Snyd og bedrag
Skulle have monteret dæk, og valgte dette firma J.O. Auto i Rødovre eftersom der blev henvist til det på DaekOnline's hjemmeside.
Jeg har tidligere fået monteret dæk hos BIL2, og fået en rigtig god behandling.
Jeg havde fået en punktering og havde bestilt et nyt dæk. Reservehjulet sidder på, og jeg har det punkterede hjul, samt nyt dæk fra DaekOnline med. Første kommentar er en hånlig bemærkning om hvorfor jeg har købt dækket på internettet.
De afmonterer så det punkterede dæk af fælgen på reservehjulet, og monterer det nye dæk. "Hvis du skal have hjulet monteret på bilen, så skal du betale ekstra" (i forhold til det som er annonceret på DaekOnline's hjemmeside), -var den næste kommentar, "jeg skal jo have den op på liften så". HVAD, -et firma som er på "Daekonline's" liste over dækmontører, men tager ekstra pris for at montere fælgen på bilen. Hvor lang tid kan det tage at få bilen op på en lift. Jeg har da ALDRIG fået monteret dæk, uden at bilen blev kørt op på en lift først, -og jeg har vel slidt omkring 25 sæt dæk i min levetid.
Jeg tør slet ikke tænke på hvad der kunne være sket, hvis jeg havde gået til dem med en defekt gearkasse. Så havde de nok givet mig en pris på at demontere den gamle gearkasse, og når bilen så står uden motor, -en merpris for at montere motoren igen.
Hvis du bor på de kanter, og skal have monteret dæk, kan jeg anbefale BIL2 i Ballerup istedet for.
6. november 2012
Uopfordret anmeldelse