Når man ikke ved hvor man skal begynde at lede efter flytteservice, så vat denne side et godt sted at starte.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Svarer typisk inden for 1 uge
Masser af tilbud
Masser af tilbud, nem at bruge, fik løst min opgave, uden problemer.
Rigtig godt koncept. Super nemt og hurtigt
Super nemt og hurtigt. Fik jer anbefalet af en anden, og anbefaler gerne videre 👌😊
Fik hurtigt gode tilbud
Fik hurtigt gode tilbud. Fungerer perfekt.
Jeg er igang med at lede efter et…
Jeg er igang med at lede efter et flyttefirma til en opgave, og havde spørgsmål til platformen.
De har utroligt nok ikke mulighed for telefon kontakt.
Jeg har muligheden for at skrive med en robot.
(Hvilket hjælper mig lige lidt nu jeg står med det.)
Så jeg hopper videre til en anden platform. (Dem er der jo masser af.)
Meget nemt og gennemskueligt
Meget nemt og gennemskueligt. Anbefalet.
Super effektivt
Helt vildt skarpt, effektivt og behageligt.
Stor fornøjelse med de 2 gutter som virkelig tog fra, samtidig med der blev passet på tingene.
Helt skarpe på prisen også og helt klart førende i feltet.
Formidlede godt tilbud
Det var utrolig venlige og hjælpsomme
Det var utrolig venlige og hjælpsomme. De kom som aftalt og leverede flygel til perfektion. Det var pakket fint ind og beskyttet under hele transporten. Brugte det rigtige udstyr og alt var godt☺️ De kan klart anbefales🙏
Hurtig og nem hjemmeside.
Hurtig og nem hjemmeside.
Realistiske og fornuftige tilbud
God kommunikation med vognmanden der…
God kommunikation med vognmanden der fik budet. De hentede og kom til tiden. Flot arbejde af TDR. Denmark
Fungerer fint og uden problemer.
Fik rigtige mange tilbud
Fik rigtige mange tilbud, både i den meget billige samt dyre ende. Efter grundige overvejelser gik jeg med et firma der havde en realistisk pris samt kunne flytte den dag jeg ønskede det. Og flytningen gik perfekt 👌🏻
Hurtig og effektivt
Jeg modtog hurtigt en masse forskellige tilbud.
Rigtig god søge portal ifht flytning og transport!
Det her er en rigtig god søge portal, hvis man skal have flyttet og transporteret varer og der kommer altid hurtige svar og rigtig gode tilbud!
Bruger dén stort set hver gang jeg skal have noget transporteret noget fra A til B 🤗
Er så ekstrem træt af at blive ringet…
Er så ekstrem træt af at blive ringet op i tide og utide i forsøg på salg... Har ALDRIG vist interesse, og syntes det tangerer chikane...
Er godt tilfreds!
Er godt tilfreds!
Fik en del blandede tilbud, men valgte det der så bedst ud rent prismæssigt og i forhold til andres bedømmelse af firma.
Virkelig hurtig opgaveløsning og rigtig…
Virkelig hurtig opgaveløsning og rigtig god kommunikation om dag og tidspunkt! Supersøde folk! Kan klart anbefales!