Useriøse og lidt uvenligt
Jeg har været køber. Og købt lejlighed her i sommeren 2021. Takket være min advokat ven, for ellers har jeg mistet købet, hvis han ikke har ringet diskret med saglige til ejendomsmægleren.
Vi startede med at få i alt 3 forskellige ejendomsmæglere på under 1 uge. Første kontakt med en af ejendomsmæglere, hvor vi aftaler tidsbesøg til dagen efter... allerede på dagen får vi en mail, at det bliver en anden ejendomsmæglere, da denne er stoppet. Så besøger vi lejlighed. Ejendomsmæglere var slet ikke "sælgere". Meget uengageret. Kunne selv ikke se muligheder i det fantastisk lejlighed, og viste intet og absolut intet om lejlighed... (jeg tænkte allerede, de skal ikke sælge min lejlighed en dag, da vi får ikke ret meget penge for det, med disse ikke-eksisterende salgsevner) Vi aftaler at ringe dagen efter med svar, hvor så når vi ringer for at sige ja til lejlighed, er denne ejendomsmæglere nu på barsel, og så kommer ejendomsmæglere nr. 3 på banen. Så starter det "sjov". Vi byder på lejlighed, vi får Ja, men pludseligt er det oplyst en manglede, som vi skulle selv står for, for at få accept til vores pris. Det siger vi ja til, og kontrakten skulle være på vej. På under 5 minutter ringer ejendomsmæglere, om at pludseligt er der en anden køber, og så skal vi forhøje prisen, men hun vil ikke sige hvor meget vi skal over. Hun begynder næste at lave auktion på det. Heldigvis bliver det løs, via vores advokat, og vi få lejlighed til en højere pris, men det var en god pris stadigvæk :-) Så ringer jeg til hende, for at aftale tid ved at levereunderskrift. Jeg ringer og siger at jeg vil være indenfor 10 minutter, og når jeg kommer er døren låst og lukke for dagen!!!
Dagens vi skulle få nøglen ringer jeg for at sige at da jeg var i nærheden på vej til lejlighed og nøglen, ville jeg komme og sige pænt hej. Så siger hun - at det behøver jeg ikke. Det kan være , at jeg er gammel dags, men jeg synes godt nok, det er uvenligt af hende. Det er meget normalt at man hilser på hinanden, efter en handel, er det ikke det? :-)
Jeg har lavet et godt købt, men vil desværre ikke anbefale denne ejendomsmæglere som de er nu....
6. januar 2022