JMRaceradiators.com Anmeldelser 90

4,8

Verschillende onderdelen besteld, olie was niet op voorraad maar toch bij besteld erna nog netjes apart verstuurd. Altijd thuis voor informatie en tips, zeker een aanrader als je spullen nodig hebt... Se mere

Had een universele ODB-scanner besteld bij JMRaceRadiators voor m'n R1 RN65, maar was vergeten dat er geen adapterkabeltje bij zat. Jarno heeft me daarom eerst terug gemailed om mij daarop attent... Se mere

I bought an oil cooler for my 2008 r6 rj15. I am more than impressed, even in 35 Celsius degrees can keep my temperature way under 80 Celsius on the track! The performance loss that i experienced bef... Se mere

1. Motorsportsbutik
  2. Motorcykelværksted

Workshop and webshop for professional race and trackbike parts for Yamaha R1 2015 onwards and Yamaha R6 2006 onwards, Ducati Panigale 1299, Kawasaki ZX10-R 2016 onwards and many other racebikes. We tune and maintain your trackbike Advice and trackday support Trackday School

4,8

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Be working closely with JM on building…

Be working closely with JM on building my race bike for this season! Been super helpful and quick to respond when I have any questions! Parts being shipping across Europe with good tracking provided! Highly recommend his services.

10. januar 2026

Weer een top ervaring

16. januar 2026

Snel en behulpzaam

Snel en behulpzaam. Een artikel was niet op voorraad bij Jarno zelf, ik ben daar direct over geïnformeerd. En een dag later alweer een bericht dat het bij de leverancier wel op voorraad is en dezelfde dag een DPD verzendcode ontvangen. Goede service zo wet je waar je aan toe bent.

9. december 2025

Behulpzaam, persoonlijk, concurrende prijzen

Behulpzaam, persoonlijk contact en nette prijzen.

Onzettend behulpzaam contact gehad via de app, waarbij binnen 24H al mijn vragen beantwoord waren. Niet door een chatbot, maar door Jarno zelf.

Prijzen zijn ook ontzettend netjes en mocht er iets niet in de webshop staan, dan is de kans groot dat het toch mogelijk is om het te bestellen.

Zelf helaas een verkeerde maat voetsteun besteld, maar binnen een week was de retour en levering van de nieuwe geregeld.

23. september 2025

Aanrader

Jarno heeft verstand van zaken en snelle service. Denkt mee met de klant en staat altijd positief klaar.

11. juli 2025

alles Top, immer wieder gerne

Der Händler meldet sich immer schnell, oft auch an Wochenenden.
Bei Kühlern sind die Lieferzeiten etwas hoch, aber das warten lohnt sich auf alle Fälle. Die Qualität ist spitze.
Ich hab von ihm auch schon einen Kühler reparieren lassen, welcher durch einen Steinschlag ein Loch bekommen hatte.
Einmal hab ich auch einen R6 Original Kühler gebraucht. E-Mail am Sonntag geschrieben. Zufälligerweise hatte er einen über, also habe ich noch am Sonntag eine Rechnung erhalten und Montags war das Packt auf dem Weg zu mir.
Immer wieder gerne.

29. august 2025

I can only say good things about this…

I can only say good things about this company. I have through the last couple years only used JM Race radiators as my spare part "go to".

Not only does he have quality, high end race parts, they also provide the most extreme good service I have known in the last 10 years I have raced.

And especially the service regarding if you as a customer has a some questions. They will not just give you a silly answer, they will gladly help you out to the smallest details about the products.

5 star worthy for sure 🔥

25. august 2025

Persoonlijke hulp bij Jarno

Jarno heeft me vanaf het begin af aan persoonlijk geholpen en als hij zag dat ik bij de bestelling iets miste (bv remslangen bij een bepaald type remklauw) heeft hij mij daar zelf bij geadviseerd, zodat ik niet nog tegen problemen aan liep.

JMRaceradiators doet net dat zetje extra, wat je bij een andere webwinkel niet meer hebt.

7. juni 2025

ODB2-scanner

Jarno heeft me daarom eerst terug gemailed om mij daarop attent te maken.
Hij had deze niet op stock, maar toch kreeg ik m'n pakketje de volgende week met de universele ODB-scanner met bijhorend adapterkabeltje.
Jarno denkt aan alles, topservice !! waarvoor dank.
mvg Tim (België)

20. juni 2025

JM radiators ist der letzte Laden

JM radiators ist der letzte Laden. Die Teile werden billig in China gefertigt und teuer weiter verkauft. Hatte ein ECU Verlängerungskabel gekauft. Hat nicht funktioniert. Sollte es zurückschicken. Dann hörte ich ewig nichts mehr. Dann wurde ich immer wieder hingehalten. Am Ende hieß es, auf Elektronik Teile keine Garantie. Geld weg, Kabel nicht zurückbekommen. Auf telefonische Anfrage keine Rückmeldung, auf Emails keine Rückmeldung. Anscheinend hat er mein defektes Kabel schon an jemand anderen verkauft. Absolute Betrüger. Warne jeden bei diesem Händler zu kaufen.

3. juli 2025

Honest en friendly

Bought some parts for my BMW S1000RR from JMRaceradiators. Good prices. Jarno is willing to help and search for other special parts. Will come back for other parts

28. januar 2025