Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Jobbkort.no er en tjeneste som hjelper bedrifter med å skaffe gyldige HMS‑kort for ansatte i bygge-, renholds- og enkelte transport-/bilpleiebransjer. Jobbkort.no tar hånd om hele prosessen: registrering i nødvendige registre, bestilling av kort, oppfølging fram til kortet leveres fysisk i posten, og varsling når kortet må fornyes. Jobbkort tilbyr også en app hvor du kan ha en digital versjon av HMS-kortet. Der kan du sjekke status på kortet og bestille nytt,
Kontaktoplysninger
Orkdalsveien 30, 7300, Orkanger, Norge
- +4721080570
- post@jobbkort.no
- jobbkort.no
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
søkeord: HMS kort arbeidstilsynet
MÅ BESTILLES BARE FRA Arbeidstilsynet.no for 132,90 kr + mva
søkeord: HMS kort arbeidstilsynet
--------
Svindel med HMS kort Pris per kort er kr 698 eks. mva.
Har du satt bort bestilling av HMS-kort? Vær oppmerksom!
Svindel med HMS kort
Har du satt bort bestilling av HMS-kort? Vær oppmerksom!
Publisert 20.03.2025
Har din virksomhet gitt fullmakt til en leverandør av bestillingstjenester av HMS-kort? Om du har gitt fra deg innlogginginformasjon kan det i verste fall få konsekvenser for sikkerhet, personvern og kostnader.
Svindelfirma styr unna!!
Virkelig styr unna dette firmaet - de opererer uredelig og krever penger for ikke bestilte varer. Vi bestilte gjennom Arbeidstilsynet, der er de samme varene til en brøkdel av prisen de opererer med. Bestill jobbkort og HMS kort gjennom arbeidstilsynet.!!!!!
Styr unna!
Styr unna! De tar 3 ganger så mye å bestille fra Jobbkort AS enn andre. Hvis du bestiller en gang så sender de fornyelse automatisk etter 2 år uten noen form for bekreftelse av deg. Ringte inn da dette hendte og fikk bare du må lese avtalen da du bestilte første gang. ELENDIG kundeservice!
SVINDEL
SVINDEL! Jeg bestilte selv et HMS-kort i går og betalte det selv fra Arbeidstilsynet.no
I dag fikk faktura 101620 med beløp 1 818,75kr fra Jobbkort AS for 2bestilte HMS kort".
FALSK FAKTURA FOR FALSKE TJENNESTER!
Unngå svindel og dyre HMS-kort
Styr unna!
Styr unna! Anbefales IKKE!
Bestilte kort til en som skulle bli ansatt, dessverre gikk ikke den gjennom og han ble aldri ansatt. De nekter å trekke den fra inkasso eller komme til avtale om ett premiss. Eneste som er blitt gjort er en automatisk ordrebekreftelse. I tillegg koster tar de over 800kr for noe som koster 200kr på arbeidstilsynets egne sider.
..........
Jobbkort.no lure deg og synes dette er helt ok!
Folk blir lurt til at tro dette er eneste plassen en kan få HMS-kort.
Jobbkort.no svindler deg altså for 619 ex mva, noe som koster 114kr ex mva på arbeidstilsynet sin egen nettside!
Ikke la deg lure av Jobbkort.no!!!!
Bruk arbeidstilsynet sin egen nettside og søk etter HMS-kort der!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.