John Drejer A/S Anmeldelser 25

3,3

1685,- for at lægge 2 cylinder om, og lave 4 nøgler.. vi kom selv fordi jeres værksted og afmonterede selv og i brugte 20-30 min 20 mins arbejde, materialer er nye 12-20 stifter i cylinder og... Se mere

Hold da helt på der har været meget bøvl med dem gennem den sidste periode.. Det kan jo ske for alle, så lad nu det være det.. TILGENGÆLD! Jeg har 3-4 gange været nød til at ringe til virksomhed... Se mere

John Drejer A/S i Randers Min bedste anbefaling, lige fra første forespørgsel til alt el arbejdet var udført til punkt og prikke alle i firmaet har været hjælpsomme i sær Rasmus skylder jeg stor tak... Se mere

En fantastisk dygtig elektriker fra drejer var på besøg og monteret et elkomfur som de gamle kabler her på skelvangsvej ikke er beregnet til Men men det lavede han lige uden de store problemer og n... Se mere

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skal du bruge en dygtig og kvalificeret el-installatør i Randers, Aarhus, Hobro eller resten af Østjylland, så kontakt John Drejer og få et godt tilbud.

3,3

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Aftalte med låsesmed at mødes efter…

Aftalte med låsesmed at mødes efter 20-25 min. Da der er gået 1 time kommer han endelig. Først siger han at han IKKE kan komme ind i låsen. Så kommer udlejer med en universal nøgle, som kan lukke mig ind. Alligevel skal jeg betale 600 kr., uden smeden har gjort noget som helst. Da jeg skal have regning starter han et telefon opkald om noget helt andet, og jeg venter i over 5 minutter på at han snakker færdig og giver mig regningen. Ekstremt ringe service. Har sjældent oplevet noget lignende.

12. juli 2019

1685,- for at lægge 2 cylinder om

20 mins arbejde, materialer er nye 12-20 stifter i cylinder og 4 stk nøgleemner af ca 50,- pr stk..

Kunne have købt 2 nye cylindere ved Ruko for 800,- altså helt nye..

Dvs en timeløn 3500,- eller mere.. ren svindel

Kan godt forstå i selv ville sende regningen, og ikke ville være bekendt at aflevere den personligt imens vi var der..

30. juni 2019

Konklusion: Sløset, bøvlet og uhøfligt gennem hele virksomheden.

TILGENGÆLD! Jeg har 3-4 gange været nød til at ringe til virksomheden af urelaterede årsager, og hende telefon damen man først bliver stillet igennem til, som så stiller folk videre, er da godt nok det mest forfærdelige jeg længe har oplevet.. holy damn, hun er godt nok både sur og tvær, må desværre sige at jeg langt fra er den eneste der har det sådan, hvilket også er årsagen til den dårlige anmeldelse..

Konklusion: Sløset, bøvlet og uhøfligt gennem hele virksomheden.

6. juni 2019