Metakognitiv forløb hos Signe
At starte i metakognitiv forløb hos Signe, er den bedste investering og gave jeg nogensinde har givet mig selv!
Jeg var i uge 27 af min første graviditet og skulle egentlig bare til gravid massage.
Signe spurgte ind til, hvordan jeg havde det og måtte indrømme, at det ikke lige var noget for mig at være gravid…
Så spurgte hun, hvordan jeg havde det mentalt..
Jeg tænkte “åh nej, skal vi virkelig have åbnet for det”…
Men noget ved Signe gør, at man føler sig enormt vigtig, set og hørt.
Der var tid, tryghed, fortrolighed og plads til at dele sine ærlige tanker og bekymringer uden at blive dømt.
Signe fortalte om de metakognitive værktøjer og hvad det kan i forhold til at afhjælpe stress, angst, myldertanker og bekymringer.
Som netop var det der havde fyldt meget hele min graviditet og taget min energi, overskud og glæde.
Jeg havde intet at tabe, så jeg besluttede at give det en chance.
Og hvor er jeg glad for jeg gjorde det!
Fødselsangst fyldte rigtig meget for mig, så jeg spurgte Signe om hun troede hun kunne nå at “fixe” mig, med kun 3 måneder til termin.
Hun svarede med så selvsikker en stemme:”Det er ikke noget jeg TROR jeg kan, det er noget jeg VED jeg kan!”
…OG HUN HAVDE RET!
Jeg havde ALDRIG nogensinde troet jeg ville nå der til, hvor jeg ligefrem glæder mig til fødslen.
Men efter bare 5 sessioner, følte jeg mig nærmest som et helt nyt menneske.
Forløbet hos Signe har bl.a. givet mig en ro og styrke jeg slet ikke havde forventet.
Der er ingen hokus pokus i det og det kræver man arbejder med sig selv, men jeg genkender mine trickere og jeg har værktøjerne til at håndtere dem nu.
Jeg har fået den bedste guide og støtte i at nå her til, takket være Signe.
Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke gjorde det noget før og det eneste negative er, at Signe har hjulpet mig så godt videre, at vi faktisk ikke behøver ses mere.
Føler jeg har fået mig en slags professionel veninde jeg kan række ud til og jeg vil varmt anbefale ALLE at gøre lige netop det!
Ræk ud til Signe, I vil ikke fortryde det!
20. marts 2025