3,4

Middel

Frarådes på det kraftigste!

Frarådes på det kraftigste!
Jeg var blevet foreslået at tage kontakt til Jesper af en lokal hvidevarebutik, fik hurtigt kontakt til ham, men derfra gik det kun nedad bakke.
En simpel montering af en emhætte blev forsøgt solgt som et stort projekt grundet en "ulovlig installation" idag. Jesper ville herefter vende tilbage med en tid for hvornår han kunne starte på opgaven, da han skulle bestille en del der mangler.
Herefter var der komplet stilhed fra Jesper, de næste to måneder blev vi brændt af tre gange, alle gange var det umuligt at komme i kontakt med Jesper, og til sidst opgav vi helt samarbejdet fordi vi alligevel ikke kunne få liv i ham. Vi fik derfor ordnet opgaven fra en anden lokal tømrer, hvor det viser sig at den nuværende løsning slet ikke er ulovlig (ord fra forsikring og byggesagkyndig), og det vil kræve et væsentlig mindre indgreb at montere emhætten.
Efter lang tavshed ønsker Jesper pludselig alligevel at montere emhætten, men informeres om at vi har løst opgaven på anden vis, hvorefter han sender en regning for den taghætte der er bestilt. Fuldstændigt usmageligt at skulle betale for en del, som vi ikke skal bruge fordi at han selv har brændt os af flere gange, og været umulig at kontakte.

Al samarbejde med JO Byggefirma frarådes.

19. november 2024

Meget tilfredse.

Skulle have monteret en ny integreret opvaskemaskine.
JO byggefirma kom som aftalt til tiden og installerede opvaskemaskinen.
Det viser sig så at frontpanelet ikke passede til denne model, men JO byggefirma tog blot lågen med hjem på værkstedet og lavede nogle justeringer, kom tilbage og monterede lågen.
Super løsnings orienteret, venlig og til rimelig pris.
Vi var meget tilfredse.

15. december 2022

Snyd med kørsel mv mv

Opdatering:Vaskemaskine var ikke monteret korrekt, så mit køkkenskab er ødelagt af vandskade, og den monterede låge på Vaskemaskinen er faldt af!!
Snyd med kørsel, dårlig udført håndværk og ringe service
Jeg fik installeret en vaskemaskine.
Jeg havde svært ved at få et tidspunkt ud af manden, som ikke overholder sine aftaler, om at ringe med de nødvendige oplysninger.. arbejdet var simpelt, resultatet var dårligt. Priserne enorme, og manden har krævet dobbelt pris for kørsel, i øvrigt uden at oplyse om, at der var kørsel forbundet med installation af en maskine der var indkøbt lokalt, og j.o. byggefirma har en aftale med sælger om montering. Da jeg påpeger hans kørsel, som varer længere tid end montering, ikke stemmer overens med kraks angivelser overhovedet!!!!..så truer han med inkasso...i øvrigt en ulovlig trussel når kravet er bestridt.

8. september 2022

Utilfredsstillende resultat til en høj pris

Firmaet skulle ordne hængslerne på mit indbygningskøleskab, så det kunne åbne/lukke ordentligt og se pænt ud ift. øvrige skuffer/skabe. De kom allerede dagen efter, men desværre er opgaven ikke udført tilfredsstillende - jeg har nu et køleskab, som åbner/lukker ujævnt i hængslerne, og som siger "klunk" hver gang det lukkes. Firmaet er tavs omkring min utilfredshed. Desuden har de faktureret mig for pr. påbegyndt time, og ikke forbrugt tid på trods af, at de ikke har oplyst om dette. Jeg er således blevet faktureret for 2 timer, men det reelle forbrug er 5 kvarter incl. kørsel.
Så når firmaet skriver på deres hjemmeside, at de bl.a. har en målsætning om håndværksmæssig kvalitet til konkurrencedygtige priser, og at de udfører professionelle opgaver i en løbende tæt dialog for at sikre størst mulig kvalitet og tilfredshed, er det ikke sandheden - TVÆRTIMOD

26. februar 2019

Er dette din virksomhed?