Jojoy Anmeldelser 423

4,9

Klocki zakupiłam dla wnuka (7 lat) ja się nie znam 😀 ( sugerowałam się opiniami) Wnuczek jest bardzo zadowolony . to byl trafiony zakup. Radość iskierki w oczach i uśmiech, okrzyki ! Ach to właś... Se mere

I bought a Hand roll piano. I never thought it would be such an experience. It sounds great, you can adjust many additional functions, such as volume, musical accompaniment, sound... It can be kept in... Se mere

Dodanie bolo veľmi rýchle. Objednali sme si hru na rozvíjanie kognitívnych funkcii. Hra je krásne spracovaná veľmi zábavná dcérku to neskutočne baví. Je to veľmi jednoduchá hra na učenie čísiel,farieb... Se mere

Ήταν εξυπηρετικό όλο το προσωπικό εγώ μιλούσα με email αρκετά είχα απορίες για την κατάσταση της παραγγελίας μου στέλνανε κανονικά ό,τι και αν ρωτούσα το προϊόν ήρθε σε καλή κατάσταση δεν έχω κάποιο... Se mere

Jojoy – Playful Learning, Delivered Fast

Jojoy helps you nurture curiosity and imagination—anytime, anywhere.
At Jojoy, our mission is to inspire creativity and learning through a diverse range of toys and educational products. From interactive gadgets and building kits to plush toys and outdoor playsets, we offer high-quality items designed to engage and educate children of all ages. We serve families across Europe with fast, secure shipping from our Italian warehouse, ensuring timely delivery. Our flexible payment options, including cash on delivery, and dedicated customer support make shopping with us convenient and reliable.

4,9

Ottimo prodotto

Ottimo prodotto, utile ed intuitivo.

16. april 2026

Besvarelse fra Jojoy

Grazie per la tua gentile recensione.

Siamo lieti che tu sia soddisfatto del nostro prodotto.

Cordiali saluti, Team Jojoy

Dakujem bola som spokojna

Dakujem bola som spokojna

11. april 2026

Besvarelse fra Jojoy

Ďakujeme za vašu pozitívnu recenziu.

Sme veľmi radi, že všetko fungovalo k vašej spokojnosti.

Prajeme vám všetko najlepšie,
Tím Jojoy

Έχω παραγγείλει ξανά

Έχω παραγγείλει ξανά, και το παιχνίδι είναι εξαιρετικό και η αξιοπιστία μεγάλη. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα πέρα από το να παραλάβω!

10. april 2026

Besvarelse fra Jojoy

Σας ευχαριστούμε για την θετική σας αξιολόγηση.

Χαιρόμαστε πολύ που όλα λειτούργησαν προς ικανοποίησή σας.

Σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο,
Ομάδα Jojoy

Great products

Great products at very good prices. Fast and easy delivery. Absolutely buying more! ❤️

5. april 2026

Besvarelse fra Jojoy

Thank you! We’re delighted to hear that you’re satisfied with our shop.

Best regards,
Jojoy Team

Zelo hitra dobava

Zelo hitra dobava.
Embalaža brez poškodb.
Izdelek odlično deluje.

2. april 2026

Besvarelse fra Jojoy

Hvala! Veseli nas, da ste zadovoljni z našo trgovino.

Lep pozdrav,
Ekipa Jojoy

darček

Kupované to bolo ako darček, urobilo veľkú radosť.
Zvuk ako skutočný klavír.
Výhoda ľahká manipulácia, prenosné, ľahké.

28. marts 2026

Besvarelse fra Jojoy

Ďakujeme! Vašu kladnú recenziu si naozaj veľmi ceníme.

S pozdravom,
tím Jojoy

Много хубава книжка за децата

Много хубава книжка за децата. Моите внучета много се забавляват и си устройват състезания,кой ще познае повече думи на английски.Благодаря.

28. marts 2026

Besvarelse fra Jojoy

Благодарим Ви! Радваме се да чуем, че сте доволни от нашия магазин.

С уважение,
Екипът на Jojoy