Julie Mae Anmeldelser

2,2

Dit is gewoon een dropshipper. Verzending duurt lang en blijkt uit China afkomstig te zijn. Is gewoon rommel van Temu oid wat ze doorverkopen. Ik had een pak besteld, viel enorm tegen. Wilde retourner... Se mere

Het toegezonden product is niet wat er de foto in de advertentie getoond wordt. Het is een slecht uitgevoerde, goedkope kopie rechtstreeks uit China. Dat het om dropshipping gaat was mij ook niet duid... Se mere

Goedemiddag, Mijn dochter heeft hier een winterjas besteld en helaas niet goed opgelet van te voren. Bestelling worden rechtstreeks vanuit China geleverd, duurt dus lang en de kwaliteit is slec... Se mere

Lichtblauwe broek besteld. Bleek niet op voorraad. Verschillende keuzes aangeboden (o.a. geld terug, andere broek met korting etc). Voor andere (duurdere) broek gekozen. Hoefde niet bij te betalen. Go... Se mere

1. Dametøjsbutik

Julie Mae is uw online bestemming voor trendy dameskleding in uiteenlopende stijlen. Wij geloven dat mode meer is dan kleding; het is een manier om persoonlijkheid en zelfvertrouwen uit te stralen. Bij Julie Mae vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie van stijlvolle, unieke en betaalbare damesmode. Of u nu op zoek bent naar een elegante outfit voor een speciale gelegenheid of naar comfortabele, modieuze items voor dagelijks gebruik, wij bieden voor elke smaak en gelegenheid een passend assortiment.

Under middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

25 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vage retourvoorwaarden.

Vage retourvoorwaarden.
Werd bij een eerste aanvraag voor retour een aanbod gedaan om op het volgende artikel 50% korting te krijgen. Na niet akkoord gaan hiermee, kreeg ik 50% van mijn geld retour.
Retourkosten bleven vaag en eigenlijk niet als optie geboden. Ik mocht het artikel houden, maar ja als je er niks aan hebt, heeft het alleen maar geld gekost. Mooie les om goed de voorwaarden door te nemen en geen gebruik van dropshipping bedrijfjes te maken. 2 sterren omdat er wel contact mogelijk was met het bedrijf en ook netjes en vriendelijk

4. september 2025

Besvarelse fra Julie Mae

Bedankt voor uw feedback en we zijn blij dat u onze klantenservice heeft gewaardeerd.

Slecht gevoel bij dit bedrijf

Bijna een week geleden heb ik een jas besteld, maar daarvan kreeg ik geen bevestiging en ik heb ook nog geen jas ontvangen. Bellen lukte niet, want ik kreeg de voicemail zonder enige introductie (alleen vermelding van een telefoonnummer). Daarna besloot ik te mailen en toen kwam er wel bericht. Ze verwijzen naar de levertijd van max. 15 dagen en ze gaven het e-mailadres door waar de bevestiging naartoe was verzonden. Dit klopte e-mailadres klopteniet. Je denkt dan meteen dat je zelf een fout hebt gemaakt, maar dat geloof ik niet. Ik kreeg ook een nummer dat ik bij ‘de vervoerder’ kon invoeren om mijn pakket te volgen. Maar zonder link weet ik niet om welke vervoerder het gaat. Je kunt iemand wel een code geven maar die is niets waard als het geen track en trace link is. Ik heb daarom gevraagd of ze mij de bevestiging met link willen doorsturen naar het juiste e-mailadres, maar daarop heb ik nog niets gehoord.

Kortom, ik zou hier niet bestellen!

Mocht ik alsnog mijn bestelling ontvangen dan zal ik dat hier melden, maar ik heb er geen vertrouwen in.

24. september 2025

Beste Raymond,

We hebben u zojuist de bevestiging naar het juiste mailadres gestuurd. Daarnaast hebben wij u een mail gestuurd waarin we meer duidelijkheid geven over de verzending en de Track & Trace. We hebben een link toegevoegd waar u de bestelling kunt volgen. Hopelijk neemt dit het slechte gevoel bij u weg. Als u meer vragen heeft, mail gerust.

Groet,
Julie Mae

Voorlopig heb ik het bestelde nog…

Voorlopig heb ik het bestelde nog steeds niet ontvangen wel betaald maar be,orgen is
er niet bij. Ik heb het 14 september besteld lijkt meerg lang voor een trui. Komt hij uit de Noordpool

14. september 2025

Beste Rijka,
We vinden het vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Echter, in ons verzendbeleid kunt u lezen dat de uiterlijke bezorgdatum nog niet verstreken is. Als deze verstreken is en u heeft nog niets ontvangen, dan zullen we proberen dit zo goed mogelijk met u op te lossen.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Alvast bedankt.

Ik heb niks ontvangen

5. september 2025

Beste Marjet,

We zijn het met u eens dat de verzending van uw bestelling sneller had gekund, maar het is gelukkig wel binnen de maximale levertijd bij u afgeleverd. Bedankt voor uw feedback. en hopelijk bent u blij met de aankoop.

Met vriendelijke groet,
Julie Mae

Wat een fijne verrassing!

Mijn bestelling kwam snel binnen en alles zat perfect. De pasvorm is zoals beschreven en de kleuren zijn net zo mooi als op de foto’s. Dit wordt zeker niet mijn laatste bestelling hier. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en betaalbare kleding!

19. juni 2025