Jeg har haft et abonnement på Jumpstory, som jeg desværre ikke fik brugt så meget, selvom deres materialer er af høj kvalitet. Jeg missede at få opsagt mit abonnement, og mit kort blev trukket for... Se mere
Get unlimited authentic visuals and instant editing tools all in one place.
Start your 7-day Free Trial nowAxel Gruhns Vej 2B, 8270, Højbjerg, Danmark
Et lille årstid, så var millonerne væk, og der var mest "story"! Værdiløst!
Jeg missede at få opsagt mit abonnement, og mit kort blev trukket for et års ekstra abonnement. Heldigvis var Jumpstory serviceminded og gik med til at opsige mit abonnement og refundere mit beløb. Så tak for det :-)

OPDATERET:
Efter anmeldelsen fik jeg hurtigt hul igennem og de stoppede mit abonnement og refunderede den seneste trækning.
---
Min største anke går på abonnementshåndteringen. Jeg klikker ind på "I want to cancel my subscription", derefter "Continue to cancel", så kommer jeg til en skærm med valgmuligheden "Keep Jumpstory" eller "Manage subscription".. og sidstnævnte er et loop tilbage til startsiden for håndtering af abonnement. Så man kan reelt set ikke opsige det online, man kan heller ikke ringe til dem.
Det er naturligvis også testet i incognito-mode for at undgå blokeringer fra extensions, cache-problematikker og andet. Men uanset hvor jeg tester, så får jeg dette loop, hvor jeg ikke kan opsige det.

Besvarelse fra JumpStory
Jeg vil bare sige 1000 tak for jeres gode billeder og videoer hos Jumpstory. De har en autensitet og diversitet, som rigtig godt matcher med vores ønske om netop dette. 👌 👏👍. Jeg kan især lide muligheden for at downloade forskellige størrelser, så vi hurtigt kan minimere billedet i forhold til SoMe. Mvh Sinnet Bødewadt Founder og Partner Center for Kulturtransformation.

Besvarelse fra JumpStory
Du kan ikke trygt publicere fotos fra Jumpstory. Der er ingen juridisk garanti fra selskabets side mod efterfølgende sagsanlæg (kilde: et firma med speciale i juraen vedr. fotopublicering). For eksempel er der ingen "model release" for fotos med mennesker. Jumpstory har efter sigende en forsikring, men de er meget uspecifikke mht. dækningen - og i hvilke situationer de overhovedet vil/kan bruge den.
Jeg er meget glad for at bruge Jumpstory. Det er nemmere at finde "danske" billeder, hvilket ofte kan være en problem hos konkurrenterne. Desuden har de en god support, hvor man altid kan få hjælp, hvis man søger et specifikt billede.

Besvarelse fra JumpStory
Vi har kun haft gode oplevelser med Jumpstory !
En flot og brugervenlig service, hvor prisen samtidig er rimelig... og til at finde ud af.
Ikke noget med at købe "poletter" til køb af billeder i forskellige priskategorier. Nej, her er det som at være på ferie med ALL INCLUSIVE ;-)
Let at gå til !
Lars
Printerpatroner.dk

Besvarelse fra JumpStory
Fantastisk service 5 stjerner herfra. Kan varmt anbefales til iværksættere..

Besvarelse fra JumpStory
Kanon service. Har ført brugt alt for lang tid på at undersøge licenser m.m. Nu kan jeg fokusere på at vælge det rigtige billede i stedet, og JumpStory har altid mange relevante.

Besvarelse fra JumpStory
Rigtig god service! Det er super nemt at finde de billeder jeg skal bruge og i god kvalitet.

Besvarelse fra JumpStory
JumpStory er alt hvad jeg har brug for!
Jeg har meget gavn af platformen, da jeg driver et mindre reklamebureau. I den kontekst, så er det bare skønt at man frit kan søge og bruge alt i databasen uden bekymring!

Besvarelse fra JumpStory
Jumpstory er en service som ikke adskiller sig fra Unsplash, Petapixel, osv. De fleste billeder jeg fandt i deres katalog, kunne jeg også finde på gratis stock sites. Faktisk fandt jeg langt flere bedre billeder på gratis stock sites.
Jumpstory laver IKKE rights clearing, så man har ikke tilladelse til at bruge billeder af mennesker, modeller, privat ejendom, osv til kommercielt brug.
Skal man sikre sig rights clearing skal man gå igennem et større stockbureau, som f.eks. Getty, Adobe Stock, Shutterstock. De garanterer at alle rettigheder er clearet til kommercielt brug.

Besvarelse fra JumpStory
JumpStory har gjort det nemt at finde gode billeder hurtigt - og helt uden bekymringer. Ikke så meget p*s :-) bare simpelt og effektivt. Præcis det man har brug for som bureau eller udviklingshus.
Kan helt klart anbefales.

Besvarelse fra JumpStory
Ved en prøveperiode er det gemt langt væk på deres hjemmeside at de automatisk begynder at sende en fakturaer.....
Det skal fremgå meget tydeligt at man skal betale efter endt prøveperiode det gjorde det ikke i december måned da jeg testede jeres system i 1 dag...

Besvarelse fra JumpStory
Super god oplevelse med masser af brugbart indhold. Kan absolut anbefales!

Besvarelse fra JumpStory
Jumpstory er noget af det mest geniale. De leverer kvalitet til fornuftige priser. Jumpstory er sådan et firma man vil/tør anbefale til andre virksomheder.

Besvarelse fra JumpStory
God brugeroplevelse, hurtig levering og gode råd med på vejen. Værdifuldt når tiden til ekstern kommunikation er knap.

Besvarelse fra JumpStory
Vi har brugt JumpStory som en "ekstra mand" på holdet. Vi har aldrig haft en finger at sætte på det arbejde der er blevet leveret. Stor anbefaling herfra :-)

Besvarelse fra JumpStory
Har brugt Jumpstory af flere omgange, når jeg skal have nye øjne på artikler og posts. Det fungerer fremragende, og er nemt at modtage i deres interne system