Jouw Afrika reis Anmeldelser 34

4,7

Se, hvad kunderne siger

Virksomhedsoplysninger

1. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Een reisadviesbureau voor jouw unieke droomreis! Jouw Afrika reis heeft een uniek concept waardoor jij nooit teveel betaald.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Een 2e onvergetelijke ervaring via JOUW AFRIKA REIS

2e reis via JOUW AFRIKA REIS en opnieuw was alles tot in de kleinste details perfect geregeld! Deze keer gingen we naar Oeganda en net zoals bij onze eerdere reis, van het moment dat we in Kampala aankwamen tot aan het ontdekken van de indrukwekkende natuur en het wildlife, was elke dag een nieuw avontuur.

Tessa’s passie voor reizen en haar uitgebreide kennis van Afrika kwamen opnieuw volledig tot uiting. De reisroute was zorgvuldig afgestemd op onze interesses en bood telkens adembenemende landschappen en bijzondere dierenervaringen.

Wat opnieuw opviel, was Tessa’s toewijding en enthousiasme. Ze zorgde ervoor dat alles soepel verliep, zodat wij elk moment ten volle konden beleven. Haar oog voor detail en haar vermogen om onze wensen te vertalen naar een perfecte reiservaring zijn bewonderenswaardig.

Net als bij onze eerste reis was dit een droom die uitkwam, volledig dankzij Tessa en JOUW AFRIKA REIS. Als je een onvergetelijke en tot in de puntjes verzorgde ervaring wilt, kan ik Tessa opnieuw van harte aanbevelen. Bedankt voor alles! <3

15. januar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

27 daagse rondreis door Zuid Afrika…

We zijn net terug van een bijna vier weken durende rondreis door Zuid-Afrika — een geweldige ervaring! Dankzij Tessa hebben we de veelzijdigheid van het land echt leren kennen. Ze luisterde goed naar onze wensen en stelde een reis samen met de perfecte mix van cultuur, culinair, luxe, kamperen, actie en wildlife. Alles was tot in de puntjes geregeld en we hoefden nergens over na te denken.

Een absolute aanrader om je reis door Tessa te laten organiseren! En onze tip: durf van de gebaande paden af te wijken — dan stuurt ze je naar de mooiste plekjes

26. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een natuurreis tussen de dieren

Nadat we onze wensen en budget bij 4 kleinschalige organisaties neergelegd hadden, zijn we met Tessa verder gegaan omdat zij ook onze vliegreis regelde. Door de video afspraak heeft ze een beeld van ons gekregen: een reis met alleen maar natuur en dieren. Wat hebben we genoten van 2 weken noord Zuid Afrika. Rust, mooie accommodaties, genoeg gamedrives om alle dieren te kunnen spotten, de vrijheid van het zelf rijden en de rust dat alles haalbaar is door de kennis van Tessa. Onze dank is groot. Kees en Marianne

21. september 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tessa heeft voor ons een fantastische…

Tessa heeft voor ons een fantastische reis samengesteld! Goed geluisterd naar onze wensen. Er zat een mooie opbouw in onze reis, de accommodaties waren top geregeld. Zowel voor, tijdens als na de reis was Tessa betrokken, bereikbaar en leefde ze mee. Het roadbook wat ze aanbiedt is tot in de puntjes goed verzorgd! Wij hebben al veel gereisd, altijd alles zelf geregeld maar deze reis uitbesteed aan Tessa wat meer dan goed bevallen is! Dank nogmaals Tessa voor je goede zorgen! Onne, Marion, Floor en Kiek

1. september 2025

Geweldige rondreis in Zuid-Afrika

We hebben met ons gezin met 3 kinderen van 19-21 jaar een supervakantie gehad in Zuid-Afrika. Een rondreis van Durban naar Kaapstad met safari's, strand, duiken, ziplinen, noem maar op. Alles was tot in de puntjes geregeld en via de app zag je per dag wat er gepland stond. De accommodaties waren echt top! We vielen van de ene in de andere verbazing. En als we toch nog vragen hadden, konden we Tessa gewoon ff appen en kregen hierop heel snel antwoord!

