Zeer slechte communicatie. Of eigenlijk geen communicatie vanuit het bedrijf, inmiddels 4 keer gemaild en tot op heden niets vernomen. 1,5 maand geleden iets besteld en nog steeds niet binnen. Hoop to... Se mere

ik had een woonkamer lamp besteld. deze is nooit aangekomen. paar keer mail verstuurt geen reactie ontvangen en ook geen geld ontvangen. telefonische zijn ze ook niet beschikbaar helaas. slechte servi... Se mere

Helaas, het blijkt dropshipping te zijn. Op de website stond 'snelle verzending', maar ik ontving pas na een week een verzendlink. Het pakket moet uit China komen. Update, komt pas over 3 weken aan... Se mere

2,3

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Betaling zonder toelichting teruggestort.

Mijn betaling is door jullie zonder opgaaf van reden teruggestort. Op mijn verzoek om toelichting is niet gereageerd.

13. marts 2023

Beste Rob,

Vervelend dat de bestelling is teruggestort. Ons systeem heeft gedetecteerd dat de producten niet meer op voorraad waren. Om deze reden is er een automatische terugbetaling gedaan. Normalerwijze staat dit bij de omschrijving van de terugbetaling.

Daarnaast hebben wij ook jouw mail gezien en gereageerd. Mocht je nog vragen hebben dan kun je ons altijd via de klantenservice bereiken.

Met vriendelijke groet,

Stefanie
Klantenservice JouwSlaapkamer.nl

Leuke site !

Leuke site ! Alleen jammer dat wat je koopt online niet up to date is. Helaas bij mijn bestelling 2 items niet voorradig.

23. januar 2023

Bestelling niet geleverd en na tien…

Bestelling niet geleverd en na tien dagen mijn geld nog niet terug gestort

4. december 2022

Dag Marlou,

We hebben al twee mails gestuurd m.b.t. de order en willen het graag naar gelijk afronden als de juiste gegevens zijn gestuurd. We zijn nog in afwachting op jouw antwoord.

Horen graag van je!

Team JouwSlaapkamer.nl

Hobbelige bestelling: eind goed al goed.

Bestelling ruim twee weken geleden gedaan, behalve een bevestiging van betaling niets meer gehoord; geen verwachte leverdatum, geen voorraad indicatie.

Daarop vorige week een e-mail gestuurd met de vraag wat de status van mijn bestelling is, maar ook daar heb ik nog niks gehoord.

Aanvulling: plezierig contact, door verzendstoring pakket later ontvangen en alles is keurig verder afgehandeld.

14. november 2022

Beste Gert Jan,

Nogmaals willen wij mededelen dat wij het vervelend vinden dat er problemen zijn geweest met de levering van het product. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de slechte communicatie ivm drukte.

Inmiddels hebben we al contact gehad en is het product alsnog geleverd. Mooi dat we het hebben kunnen oplossen door de verzendkosten te vergoeden en een persoonlijke kortingscode aan te maken. Via deze weg alsnog onze excuses voor het ongemak!

Klantenservice JouwSlaapkamer.nl

Via instagram een heel mooi…

Via instagram een heel mooi dekbedovertrek gewonnen. Jouwslaapkamer.nl gemaild, hele duidelijke uitleg en binnen 3 dagen was het binnen. Mooi van kleur (mooier dan op de foto) en een goede kwaliteit.

15. august 2022

Slechte ervaring / slechte communicatie

Nadat ik een artikel had besteld kreeg ik verder geen mail meer omtrent verzending. Vervolgens zelf contact gezocht waarna mij werd verteld dat het desbetreffende artikel niet meer voorradig was (ondanks dat er nog steeds op de website staat dat het artikel voorradig is).
Uiteindelijk geld terug gekregen en 15% kortingcode ontvangen bij een eventuele volgende koop.

2. august 2022

Hallo Daniel,

Hartelijk bedankt voor jouw review.
Wat jammer om te lezen dat het product dat je had gewenst niet op voorraad was en dit niet op tijd is opgelost. Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Door een technische reden konden wij de creditcardbetaling niet automatisch terugstorten.
Wij hebben al contact met jou gehad en het bedrag handmatig teruggestort.

Voor het ongemak hebben we in ieder geval een persoonlijke kortingscode beschikbaar gesteld voor een volgende bestelling!

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Team JouwSlaapkamer.nl

Niet leverbaar

Prima bedrijf het artikel wat ik had besteld was uiteindelijk niet op voorraad en gelijk keurig opgelost met direct geld terug en zelfs 15 % korting bij de volgende aankoop

30. juli 2022

Geweldig service...!!

Geweldig service...!!! ze zijn erg klantvriendelijk ze staan je snel te woord.. ik ben zeer tevreden... omdat mijn pakketje later aankwam dan verwacht kreeg ik een kortingscode aangeboden daarnaast was ik vergeten om de gratis hoeslaken toe te voegen in mijn bestelling tijdens black friday
en na contact wordt dat nagestuurd.. zo fijn en echt een top service

13. december 2021