Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oszuści pełną parą. Przesyłka niby wysłana bez żadnego potwierdzenia wysłania. Dodatkowo kontakt email dramat każą wysłać potwierdzenie z platformy płatniczej innej niż tak naprawdę został dokonany pr... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fatalny sklep. Otrzymałem towar niezgody z zamówieniem. Zamiast przeprosić i wysłać zamówiony wymienialiśmy się mailami przez w tygodnie. W końcu zakceptowali zwrot pieniędzy i poprosili o zwrot towar... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie, nie wysyłają do 24h. Zamówiłam paczkę, napisali tego samego dnia ze jest wysłana. Wysłali mi inny numer przesyłki który nie istniał i to jeszcze numer poczty polskiej, a zapłaciłam za kuriera...... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ostrzegam przed tym sklepem. Co chwilę zwodzą wysyłając automatycznie wiadomości, że paczka w drodze, że wyślą numer przesyłki, czekam na numer przesyłki już 3 tydzień. Zamówiłam pada do playlisty 4.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,1

Alle anmeldelser

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Naciągacze

Złodzieje i oszuści.Niestety tez sie nabrałam.Linki, ktore wysyłają są nieaktywne.Odpowiada na @jakiś bot, bo cały czas ta sama gadka, paczka w drodze link doślemy.Sprawa zgłoszona na policję.Trzeba to wreszcie uciąć.

23. maj 2024

Oszuści

Oszuśći! zakupiłem bluze dla syna , na którą czekałem 2miesiące!! dotarła z CHIN całkowicie inna bluza niż zamawiałem, o jakości nie wspomne bo złamanego grosza bym za taka szmatę nie zapłacił, a wspomne, że kosztowała 110zł. po napisaniu reklamacji proponują 45% zwrotu na konto, zgodziłem sie na rekompensate 75%, aby nie bawić się w wysyłki towaru ale obiecanej kwoty nadal nie otrzymałem. Na maile przestali odpisywać!!!! Otrzegam

2. juni 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Najgorszy sklep w jakim zrobiłam…

Najgorszy sklep w jakim zrobiłam zakupy. Zamówiłam buty dla dziecka z ledami oczywiście nie działały. Na zamówienie czekałam 3 miesiące i zrobiłam zwrot,bo po co mi buty które są popsute. Na reklamacji piszę chyba z kilkoma osobami i za każdym razem muszę tłumaczyć jaki był powód zwrotu i oczywiście na zwrot czekam ponad miesiąc. Nie polecam nikomu i serio czytajcie opinie zanim coś od nich zamówicie!!!

25. maj 2024

buty dla dziecka

Zamówiłem buty dla dziecka, oczywiście cło trzeba było zapłacić, twierdzili że to losowo jest naliczane cło, przyszły buty ale co się okazuje? Inne, znaczy zamawiałem buty dla dziecka ze świecąca podeszwą ale całkiem inne niż na zdjęciu po czym buty przestały świecić jak tylko dziecko przebiegło się po pokoju, dział reklamacyjny chciał mi zwrócić połowę kasy i żebym zostawił sobie buty, mowę ok, może był jakiś błąd z ich strony, ale kasy od miesięcy nie widzę na koncie, zresztą oni nawet nie pytali o nr konta, szkoda że przed zakupem nie widziałem recenzji, serdecznie nie polecam. WKUR....Y KLIENT

20. marts 2024

Tragedia nie polecam

Dramat . Lego zapakowane w worek nie wiadomo co do czego .... dodatkowo oprócz zapłaty za wysyłkę trzeba było zapłacic za odbiór.... czyli 2x płacimy... Nie polecam

14. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

W tym sklepie wyłudzają pieniądze

W tym sklepie wyłudzają pieniądze. Omijać szerokim lukiem. Paczki nie dostałem a pieniędzy tym bardziej. Mam wrażenie ze pisząc z nimi, pisze z jakim robotem który nic nie rozumie.
Standardowe pytania które się powielają u do niczego nie prowadzą