24. juli 2025

Droomreis

Een rondreis Botswana met een bezoek aan Victoriafalls in Zimbabwe. Tot nu toe al onze reizen zelf georganiseerd maar voor deze reis Tessa ingeschakeld. Vanaf het prille begin tot aan het nagenieten wordt je top begeleid. Tessa luisterd naar je wensen en komt met prachtige voorstellen. Alles maar dan ook alles is tot in de puntjes verzorgd. De accommodaties, de vluchten, de transfers!!! Het enige wat je moet doen is genieten en op het juiste tijdstip klaarzitten voor je transfer. Het complete draaiboek geeft zoveel rust waardoor de reis onvergetelijk wordt.
Tessa BEDANKT!!!

20. april 2025

Zuid-Afrika is zo mooi

Het was een geweldige rondreis. Het ontbrak ons nergens van. We hadden een beeldgesprek waarbij wij (wij en onze 2 vrienden) onze wensen kenbaar hebben gemaakt waarna tessa een geweldig progamma voor ons had gemaakt. Toen onze heenreis werd geannuleerd heeft Tessa meteen voor een oplossing gezorgd. We hadden allemaal kleinschalige accommodaties. Heel veel mooie game drive ''s. En ook informeerde ze tijdens onze reis of alles goed ging.
Een echte aanrader. Dankjewel lieve Tessa

28. maj 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Samen met onze 3 kinderen en hun…

Samen met onze 3 kinderen en hun partners een GEWELDIGE rondreis gehad door Namibië. We verbleven in prachtige kleinschalige resorts waar het ons aan niets ontbrak. Heerlijk gegeten en prachtige drives gehad. Onvergetelijk! Iedereen heeft enorm zijn best gedaan om het een prachtige ervaring te laten zijn. Alle uitstapjes die we maakten waren bovenverwachting. Alles klopte en verliep naar wens! Boeken bij Tessa is een enorme aanrader! Wauw!!

25. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onvergetelijk mooie reis door de tips en ontzorging van Tessa

We (vrienden groepje) hebben Tessa leren kennen op de vakantiebeurs in Utrecht. We werden direct enthousiast over haar ideeën over een Zuid Afrika reis. Onze eigen ideeën werden goed geïnventariseerd en aangevuld met haar suggesties. Met deze ingrediënten heeft Tessa een voorstel gemaakt. Dit hebben we nog eenmaal via een videocall hier en daar een klein beetje aangepast en vervolgens is Tessa aan de gang gegaan om alles te regelen. En het was perfect. Alles kwam uit zoals we voorgespiegeld hadden gekregen. De lat lag hoog want Tessa was zelf erg enthousiast over Zuid Afrika maar het kwam allemaal uit. Als we nog een keer die kant uit gaan, of naar één van de omliggende landen gaan we zeker weer in zee met Tessa goes Afrika. Zeker een aanrader. Je kan alles met een gerust hart aan haar toevertrouwen. Zelfs als de KLM in gebreke blijft heeft Tessa wel een oplossing geregeld! Super. Nogmaals via deze weg enorm bedankt voor deze ervaring!!

23. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een heerlijke reis van 2 weken door Tanzania.

We hoorde over Tessa via een vriend die een reis naar Tanzania ging maken via Jouw Afrika reis. Het eerste contact was via een beeldbelgesprek waarin we onze wensen goed konden aangeven en Tessa mooie aanvullingen gaf. Op basis daarvan heeft Tessa een prachtige reis samengesteld.
We hebben 2 weken door Tanzania gezworven en bijna alles gezien waar we van te voren op hadden gehoopt. Het was heerlijk en luxe om 2 weken lang een gids bij ons te hebben en met zijn tweetjes door diverse parken te struinen. Onze Gids Mohamed wist veel en loodste ons van de ene mooie plek naar de andere.
Kortom, het was een heerlijke reis, we hebben genoten.
Tessa, dank voor de organisatie van de reis. Mohamed, dank voor de ondersteuning tijdens de reis.

