Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oszuści pełną parą. Przesyłka niby wysłana bez żadnego potwierdzenia wysłania. Dodatkowo kontakt email dramat każą wysłać potwierdzenie z platformy płatniczej innej niż tak naprawdę został dokonany pr... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fatalny sklep. Otrzymałem towar niezgody z zamówieniem. Zamiast przeprosić i wysłać zamówiony wymienialiśmy się mailami przez w tygodnie. W końcu zakceptowali zwrot pieniędzy i poprosili o zwrot towar... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie, nie wysyłają do 24h. Zamówiłam paczkę, napisali tego samego dnia ze jest wysłana. Wysłali mi inny numer przesyłki który nie istniał i to jeszcze numer poczty polskiej, a zapłaciłam za kuriera...... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ostrzegam przed tym sklepem. Co chwilę zwodzą wysyłając automatycznie wiadomości, że paczka w drodze, że wyślą numer przesyłki, czekam na numer przesyłki już 3 tydzień. Zamówiłam pada do playlisty 4.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,1

Alle anmeldelser

21 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Oszuści

Oszuści. Zamówienie od grudnia wciąż nie dotarło. Oczywiście opłacone. Kontakt mailowy podczas wyjaśniania sprawy, zablokowali maila aby więcej się nie kontaktować. Nie zamawiajcie z tego sklepu!!!

25. juni 2023

oszuści

Banda oszustów zamówienie doszło po 2.5 miesiąca..... Jeszcze musiałam zapłacić opłatę celną 20zł

13. juni 2023

Nie polecam! Oszuści

Ten sklep to banda oszustów. Nie dość że zostały pobrane ukryte opłaty to na wysyłkę trzeba czekać o wiele dłużej niż jak maja napisane. Kontakt jest tylko i wyłącznie e-mail na który tez trzeba czekać z odpowiedzią. Nie polecam z całego serca

6. juni 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Daje 5 gwiazdek

Daje 5 gwiazdek, ponieważ przesyłka doszła tydzień przed czasem. Bałam się, że nie dojdzie po niektórych opiniach ale wszystko jest dobrze przesyłka doszła😊

6. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Katastrofa, wydawane pieniadze w kosmos za zamowienie ktorego nie ma

Ta firma nie powinna dostać nawet jednej gwiazdki. Zamówienie nie jest realizowane jak w opisie do 24h tylko po kilku ładnych dniach jak się już upomni o niego po czym po kolejnym przypomnieniu i juz chęci rezygnacji z zakupu zgodnie z prawem konsumenta do 14 dni (zgłaszałam rezygnację 13 dni od zakupu) nagle dostaję nr paczki do śledzenia i informacje ,że została wydana do doręczenia i zgodnie z informacjami na ich stronie nastąpi to w takim terminie czyli od 10 do 55 dni. Szkoda ,że tak jak podają na stronie nie realizują zamówienia w czasie który podają a nr przesyłki nie jest zarejestrowany u żadnego przewoźnika. Kpina i oszuści

9. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Aż żal dawać jedna gwiazdkę

Aż żal dawać jedna gwiazdkę. Oszustwo. Buty w dramatycznym stanie przyszły po prawie 2 miesiącach. Musiałam dopłacać za przesyłkę, chociaż już raz zapłaciłam. Nie polecam. Nie polecam. Nigdy więcej u nich nic nie zamówię.

30. maj 2023

Banda złodziei !!

Banda złodziei !!! Od 3 miesięcy czekam na przesyłkę i jej nie mam :/
Za każdym razem gdy pisze gdzie moja przesyłka odpisują , ze bardzo przepraszają i ze już paczka została wysłana .
Żałuje , ze nie poczytałam opinii przed zamówieniem .

1. marts 2023

Nie polecam !

Nie polecam !! Jedna wielka tragedia nie dość ze wysyłka miała być kurierem a przyszła poczta Polska to jeszcze musiałam dopłacać. Czas realizacji kolejny dramat. A rozmowa dno ! Nie można wycofać się z zamówienia nie reagują na maile odpowiedz na zasadzie automatu. Jeśli chcecie zamówić coś z tej strony to zdecydowanie nie polecamy

23. maj 2023

Nie polecam?

Zamówienie niby miało być wysłane w ciągu 24h, dostałam na maila jakieś linki do śledzenia ale nie działały. Przesyłkę otrzymałam po dwóch miesiącach. Musiałam zapłacić jeszcze jakaś opłatę na poczcie pomimo że zapłaciłam za przesyłkę. Towar przyszedł nie ten który zamówiłam. Zero odpowiedzi od tej firmy na maile. Nie polecam!!!

4. maj 2023

Joybox naciągacze

Ludzie , omijajcie tą stronę jak najdalej, to zwykli oszuści i naciągacze, zamówiłam bluzę przed 19 grudniem 2022 , na początku miało być Ok 50 dni na dostarczenie , śmiech , nie otrzymałam , brawo Ja naiwna , napisałam prośbę i info co z tą paczką , czekam kolejne miesiące , masakra , całe szczęście straciłam TYLKO coś ponad 120 zł , nie dajcie się oszukać !!!!

14. december 2022

Dramat

Dramat, zamówiłam 3 bluzy rachunek ponad 300 zł . Przyszły po 3 miesiącach, każda w innej paczce za która trzeba dopłacić 21,50 zł za każda. Skład bluz na stronie 80% bawełna 20 % elastan. Przyjęłam jedna paczke. Bluza to szajs 100% poliester. Pisze do nich wiadomości ale przestali odpisywać co ze zwrotem bo na stronie inny czas zwrot a w regulaminie inny.

4. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Od dwóch miesięcy czekam na zwrot…

Od dwóch miesięcy czekam na zwrot rekompensaty. Ciągle otrzymuję maila czy pieniądze dotarły. Towar w ogóle niezgodny z opisem nie wspominając że poły rzeczy nie było. Firma beznadziejna pod każdym względem. Nie polecam a wręcz odradzam

11. april 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.