Jp-tryk Anmeldelser 3

2,8

1. Plakat- og skiltebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Big Fat Snake-bj-gear - Anton Pedersn - Den gamle bager - Runrig Jam - Lauge Jensen - Long John - - Gedved If - Jelling Festival - Europcar - Viberg Grafisk - Hovedgård if - Søvind gym.- Højløkkes Kvindecenter - D.I.V. Musiker - Parkour Horsens - AC Horsens (Den gule Fare) Team Grønland -Horsens Petanque Klub - Solcenter Hovedgård Solcenter Brædstrup -Bong Land Horsens - Bong Land Kolding - Horsens Bibliotek - Horsens stallions - Morsø Undomsskole - Lidio Finess, Vejle -Skamling Efterskole - Danmarks Industrimuseum - Horsens Kommune

2,8

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Bestiller der aldrig igen

Gider ikke vente på mine varer kommer i over 11 hverdage, da jeg så skrev at mine varer slet ikke kommet, blev der skrevet at det var ikke dem der leveret men PostDanmark, ja det ved jeg godt det er..
Nu er han så sur at han vil overføre mine penge tilbage, når jeg sendte varerne retur, fordi han gad ikke at svare mig mere når det ikke var deres problem..
Jeg kunne forstå der gik et par dage fordi pakken havde de sendt forkert, men sgu ikke over 11 hverdage..
Jeg handler der bestemt aldrig mere, deres måde at være på over for deres kunderne fordi kunden brokker sig over varen ikke er kommet, kan jeg ikke bruge til noget..

8. august 2017
Jp-tryk-logo

Besvarelse fra Jp-tryk

Kære Lea

Jeg skal prøve at skrive dette her så pænt som jeg kan, alle der sender med post nord ved at de ikke ridder samme dag som de sadler, sommetider kan de vare man sender være der dagen efter at man har sendt det til kunden, andre gange kan der gå op til 5 - 8 dag inden der kommer noget fra post nord, og det er vi desværre ikke herre over.

Grunden til at vi ikke har lyst til at kommuniker mere med dig er de sms´s og e-mail du har sendt os, vi er desværre ikke vant til at kommuniker med vores kunder på den måde du har valgt at kommuniker med os
( Fuck, Sku og fandme ) den måde at snakke på tager vi afstand fra, så derfor har vi valgt at tilbyde dig pengene tilbage da vi ikke mener at vi kan give dig den service som andre kunder får ved os, og de kunder som har en forståelse for at post nord kan tage 5 - 8 dage om at levere.

Nemt, ærligt og 100% tilfreds!

John og Emil bag JP-Tryk tog sig kærligt af mig, da jeg på meget kort tid skulle have trykt logo på mine egne artikler. Han var ærlig og ville kun levere sit bedste, så vi havde en god snak om muligheder og alternativer. Jeg blev behandlet med god, jysk service og så var hans produkt 100% tilfredsstillende og BILLIGT! (tryk på ca. 30 artikler til 950,- alt inkl. ift. det næstbilligste tilbud jeg fandt til 1.900kr. eksl moms og levering....)
Kan varmt anbefale JP-Tryk og kommer selv til at bruge dem i fremtiden.

16. oktober 2014