15. oktober 2024

Een fantastische reis gehad

Een fantastische reis gehad. 3 weken door zuid-Afrika heen gereisd. Van te voren onze wensen aan kunnen geven. Hier is heel goed rekening mee gehouden. Alle dagen overzichtelijk in een app. Echt een aanrader!

19. juli 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een fantastische reis met het gezin

Tessa heeft een fantastische reis samengesteld voor ons gezin. De reis was afgestemd op het gezin, zodat het zowel voor de kinderen als voor ons top was. Ook het vervoer en de locaties waren erg goed geregeld. Tessa was voor vragen ook altijd bereikbaar. We hebben genoten en als we weer naar Afrika gaan dan weten we Tessa te vinden.

26. juli 2024

Jouw Afrika Reis > Super ervaring

Nu enkele dagen terug van een onvergetelijk 3,5 week durende vakantie in Zuid Afrika perfect georganiseerd door Tessa / Jouw Afrika Reis.
De vakantie, al geruime tijd hoog op ons verlanglijstje, begon eigenlijk al op de vakantiebeurs. Wellicht een beetje vreemd om dit zo te zeggen maar op deze beurs hebben wij Tessa mogen ontmoeten en voelden direct een hele fijne en goede klik en haar enthousiasme is fantastisch en oprecht.
In het uurtje dat wij met Tessa hebben gesproken, onze ideeën en voorkeuren hebben aangegeven, heeft zij ons meegenomen op een virtuele reis en met haar eigen reiservaringen en inlevingsvermogen, was daar zomaar ineens al voor 90% onze vakantie in beeld.
Nog 2 video belletjes en wat detail uitwisseling en onze reis was van A tot Z gepland en geregeld.
De reis was echt super verzorgd, alles echt tot in de puntjes geregeld, wat heeft Tessa oog voor detail. Ons hele uitgebreide en veeleisende wensenpakketje is volledig ingevuld, met zelfs een privé wijntoer in omgeving van Robertson.
Tessa haar assistentie was aan het begin van de reis al nodig. Door vertraging een binnenlandse vlucht gemist en dan….. Tessa was direct bereikbaar, gaf goed advies om een andere vlucht te boeken naar een andere plaats en zij heeft in hele kort tijd verzorgd dat ook de huurauto was omgeboekt. Dat is echt toegevoegde waarde.
Een overweldigende reis startend in Hazyview en bracht ons in de mooiste lodges met prachtige safari’s, authentieke lodge in Eswatini, tot aan de luxe moderne lodges en hotels aan de Garden Route.
Eindigend in Kaapstad waar we wederom in luxe hebben verbleven in een prachtig lodge en boutique hotel.

Ook de ondersteuning onderweg is super geregeld. Tessa vraagt af en toe hoe het gaat en houdt vinger aan de pols. Er is een prettige app die alle dag-informatie en documenten in zich heeft en de routes zijn al voorgeprogrammeerd en zo te gebruiken in Google Maps of Waze. Het uitgebreide draaiboek, met dag beschrijvingen en vouchers alles tot in de puntjes verzorgd. Bijna ongeloofwaardig dat we nagenoeg niet zelf hoefden na te denken of iets te bedenken.

Het is echt opvallend dat Tessa zo goed in staat is om de reis te bedenken, te verzorgen en alles zo soepel kan laten verlopen. Ze laat zien dat zij het belangrijk vind dat de mensen een onvergetelijke ervaring opdoen en echt beleven, ik heb mij eigenlijk geen moment klant gevoeld.
Tessa heeft echt de reis samengesteld die wij wilden, en zelfs invulling gegeven aan wat wij niet wisten dat wij het wilden.

Opzoek naar een mooie vakantie in Zuid Afrika, zoek niet verder en neem contact op met Tessa!!

Tessa BEDANKT!!!

