Virksomheden har svaret
Kunnig personal som lyssnar på ens besvär och vill hjälpa. Har dock fått ondare efter en behandling, men är nu bättre efter lite bastu och vila en stund. Har nu även fysioterapeut och övningar. Sam... Se mere
Virksomheden har svaret
Har haft problem med rygg och höft i över 20 år, är 42 år gammal idag. Varit hos 4 naprapater, 2 kiropraktorer och 3 sjukgymnaster innan men ingen har ens kunnat få en tillstymmelse till förbättring s... Se mere
Virksomheden har svaret
Jätte bra hjälp från dag 1.Berätta vad hon gör och vad ja ska göra för övningar för på skynda läkning,i Helt grym på att ge massage o hitta trigger punkter på mig . Ja …bra som fasen👍🤗
Skrevet af virksomheden
Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:
Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna
Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.
Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.
Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!
Skrevet af virksomheden

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Kungsgatan 66A, 632 21, Eskilstuna, Brottsta-Lundby, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hej! Varit hos Wilma som är fantastisk och fick bort min spänningshuvudvärk och ryggproblem. Har sedan legat i magsjukan och problemen har kommit tbx då jag legat stilla. Har vidare varit hos Mathias eftersom Wilma inte är kvar. Besvären är nu värre efter behandling och har jätteont i min axel, huvudvärk och kan knappt gå på ena benet. // Camilla

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Besökt Joylife Eskilstuna idag, leg. naprapat Mathias. Så trevlig, lyssnade in, frågade mycket. Själva undersökningen gick fantastisk bra och vi bestämde övningar och hjälpmedel och nya besök. Det var så enkelt att betala med swish. Jag kommer rekommendera Joylife till alla jag känner.
Sanna-Maria Bidebo.

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Bra bemötande och hjälp att bli av med mitt onda😊👍🏻

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Jag fick väldigt bra hjälp av en kiropraktor för min smärta i knät. Det behövdes bara ett besök

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Dem två jag går hos är så bra och trevliga. Får den hjälp jag jag behöver.

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Marcus lyssnade på mig som patient, även Mia innan. Väldigt kunnig på deras saker, och jag känner att jag faktiskt blir bättre osv. Kan varmt rekommendera Joylife.

Ja …bra som fasen👍🤗

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Träffade naprapat Mia som var genomsnäll, trevlig och hjälpsam!

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Det var en väldigt lindrig massage som kändes bra och framförallt resultatet efter

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Bra bemötande. Lyssnar, följer upp, samarbetar mellan professionerna.
Stort plus att man kan använda friskvårdspengen via ePassi.

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Wilma ger ett lugnt intryck,har goda kunskaper och ett fint bemötande. Jag tror att hennes behandling gjorde att jag kände mig som en ”ny” människa när jag vaknade idag 🙂

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Blev mycket sämre efter behandlingen och när jag rör huvudet lite snabbare så tappar jag balansen, känns som att jag ska ramla, väldigt obehagligt. Så är rädd för vad som har hänt.

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Proffsigt bemötande från kunnig personal. Besök hos kiropraktor Maria rekommenderas👍//Anna G

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Fick bra massage på nacken trevlig tjej som hjälpte mig ska dit fler ggr

Besvarelse fra Joylife - Eskilstuna
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.