7. maj 2024

Oszuści

Oszuści, zamówienia od 3 miesięcy nie ma. Nie chcą oddać pieniędzy, a konwersacja w mailach tak jak inni pisali jest bardzo nieprofesjonalna. OMIJAĆ

8. maj 2024

Omijać sklep

Omijać sklep, jak w komentarzach poniżej to pośrednik, kontakt niemożliwy, złożyłam zamówienie nie otrzymalam żadnego potwierdzenia czy numeru zamówienia, zaczęłam czytać opinie i wtedy 2h po złożeniu zamówienia wysłałam maila ( nie ma innej formy kontaktu) o rezygnacji co kilka godzin kolejny w sumie 3 wiadomości zero reakcji, kolejnego dnia przyszedł sms, że zamowienie w realizacji sms oczywiście z numeru - wirtualny asystent, dzień później mail ze na tym etapie rezygnacja nie jest możliwa. Czyli wszystko zgodnie z opiniami poniżej, brak kontaktu, nieodpisywanie, jak już złapią naiwnego to machina rusza a paczka z Chin w drodze

23. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie da się dać gorszej oceny.

Nie da się dać gorszej oceny.
Czyste oszustwo.
Strona pl a produkt przychodzi prosto z Chin Musiałam zapłacić cło i jeszcze naciągacze wysłali jakiś badziew osobną paczka i też cło.
Już lepiej samemu z aliexpress zamówić obsługa klienta zdecydowanie lepsza.
Bardzo odradzam

29. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zwodzenie za nos, brak kontaktu. Odradzam z korzystania tej strony

Slaby kontakt ze sklepem, zamówiłem bluzę dla dziecka, dostałem e-mail po dwóch dniach że paczka została wysłana, ale bez żadnego nr listu przewozowego czy informacji o kurierze. Po tygodniu napisałem e-mail z prośbą o numer przesyłki, otrzymałem informację że dostanę go w następnym e-mailu, nadal nic. Dopiero po następnych dwóch tygodniach dostałem informację o nr przesyłki. Przesyłka przyszła, ale ku mojemu zdziwieniu musiałem dopłacić 20 zł, a więc ponownie kontakt do sklepu, w odpowiedzi dostałem że w tamtym roku weszło rozporządzenie UE i przez to te dodatkowe koszt, poprosiłem o przesłanie tego rozporządzenia i odwołania do danego punktu w którym jest o tym mowa ale cisza…

Strona jest tylko pośrednikiem - czyli ostatnimi czasy popularny dropshipping - rzeczy zamawiane są w Chinach albo innych krajach i z tamtąd są wysyłane do klientów

Nie polecam i odradzam

26. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jakim cudem ten sklep nadal…

Jakim cudem ten sklep nadal isnteniej.Bylam taka glupia że nie przeczytałam opinii przed zakupem.Buty zamówione we wrześniu. Co jakiś czas pytam co z moim zamówieniem. W drodze taka odpowiedź. Nawet z ali nie idą tak długo przesyłki. Wysyłają link do śledzenia który wogole nieistniejąc.Odpowiedz przesyłka jeszcze nie jest w Polsce.Dawno przekroczone terminy podane na stronie.Jesli ktoś będzie chciał składać pozew zbiorowy to jestem za .Mój adres e-mailowy teresalipinskamałpainteria.eu To nie jedyny sklep który tak działa.Nic od nich nie zamawiajcie !!!

4. december 2023

Kupiłam plecak za 120 zł

Kupiłam plecak za 120 zł. Towar nie wart swojej ceny, okazało się że to zwykła chińszczyzna. Dodatkowo musiałam zapłacić cło. Nie polecam.

18. marts 2024

Oszuści na grubą skalę!!

Moje dziecko zamówiło sobie we wrześniu buty-rolki, o których marzyło od Komunii. 399 zł. Po upływie czasu dostawy wysyłali jakieś fałszywe linki z opcją śledzenia. Chyba czas na pozew zbiorowy.

28. februar 2024

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.