4,3

Vi havde en rigtig god oplevelse med Jordkonsulenterne

Vi kontaktede Jordkonsulenterne i forbindelse med jord prøver og fjernelse af en nedgravet olietank på vores nye ejendom i Dragør. Fra start til slut var processen professionel og ukompliceret. Peter var nem at kommunikere med, venlig og holdt os opdateret undervejs.

Prisen var konkurrencedygtig, og vi følte os godt vejledt hele vejen igennem — fra den indledende jordforureningsundersøgelse til selve tankfjernelsen og opdatering af BBR-registret.

Det, der virkelig imponerede os, var fleksibiliteten. Vi spurgte lidt på må og få, om de ikke også ville grave hullet til vores nedgravede trampolin, nu de alligevel havde gravemaskinen på stedet — og de sagde ja, til en fornuftig pris. Den slags imødekommenhed gør en stor forskel.

Vi kan varmt anbefale Jordkonsulenterne til alle, der har brug for professionel hjælp til olietankfjernelse eller jordprøver.

19. marts 2026

Fantastisk service

Fantastisk service

Vi bestilte Jordkonsulenterne til en undersøgelse af en nedgravet olietank. Der var hurtig respons og rapporterne blev modtaget rettidigt.

Kan klart anbefales

6. august 2018

God og hurtig service

Vi har brugt Jordkonsulenterne i forbindelse med hussalg.
Der gik 4 dage fra opkald til udførelsen af prøverne. Der har hele tiden været rigtig god og venlig service.
Vil anbefale dem til alle og enhver.

19. maj 2016

Over forventning

Vi har netop benyttet Jordkonsulenterne i forbindelse med et boligkøb, hvor huset havde nedgravne og afblændede olietanke. Vi ville gerne være sikre og tog kontakt til Peter fra Jordkonsulenterne, som sidenhen hjalp os med alle spørgsmål og rådgivning både før og efter jordboringerne.

Jordkonsulenterne var på pletten 30 minutter før aftalt tid og klar til at gå i krig. Vi fik svar på prøverne til aftalt tid og servicen og rådgivningen har virkeligt været i top. Desuden super dygtigt og venligt personale. Hermed medgiver vi vores varmeste anbefalinger til Jordkonslunterne som du trygt kan bruge!

Dbh

Martin & Susanne

5. marts 2015

Super hurtig service

Vi havde brug for en hurtig resultat vedr. jordprøve omkring en afblændet nedgravet olietank i forbindelse med hus køb. Peter varetog opgaven hurtigt og effektivt, og holdt hvad han lovet. En super hurtig behandling af sagen og allerede 2 dage senere kom der svar!
Kan klart anbefales!

10. april 2014

Manglede en jordprøve omkring en afblændet nedgravet olietank i forbindelse med evt hus køb. Peter varetog opgaven hurtigt og effektivt, og ikke mindst informativt.
3 dage senere et svar på mail. Kan klart anbefales!

23. november 2013

Hurtigt og nemt

Jeg havde brug for en jordprøve til regionhovedstaden efter en oprensning i et hjørne af vores have.
Peter tilbød at komme forbi og tage prøven selv. Der gik kun 3 dage efter jordprøven og vi fik resultatet pr. mail.
Det var nemmere end forventet og firmaet kan kun anbefales hvis I mangler en jordanalyse. 5 stjerner herfra c",)

23. september 2012