SVINDEL
SVINDEL FIRMA
der stod 30 dages prøvetid men efter 14 dage trak de 399kr fra min konto og jeg kan ikke få mine penge tilbage
jeg har andmeldt dem til politiet nu
køb det ikke det er fup !!!
SVINDEL FIRMA
jeg har andmeldt dem til politiet nu
køb det ikke det er fup !!!
meldte mig ind men nægtede at bruge formularen på hjemmesiden for derved akttiverede jeg den og bandt mig til at betale de godt 400 kr , send en mail hvis du er hoppet på deres falske annonce (lige som jeg gjorde ) så skriver de at du er meldt ud og der ikke vil blive trukket yderliger og det har de heller ikke gjort ..
Jobform er et svindel firma,
Man ledes hen på en side der ligner Extra bladet, til en artikel med glade dansker der for Dyre smartphone til kun 15 kr, artiklen ser ok ud den lover at ved at melde sig ind, modtager man efter 2 - 3 dage en ny Galaxy s6 man skal kun betale 15 kr. for et 14 dages prøve abonnement, der når som helst kan opsiges.
Tiden går og der kommer ingen telefon, jeg henvender mig til Supporten og får at vide at jeg selv skal gøre krav på telefonen, gennem Giftcable
Telefonen har jeg ikke modtaget endnu, men jobform er meget flinke til at trække beløbet fra min konto selv om jeg har opsagt.
Det er utroligt at det er lovligt, men endnu mere utroligt at man er så dum at hoppe på den.
Jobform - ok værktøj, lidt dyrt. Tvivlsomme metoder til at få kunder... læs Rent fup
I kan ende på en hjemmeside der ligner artikel fra Ekstra Bladet - og man kan let blive fristet til at "købe" deres produkt/service!!! som ikke linker videre til jobform før du har betalt -- Så pas på det er fup - check stien i browseren og den har INTET med Ekstra Bladet at gøre...
DONT GO THERE!!!
Mærkeligt at Ekstrabladet ikke stopper misbrug af derres Avis / Logo !!
Hvad siger Ekstrabladet til dette ?
I kan ende på en hjemmeside der ligner artikel fra Ekstra Bladet - og man kan let blive fristet til at "købe" deres produkt/service!!! Men det er fup - check stien i browseren og den har INTET med Ekstra Bladet at gøre...
DONT GO THERE!!!
Jeg har haft fuldstændig samme oplevelse som de øvrige på denne side (undtagen hende der mirakuløst har fået sin gave, OG kunne melde sig ud). Jeg faldt i og købte en billig "gave" til 15,- og derefter har de trukket 299kr fra min konto hver måned, og jeg har (så uansvarlig som jeg er) ikke set dette på min konto før nu. Det var 2000kr lige ud af vinduet :( ØV!
Nu er kortet spærret.
Jeg dummede mig og hoppede på et godt tilbud.
Hvilket resulteret i at jeg blev trukket 299 kroner for mit "medlemskab" i et engelsk firma.
De kunne ikke afmelde mig og måtte spærre mit kort for at stoppe overførslen.
Jeg fik tilbudt at teste et apple ur og hoppede på limpinden
skulle betale 15kr.Fik aldrig uret og selv om jeg straks efter de 24 timer man skulle vente udmeldte mig igen trak de alligevel 299kr fra min conto
Jeg blev lovet en tablet hvis jeg meldte mig til Jobforms side som var smart. Det kostede 49 kr yes tænkte jeg det vil jeg da gøre, jeg kunne jo godt bruge en lille tablet til børnebørnene når vi var på camping. Men jeg fik den aldrig efter flere måneders skriveri frem og tilbage og flere måneders træk af 299 kr på min konto - havde jeg den stadig ikke. til sidst fik jeg af vide at den kom fra USA og der skulle betales toldafgift på den så kunne det ligesom være fuldstændig ligegyldig nu havde Jobform kostet mig over 1000 kr allerede for noget jeg ikke havde fået. JO jeg havde været medlem i de 3 måneder der var gået men til hvad nytte jeg havde ikke brug for dem, for jeg har job det var den tablet jeg var interesseret i og man kunne afmelde medlemsskabet igen efter modtagelsen af tabletten hvis man ville, så havde man fået en billig tablet - så nej jeg vil ikke anbefale at nogen melder sig ind i Jobform desværre, og det endte med at de satte 20 Euro ind på AMAZON.com - der kan jeg jo ikke købe en tablet. Så de får ingen roser fra mig af.
nu har jeg slås med jobform i flere måneder betalte 49 kr og skulle have en tablet10 prøvede at melde mig ud til tiden det lykkedes så efter at de havde trukket mig 2gange 299 kr så kom der et brev at jeg skulle betale moms/told på 247 for at få min tablet da så den kom var det en tablet 7 det syns jeg er snyd den kunne jeg bare have købt herhjemme langt billiger så pas på
Trods udmelding, hæver de stadig 299,- DDK på min konto, selvom de havde bekræftet udmelding, og man kan ikke få penge retur.
Var kun interesseret i deres gave. Ingen problemer med at melde mig ud inden prøveperiodens udløb.
Måtte som sædvanlig korrespondere en del med gift cable. Afslog alle deres alternativer og modtog den lovede Dior makeup palete. Original vare og helt som lovet.
Dem der giver negativ her gør ikke som beskrevet i tilmeldingsfristen og betingelserne.
Læs betingelserne og gør nøjagtig som du bliver bedt om. Jeg er ikke i tvivl om at de går til stregen, men heller ikke længere.
Sonja mortensen
Jobform har det ene formål at lokke folk med billige gaver, som de færreste folk overhovedet kommer til at modtage. Når du så har sagt ja til deres "gave", så er du tilmeldt deres mildest talt ubrugelige service, som koster 299kr. om måneden. Denne service er nærmest umulig at afmelde uden at kontakte banken, da Jobform er svære at få fat i. Det eneste de oplyser på deres hjemmeside er et engelsk nummer. HOLD JER FRA DET!
Deres velkomsttilbud ser meget lovende ud, men de holder ikke hvad de lover. De ville ikke give mig den lovede velkomstgave og jeg måtte igennem lange diskussioner (på engelsk) med både Jobform og giftcable, ud over at jeg kontaktede forbrugerhotlinen for at få klargjort mine rettigheder.
De tilbød mig andre gaver i stedet for tablet´en, som eks. tandpasta, tyggegummi eller en cd. Derefter sagde de at der ville blive pålagt store ekstra udgifter (told og moms) hvis jeg insisterede på at de skulle sende tablet´en. Til sidst tilbød de mig et lille gavekort til amazon. Jeg krævede igen og igen at de enten skulle sende mig tablet pc´en (uden yderligere omkostninger) eller give mig et gavekort med tilsvarende værdi.
Til sidst, efter måneders kamp, modtog jeg en tablet pc fra Singapore. Det var ikke den lovede model, men alligevel en lille sejr for mig!
Det må være en fejl på trustpilot at Jobform scorer 4,9 for alle har givet 1 stjerne.