Lige hurtigt nok. Vare ikke på lager, forventet primo juli 2021. Tjekkede desværre ikke mails ordentligt så varen landede i den ønskede GLS pakkeshop på Østerbro d. 4 juni men, vi bor i Jylland:-(... Se mere

Vi er meget tilfredse med vores handel ved Jobo Møbler. Da vi ved en fejl havde valgt "afhentning i butik" frem for "levering" ringede vi derind, hvor en flink medarbejder hjalp os med at rette dette.... Se mere

Ikke kun ordrebekræftelse pr mail, men også pr tlf, hvor en meget venlig herre kunne bekræfte min bestilling, samt oplyse om, hvornår min vare ville blive leveret. Et par dage inden blev jeg igen kont... Se mere

Vi skulle købe en sofa, uden at se den først i virkeligheden, uden at prøve den, og den skulle sendes til udlandet. Meget kunne gå galt, men alt forløb totalt problemfrit. Jobo møbler kommunikerede k... Se mere

1. Møbelforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Fra en begyndelse som polster-værksted og senere møbelhandel, har Jobo udviklet sig til i dag at kunne præsentere en bred vifte af moderne danske og internationale design-møbler. På 2400 m2 viser vi i dag de fleste danske design-ikoner samt en del håndplukkede designmøbler fra Italien, Norge, Sverige og Tyskland. Vi er små, men effektive. Med vores egen kørsels-afdeling kan vi tilbyde fleksibel og hurtig levering og service i hele landet. Vores medarbejdere rådgiver professionelt og kompetent omkring indretning og har et højt faglig niveau. Udover godt design, så har vi altid satset på, at håndværk og kvalitet skal definere Jobo´s sortiment. Specielle ønsker og individuelle løsninger er vores hjemmebane. Besøg vores møbelhus i Kolding og få et smukkere hjem!

4,8

Kun 4 * for en al for lang ventetid 10…

Kun 4 * for en al for lang ventetid 10 min. selv om der sad en person lige ved siden af skranken, kom først ud da indehaveren kom forbi med en anden kunde, kan gøres MEGET bedre!

23. oktober 2021

Hej,

Tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er ked at høre at du har følt at du har ventet imens vores rådgiver blot har "siddet". Når vi sidder ved computeren er det oftest fordi vi er igang med at undersøge, eller varetage en opgave for en anden kunde. Men det skulle vores rådgiver naturligvis have kommunikeret til dig. Jeg sørger for at videregive din besked, så der bliver sat fokus på det i fremtiden.

Fin service

Fin service. Hurtig levering.

21. oktober 2021

Hej Mette,

Tusinde tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Du ønskes en dejlig dag.

Super gode service

10. oktober 2021

Hej Tinna,

Tusinde tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Jobo Møbler

God handel

God handel - god service - godt produkt

9. oktober 2021

Hej Dorthe,

Hvor er det skønt at høre! 😀

Hav den dejligste efterårsdag 🍂

De venligste hilsner

Alt perfekt!

Hurtig levering og gode varer til en konkurrencedygtig pris. Godt pakket ind og med en hyggelig lille hilsen. God information i hele processen frem til levering. Som e-handel bør være, når det er bedst. Det er anden gang jeg handler hos Jobopslag og det bliver ikke sidste gang med den service. Næste gang jeg er i Kolding skal den fysiske butik helt bestemt have et besøg.

8. oktober 2021

Hej Christina,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre at alt har været som det skal være 😀 Vi glæder os til at betjene dig i butikken i fremtiden. 🌼

Sanne, Jobo Møbler

Super service - og produkt. Meget venlige og hjælpsomme chauffører, der leverede varen.

27. september 2021

Hej Linda,

Tusinde tak for anmeldelsen - Skønt at høre at vores chauffører har været til god hjælp.

Levering til tiden

Levering til tiden, jf. det estimerede leveringstidspunkt. Udpakning på stedet, hvor emballagen blev taget med retur.
Kan kun anbefales.

25. september 2021

Hej Bo,

Tak for din flotte anmeldelse og anbefalingen 😃 Det sætter vi stor pris på ⭐

Sanne, Jobo Møbler

Alt i alt en god oplevelse

Alt i alt en god oplevelse. Ringede til butikken for at sikre mig at varen var på lager inden bestilling. Venlig betjening, hurtig levering. 🤩

21. september 2021

Hej Finn,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse af Jobo Møbler. Det sætter vi stor pris på 😃

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Virkelig god service!

10. september 2021

Hej Stine,

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os🌸

Sanne, Jobo Møbler

Super professionel kundeservice og…

Super professionel kundeservice og venlige personale.

6. september 2021

Kære Talal,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi pris på! 😃