Mijn kinderen hebben vaker meegedaan altijd positief ( echt al vaak) maar deze keer was echt slecht. De categorie van mijn oudste zoon is niet eens omgeroepen toen mijn zoon er naar ging vragen zei de... Se mere
Virksomheden har svaret
Onze zoon Ryan van 10 jaar heeft 2x mee gedaan met een talentendag van Jonger Oranje. Hij heeft hier een hele leuke tijd beleefd 👍🏼 nieuwe vrienden gemaakt en gevoetbald met bekende van zijn verenig... Se mere
Virksomheden har svaret
De gehele dag was goed georganiseerd. Heel veel prikkels voor de spelers. Keeperstraining zat goed in elkaar en er werd veel aandacht aan de spelers gegeven. Mijn zoon heeft genoten.
Virksomheden har svaret
Vandaag meegedaan met een jonger oranje in Haarlem. Wat een zooitje ongeregeld. Ten eerst wordt mijn zoon ingedeeld met 5 jongens en als enige zonder nummer op het hesje. Als je hier wat van z... Se mere
Met Jonger Oranje geven we iedereen (jongen/meisje) in de leeftijd 5-18 jaar de kans om hun droom te verwezenlijken: profvoetballer worden. Jonger Oranje is supertrots op de samenwerking met 12(!) profclubs, waardoor voetbaltalent in elke uithoek van N...
Pakhuisplein 42k, 1531 MZ , Wormer, Holland
Har besvaret 53 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alles Top geregeld.
Leuke opzet en alles liep lekker vlot door.

Besvarelse fra Jonger Oranje
Je betaalt eigenlijk gewoon best wel wat geld voor een gemiddeld georganiseerd toernooitje en niks meer. Geen Limonade of iets er bij. Soms zag ik dat de scheidsrechters niet op letten of niet aanwezig waren met de chaos die je dan kan verwachten als gevolg. Verder is het altijd lang wachten om iets in de kantine te bestellen omdat ze alle teams in 1 keer pauze laten nemen waardoor alle ouders tegelijk de kantines bestormen. Een klein beetje extra planning en verdeelde pauzes zou helpen. Dat hele scouting aspect vind ik dubieus. Daarvoor zou je je kind hiervoor niet moeten inschrijven. Ik zie alleen dat veel kindjes proberen in hun eentje te voetballen om zo maar op te kunnen vallen. Een beetje treurig eigenlijk allemaal. Verder wel leuk en een goede besteding van een ochtend als je het geld er voor over hebt.

Besvarelse fra Jonger Oranje
Het was goed georganiseerd, kinderen hadden naar hun zien,trainers waren enthousiast. Alles was perfect

Besvarelse fra Jonger Oranje
Rommelig geen overzicht spelers staan in de zon te verbranden tussen de wedstrijden door ouders mogen het veld niet op. Kan veel beter georganiseerd worden na afloop 5 euro per foto betalen is oplichting niet voor herhaling vatbaar

Besvarelse fra Jonger Oranje
Was een hele leuke dag. Een goede organisatie. Mijn zoon heeft een fantastische leuke dag gehad.

Besvarelse fra Jonger Oranje
Nathan heeft veel plezier gehad en is net als ik super trots om door te mogen naar de finals! Goede opzet, lekker veel wedstrijden en goed complex.

Besvarelse fra Jonger Oranje
Het was heel leuk en interessant

Besvarelse fra Jonger Oranje
Leuk toernooi, veel wedstrijdjes gespeeld. Jammer van de harde regen, maar wel gekwalificeerd voor de finals. Bedankt!

Besvarelse fra Jonger Oranje
Was echt leuk dag .in goed organiseren. In ben blij omdat ik naar finale gegaan.

Besvarelse fra Jonger Oranje
Het was erg leuk! En ik mag naar de finals! Groetjes S.

Besvarelse fra Jonger Oranje
Leuk en goed georganiseerd. De spelbegeleiders zouden zich wat actiever met het spel kunnen bemoeien.

Besvarelse fra Jonger Oranje
Vandaag een leuke koude dag gehad bij bsc unisson vooraf hadden we een vrij hoge verwachting omdat de dag zelf al €30 koste dan mag je wel wat verwachten dachten we. Het toernooi opzicht was perfect georganiseerd dit kon je zien dat het vaker was gedaan chapeau. Maar je verwacht toch iets meer dat ze ook wat leren of een beetje coaching van de spelbegeleider. Deze was namelijk overal mee bezig behalve de jongens begeleiden, het was zelfs zo erg dat hij tot twee keer toe een stevige overtreding niet zag. Verder wist deze jongen ook moeilijk de stand bij te houden (vroeg telkens wat de eindstand was aan de jongens).
Wat mij betreft een flinke teleurstelling ook hadden we meer verwacht van de talent scan €15 wat je erbij kon boeken. We hadden hier wel een persoonlijke reactie op verwacht i.p.v. een computer antwoord 🥴 met een uitslag aan de hand van antwoorden die niet altijd van toepassing waren op een kind van 9.
Kort gezegd voor ons geen jonger oranje dag weer we zoeken wel iets anders op wat waar is voor je geld!

Besvarelse fra Jonger Oranje
Het was gewoon een hele leuke dag. Goed georganiseerd, leuke mensen, goede spelers. En de uitverkiezing naar de Finals is helemaal mooi!!

Besvarelse fra Jonger Oranje
je krijgt de ruimte om te laten zien wat je kan en het is goed geregeld

Besvarelse fra Jonger Oranje
Vandaag heeft mijn zoontje deel mogen nemen aan de Talentendag bij ARC. Allereerst toegeven, het was super georganiseerd, prima partijtjes en dito tijdschema. Dit voor mij vijfsterrenwaardig!
Minder sterrenwaardig was de aanwezige spelbegeleidster van het land (Duitsland) waaraan mijn zoontje deelnam. Jongedame wist van toeten-nog-blazen; van spelregels had zij geen flauwbenul, scoreverloop moest zij vernemen van spelers op en langs het veld (was zelf met nietszeggende randzaken bezig) en bij het minste of geringste werd het spel stilgelegd. Meerdere ouders langs de kant lieten hun klaagzang blijken. Zonde…..!
Wellicht dat bij een volgende deelname en een spelbegeleider die wel weet hoe het werkt er vijf sterren uitgedeeld kunnen worden. Mvg Jeroen

Besvarelse fra Jonger Oranje
Alles was weer top geregeld en prima begeleiding!

Besvarelse fra Jonger Oranje
Het was een zeer leuke ervaring daarnaast heeft men veel plezier gehad en nieuwe vrienden gemaakt ,

Besvarelse fra Jonger Oranje
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.