Kære JKS
Jeg er rigtig ked af, du har haft en dårlig oplevelse med Jobview. Vi har desværre haft nogle problemer med vores jobagent, som vi i øjeblikket arbejder på at rette.
Desuden er der enkelte ting, vi muligvis ikke har gjort tilstrækkeligt opmærksom på, når man opretter sit CV. Det er nemlig muligt for den enkelte, at gøre meget for at få en mere præcis Jobagent. Under ”Min side” kan man i kategorien ”Ønsker” specificere hvilken branche, jobtype og hvilke byer man ønsker at modtage jobannoncer indenfor. Endelig kan man under kategorien ”Nøgleord” skrive de ord, der er typiske for den stilling, man ønsker.
Der findes naturligvis også job, der er sværere at kategorisere end andre. Dette kan man imødekomme ved at basere sin jobagent på sine favoritsøgninger, hvilket også gøres under ”Min side”. Når man har foretaget en søgning, som gav relevante resultater, kan man tilføje denne til favoritsøgninger. Jobagenten vil derefter sende nye jobannoncer, som ligger indenfor favoritsøgningerne.
Ved jobsøgning kan du kombinere søgeord som jobtype og område i søgebaren og f.eks. søge: kommunikation Odense. Ønsker du at søge på et bestemt område og ikke bare en by, kan du tænde for spotten på Danmarkskortet, som dermed afgrænser søgningen til en radius som kan justeres fra 5-100 km.
Jeg vil endnu engang beklage, at du har haft en dårlig oplevelse med Jobview. Vi arbejder derfor også meget på at forbedre vores system samt at gøre det mere overskueligt at bruge vores site. Jeg håber, mit svar kan være dig til hjælp, hvis du har yderligere problemer eller spørgsmål, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på: mail@jobview.dk eller tlf. 77 34 86 81.
Mvh. Ali E. Cevik, ejer af Jobview.dk