har været klar i meget lang tid. Jeg betaler for en service, jeg ikke får! Jeg vil have pengene tilbage! Jeg bestiller ALDRIG mere gennem just eat!

Besvarelse fra JUST EAT
Jeg bestilte en pizza til levering kl. 17. Kl. 17.45 er den endnu ikke kommet, og jeg kontakter restauranten som intet kender til min ordre. Jeg sender et screen shot af min bestilling fra just EAT app’en, og restauranten leverer derefter min mad kl. 18.30. Jeg modtager mail fra just EAT om at de har været nødsaget til at annullere min ordre kl. 18.34. Og at jeg modtager en kupon på 60 kr. til mit næste køb. Jeg skal derefter selv afregne med restauranten, som ingen betaling har modtaget. Jeg prøver at komme igennem til just eat’s kundeservice, men ventetiden er for lang.
To gange i træk kommet for sent - anden gang sågar 1. 45 min. Selv restauranten sagde, de havde problemer med dem. Det er bare ikke ok, og vi fik kun 30% i kompensation af vores næste bestilling. Påtrods af vi jo, med forståelse, ikke ønsker at bestille hos dem længere.
Nej, tak til Just Eat mere.

Besvarelse fra JUST EAT
Den 22. september 2020 ventede vi over 2 timer på vores mad. Da maden endelig kom, var der flere, der var gået. Vi talte herefter i telefon med to forskellige medarbejdere hos JustEat, som lovede, at vi ville blive kontaktet næste formiddag af "én af deres chefer" med henblik på en "kompensation". Vi har imidlertid intet hørt.
Da vi skulle bestille mad dagen efter, valgte vi en anden løsning.

Besvarelse fra JUST EAT
Uendelig dårlig service, bestillte mat ca 16:30. Ankomst for maten var 18:05, 18:28 ringer de og beklager at det har blitt en feil og jeg får tilbud om at kansellere ordern. Jeg får alltså besked om at jeg kan kansellere min ordre som skulle vært her for 30minuter siden. Det er latterlig dårlig kundeservice.