Oh wat stom
Oh wat stom, gewoon pillen besteld en niets gekregen. geen reactie op mails of wat dan ook. Hoe krijgen we ons geld terug?
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Niets ontvangen dure kurkuma pillen besteld. Oplichting dus!!
Bestelde product na vele weken nog niet ontvangen . Kreeg wel een mail met de vraag naar het ordernummer maar daarna niets meer gehoord en ook niets ontvangen.
Dit is gewoon pure oplichting,geld kwijt ze moeten die site gewoon van het web halen,ze maken reklame op Face book gewoon verwijderen die reklame
2 maanden geleden iets besteld, nog steeds niks ontvangen en er wordt niet op mails gereageerd. Bestel er niks!
Nepbedrijf?
In februari hun kurkuma produkt besteld maar tot op heden niets ontvangen. Beide email adressen kloppen niet. Pas op dus!
Heb 30 jan. kurkuma caps. besteld en tot heden nog niets ontvangen. Verschillende berichten gestuurd. Sommige komen aan en sommige krijg ik zelf terug.
heb hun ook gemeld dat ik aangifte ga doen.
Ik vind echt schandalig. Mensen willen van alles uitproberen om van pijn af te komen of zich beter te voelen. Maar zijn alleen het geld kwijt.
De bank kan er verder ook niets mee.helaas
Kurkuma pillen besteld, 4 weken geleden. Nog niets ontvangen en de e-mail wordt teruggestuurd. Hier niets kopen!!
Ik heb op 7 februari voor € 99,99 aan Kurkuma pillen besteld. Ik kreeg een bevestiging per mail dat de pillen op 9 februari verzonden zouden zijn. Echter heb ik niets ontvangen. Een mail sturen naar Joint-lab blijkt niet mogelijk, een telefoonnummer is onbekend.
Goedemiddag,
Op 6 februari heb ik kurkuma pillen tegen artrosepijn besteld en betaald (€39,95) maar helaas heb ik nog steeds niets ontvangen.
Ik heb al twee keer geprobeerd contact te krijgen maar ook dat is niet gelukt.
Mevrouw L.Leijenhorst