Joylife - Uppsala Anmeldelser 159

4,7

S:t Olofsgatan 11, 753 21 Uppsala, Centrum, SE

Hej! Jag har artros i en höft och har haft smärta och svårt att motivera mig till rehab och träning. Träffade Linnea, fysioterapeut för ung två månader sedan och är supernöjd med hennes behandl... Se mere

De har ett trevligt och personligt bemötande och är både kunniga och erfarna. Vid två tillfällen har jag fått effektiv hjälp med mina ryggproblem. De erbjuder flera olika verktyg och metoder och vald... Se mere

Bättre hjälp har jag aldrig fått någon annanstans för mina besvär i ryggen. Dessutom sådan kunniga o enormt trevliga som kiropraktor, Josefine, o naprapat, Helena, får man leta efter länge. Kan varmt... Se mere

Min Linnea tror jag hon heter… Förstår (tror jag 😂) mina ord o tankar. Första besöket gjorde mig osäker o frustrerad, men det rättade hon till i andra besöket. Proffsigt gjort. Jag är i en vä... Se mere

1. Kiropraktiker
  2. Kiropraktor
  3. Lokal læge
  4. Lægeklinik
  5. Arbejdsmiljøtjeneste
  6. Fysioterapiklinik

Om Joylife - Uppsala

Välkommen till Joylife.

Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:

Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna

Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Vi får dig att må bättre!

Vi ser till att du kan göra det du vill!
Vi vill ta hand om dig och rusta dig så du kan göra precis det du vill.

Nöjd-kund-garnti!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!
Är du inte nöjd med ditt besök så får du pengarna tillbaka.

• S:t Olofsgatan 11, 753 21, Uppsala, Centrum, Sverige

• 0706000600

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Trevlig och fräscha lokaler med…

Trevlig och fräscha lokaler med professionella och duktiga personal. Har fått hjälp oavsett ämnen inom kort .

6. marts 2026

Tack för din recension!
Gott att höra att du har fått professionell och snabb hjälp.

/Team Joylife

Bra bemötande och kunnig personal

Bra bemötande och kunnig personal. Jag fick bra hjälp med mitt besvär. Fick även halva priset på behandlingen när jag inte utnyttjade hela tiden.

17. juni 2025

Besvarelse fra Joylife - Uppsala

Stort tack för ditt omdöme, gott att höra att du fick bra hjälp!

Very good

Very good treatment

10. juni 2025

Great thanks!
Team Joylife

Good physiotherapy, poor web booking system.

The physio is really good and has helped me a lot.
I did have an issue with the cancellation of bookings, which I mentioned to my physio yesterday.
One thing is that the cancellation option is right at the very bottom of the page and almost hidden. The second was that my booking simply did not display, despite that I had had a reminder on my phone. Some kind of bug. I hold it positively that you read this feedback and respond, and I hope that the booking cancellations can work more smoothely in the future. Really they should be shown alongside and made as simple and as easy as making the booking itself. Still positive that you are responding, Thanks!

20. november 2024

Besvarelse fra Joylife - Uppsala

Hi, thank you for your feedback. We always want to improve our systems in order to make the booking easier for you, we will look into it. Just leave a message on the phone and our staff will call you back as soon as possible.

/Joylife team

Professionell och trevlig…

Professionell och trevlig fysioterapeut, Linnea Thelander. Har hjälpt mig mycket med mina ryggproblem!

4. september 2024

Besvarelse fra Joylife - Uppsala

Tack för din recension, och gott att höra att du har fått bra hjälp.

Proffesionellt och trevligt bemötande

Proffesionellt och trevligt bemötande. Stor hjälp av Josefin som är kiropraktor i Uppsala. Hon är otroligt duktig.

10. september 2024

Besvarelse fra Joylife - Uppsala

Härligt att höra, Ja vi är så glad att vi har Josefine!
Stort tack för din feedback Marie!

Rekommenderar Josefine!

Rekommenderar verkligen Josefine, hon är toppen! Har gått till henne under en längre tid (nu fyra år) för både kiropraktik och massage. Det kändes som att hon räddade livet på mig när jag var gravid och hade väldigt ont: både på grund av behandling samt otroligt bemötande, alltså både fysiskt och psykiskt. Hade tyvärr dåliga erfarenheter sedan innan när jag sökt hos fysioterapeuter och kiropraktorer för mina graviditetsrelaterade smärtor, så var skör och låg. Josefine såg hela situationen och la upp en plan för bästa möjliga behandling. Kommer fortsätta gå hos henne för massage, även nu efter att mina rygg- och bäckenproblem är lösta. (Har även rekommenderat min mamma som gått till Josefine med problem med smärtor, hon var också mycket nöjd).

28. juli 2024

Besvarelse fra Joylife - Uppsala

Tack för din recension! Josefin är en stjärna, vi är glada att få ha henne hos oss så att du kan få rätt hjälp.

/Teamet på Joylife

Ungefär det jag förväntade mig dvs kort…

Ungefär det jag förväntade mig dvs kort besök med det jag föreslagit men inget mer. Skulle gärna velat känna mindre stress och alternativ diskuterats

8. august 2024

Besvarelse fra Joylife - Uppsala

Tack för din feedback. Vi hoppas ändå att du mår bättre nu.

Trevlig

Trevlig, kunnig, informativ fysioterapeut angående knärehabilitering efter skada.

26. juli 2024

Besvarelse fra Joylife - Uppsala

Tusen tack för din feedback!
Team Joylife

Bra professionellt bemötande och jag…

Bra professionellt bemötande och jag får en behandling jag vet fungerat på mig och andra förut. Stötvågsbehandling.

29. juli 2024

Besvarelse fra Joylife - Uppsala

Det gläder oss, Stort tack för din feedback, Lena!

Josefine är allt

Josefine är allt! Så inkännande och lyssnar på vad ens problemområden är. Har inte riktigt trott på kiropraktorer innan men detta var en otrolig upplevelse

27. juni 2024

Härligt att höra!
Tusen tack för dina fina ord Julia!

Passar inte mig

Passar inte mig, gillar inte bemötandet

3. juli 2024

Besvarelse fra Joylife - Uppsala

Hej! Det var tråkigt att höra att du inte gillar bemötandet hos oss. Vi vill gärna höra mer om din upplevelse och om det finns något vi kan göra för att förbättra oss.
/Karin Sunnanbo, kvalitetschef på Joylife

Kunnigt och vänligt bemötande

Vänligt, proffsigt och kunnigt bemötande. Förklarade bra varför jag hade ont, och hjälpte mig med det.

28. maj 2024

Besvarelse fra Joylife - Uppsala

Tack för dina ord, vi är glada att få ha Josefin som kiropraktor hos oss.