25. november 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een ongelooflijke mooie reis door Zuid-Afrika!

Wat een ongelooflijk mooie reis door Zuid-Afrika hebben wij gehad. Tessa van Jouw Afrika reis heeft ons langs hele mooie pareltjes van locaties en overnachtingen gebracht.

Niks was haar te veel. Tessa bleef de reis aanpassen tot dat het helemaal een reis was zoals wij deze graag wilden. Een reis op maat en dan ook ECHT!

Daarom genoten van de fantastische safari’s in de game reserve, mooie routes gereden en veel gezien.
Wat een prachtige ervaring was het van begin tot einde.

Tessa dank je wel voor alles wat je voor ons gedaan hebt 👍🏼👌🏼 En tot de volgende reis :)

Conny en Taco

17. oktober 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onvergetelijke, tot in de puntjes geregelde reis door Zuid-Afrika!!

Onlangs zijn we teruggekomen van een prachtige reis van 3 weken door Zuid-Afrika, geregeld door Jouw Afrika Reis. Het ontbrak ons echt aan niets. Tessa's persoonlijke aanpak en enthousiasme begint al tijdens de voorbereidende gesprekken zodat je al vanaf het moment van boeken uitkijkt naar de reis. Ook tijdens de reis checkt ze zo en nu dan of alles goed gaat en naar wens is, wat we erg op prijs stelden.

De accomodaties en activiteiten waren echt top! Zulke mooie plekken hadden we zelf nooit ontdekt. Alles is erg professioneel geregeld. Het reisschema is beschikbaar in een app vanuit waar je ook makkelijk je reisroutes kunt plannen en documenten kunt inzien. Ook toen we wat problemen hadden met de huurauto en een aantal activiteiten gecanceld/verplaatst waren door de weersomstandigheden, was alles binnen een paar minuten opgelost. Tessa doet er alles aan om je te ontzorgen, zodat je vanaf de eerste tot de laatste dag alleen maar hoeft te genieten van alles wat je onderweg ziet en meemaakt.

Kortom, als je op zoek bent naar de reis door Afrika die echt op maat gemaakt is, ben je bij Jouw Afrika Reis aan het goede adres. Tessa, ontzettend bedankt! 200% aanrader!

12. oktober 2023

Familiereis

Onze familiereis naar Tanzania was een onvergetelijke ervaring voor ons allemaal. Prachtige locatie's . Safari ervaringen die we nooit vergeten. We gingen voor een droomreis met z'n allen en die hebben we zeker weten gehad.

8. januar 2023

Top organisatie!

Wat een fantastische reis heeft Tessa voor ons uitgezocht. Ze heeft ons hele mooie plekken laten zien, prachtige lodges. Goede informatie met behulp van de app op je telefoon en het contact tussendoor was ook heel fijn! Volgende keer boeken we weer bij jouw Afrika reis!

26. august 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nu voor de tweede keer met het gezin…

Nu voor de tweede keer met het gezin een reis geboekt met Jouw Afrika Reis bij Tessa. Deze keer Tanzania selfdrive en Zanzibar. Alles tot in de puntjes verzorgd en super genoten. Tussendoor nog op ons verzoek extra zaken toevoegen het kon allemaal. Door vertraging van de aansluiting met het vliegtuig op het laatste moment nog zaken omgegooid, Tessa regelde het allemaal. Onbezorgd een avontuur beleven is hier zeker. Dank je wel Tessa. Op naar de 3e keer.

15. august 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aanrader! Super georganiseerd en fijne communicatie

Wij zijn met zijn tweeën drie weken naar Namibië & Botswana geweest. Het was fantastisch! Alles wat wij van te voren bedacht hadden (en meer!) heeft Tessa in de reis gestopt. De communicatie verloopt super fijn, via mail of app. Het draaiboek en de app zijn heel handig, naast de belangrijke informatie ook boordevol handige tips en weetjes. Ik raad Jouw Afrika reis bij iedereen aan!

5. august 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.