De krævede forudbetaling for en…
De krævede forudbetaling for en værkstedskran, som aldrig er dukket op. Tænker på at politianmelde dem. Der er ingen svar på telefon eller på mail.
Vi producerer ikke kun palleløftere og gaffeltrucks. Vi tilbyder endvidere hele spektret inden for lagerteknik og logistiktjenesteydelser.
Friedrich-Ebert-Damm 129, 22047, Hamburg, Tyskland
Amatøragtigt. Man bliver sendt frem og tilbage og deres telefonumre fungerer ikke. De har ikke engang selv styr på det.
KØB ALDRIG EN VARE HER
Jeg har været så letsindig at bestille en palle løfter hos jungheinrich-profishop.dk den 6/6-20.
Under ordrebekræftigelsen stod der, den ville blive leveret senest 10 hverdage efter.
den 9/6-20 trækker de pengene, og jeg går derfor ud fra varen er på vej. Da varen endnu ikke er dukket op den 23. Juni 2020, vælger jeg at ringe til dem, jeg får en behagelig medarbejder i røret, som forklare mig at varen IKKE har været på lager da jeg bestilte den, men der lige var kommet en sending hjem fra Tyskland, der blot skulle kvalitets sikres inden afsendelse til køber. Han fortæller mig dette kan tage lidt tid, men hvis ikke varen er ankommet senest onsdag den 1. Juli, skulle jeg kontakte dem igen.
Nu er det den 26. Juli og varen er stadig ikke dukket op. Det er simpelthen bare ALT for ringe service og oplysning. Det mindste en virksomhed kan gøre er at informere kunderne om deres ordre, hvis de skulle løbe ind i problemer eller udfordringer!
Jeg er blevet spist af med en undskyldning om COVID-19 har indvirkning på leveringskæden, og det er som sådan også fint nok. MEN SÅ INFORMER JERES KUNDER HEROM. Hvis jeg idag går ind og kigger på levering af den nævnte palleløfter, står der "fri levering inden for 6 arbejdsdage" Men jeg har nu ventet i snart 2 mdr?
jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos dem som privat kunde. Jeg håber virkelig de behandler deres firmakunder med mere professionalisme og faglig stolthed. Jeg kan ikke mindes jeg nogensinde er blevet behandlet så dårligt hos et firma, end den behandling jeg har fået her!