Min Toyota Yaris var til eftersyn af airconditionen hos JMK biler, Ishøj. Der var på det tidspunkt ingen problemer med airconditionen - det var kun et eftersyn. Da jeg hentede bilen og kørte... Se mere
Jeg har aldrig oplevet så ualmindelig god service som hos JMK biler! De er professionelle, konkurrencedygtige på priserne og ualmindelig serviceminded! Jeg skulle have fikset mine bremser, ruder, s... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Jeg har været over og få skiftet skiver…
Jeg har været over og få skiftet skiver hos jmk biler får så sat nye skiver på efter 3 dage begynder bilen at ryste når jeg bremser ved 90kmt og når jeg træder let på bremsen ved mindre hastighed kan jeg tydeligt høre at skiven er bukket og bremser ujævnt. Aflevere derefter bilen tilbage for så at få afvide det min egen skyld fordi jeg har kørt over et hårdt bump. Jeg en person der altid passer GODT på min bil og har aldrig i mit liv kørt hurtigt over noget somhelst bump eller kantsten for den sagsskyld. De mener at det ikke er deres fejl. Mærkeligt når man køber nogle sprit nye skiver at man får sådan en service. Det nok deres mekaniker der enten har tabt den eller skruet den forkert på med alt for meget kraft.
Ukorrekt oplysning om udskiftning af kabineblæser
Da jeg hentede bilen og kørte hjem, larmede airconditionen når den blev tændt.
Bilen blev igen afleveret til JMK biler for at undersøge sagen.
Tilbagemeldingen var, at kabineblæseren var itu og skulle udskiftes.
Dette ville jeg overveje.
Jeg valgte at få Toyota i Køge til at se på kabineblæseren.
Jeg fik bilen tilbage med en velfungerende blæser. Problemet har været, at der sad et bolche fast i blæseren. Det blev taget ud - uden beregning.
Undre mig over, hvordan et bolche kan havne i blæseren under eftersynet af airconditionen?
Jeg er meget glad for at jeg ikke bekostede en ny dyr blæser.
Endnu en fantastisk god service,og top…
Endnu en fantastisk god service,og top professionel udførelse af reparation på min Mercedes CLA .hej Bent
De varmeste anbefalinger
Jeg skulle have fikset mine bremser, ruder, skiftet kilerem. Jeg fik en fair pris på skrift før reparation, gratis låne imens min egen bil var på værksted. Helle fra JMK holdte mig opdateret løbende. Da vi fik min bil retur, havde JMK lagt vingummier og bolsjer i kopholderen, hvilket faldt i god hos mine børn.
JMK bliver mit foretrukne værksted fremover. Tusind tak JMK! Jeg kan helt klart anbefale jer!!
Fik et gavekort af min niece til et…
Fik et gavekort af min niece til et olieskift som hun havde vundet til banko.
Olieskiftet var hurtig klaret af en venlig og tillige med en flot mekaniker..
Når jeg vælger autoværksted er…
Når jeg vælger autoværksted er troværdighed, god rådgivning og fair pris, 3 af de vigtigste elementer.
Disse kriterier opfylder JMK Biler fuld ud!
JMK Biler er kort fortalt "Byens Bedste Værksted".
Super service og god kommunikation, der er til at forstå.
5 stjerner herfra. Med venlig hilsen Peter
Fik skiftet bremser .super service
Fik skiftet bremser , og fik en hurtig tid. Da vi hentede bilen, var den støvsuget og tørret af indvendig.. Super service og vi kommer igen..👍
Super service! Har aldrig oplevet tilsvarende service hos andre værksteder, så kommer helt sikkert igen om et par måneder, når jeg skal have det årlige service på bilen 👍😀
Altid hurtig og god service hos JMK…
Altid hurtig og god service hos JMK Biler! Vores to biler bliver virkelig godt behandlet. Tak for det.
Mange hilsener, Brian og Lotte, Ishøj.
JMK biler = 5 plus 1 stjerner
JMK biler har nu igennem 5 år serviceret og repareret min Mercedes og deres service er virkelig i særklasse. Altid klar hvis der opstår et problem og arbejdet bliver udført hurtigt og dygtigt.
De fortjener alle 5 stjerner plus en ekstra for deres unikke service :-)
Intet at sætte på arbejdet og god…
Intet at sætte på arbejdet og god service
Kan varmt anbefales
Klasse service!
Klasse service!
Altid god service og tingene spiller bare når man har været inde hos Michael og Helle. Kæmpe anbefaling!
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service!
Tak til Michael, Helle og de andre for endnu engang at hjælpe (hurtigt) i nød. Det er altid en fornøjelse at få ordnet bil hos jer. Jeg har igen hentet en funktionel og rengjort bil - dejligt!
Kan varmt anbefales og jeg kommer helt sikkert igen 🤩
En rigtig god service og billig pris…
En rigtig god service og billig pris for opbevaring af dæk og hjulskifte.
Flinkt og serviceminded personale.
Kan godt anbefales.
fandt endelig et værksted hvor medarbejderne virker 100% ærlige .
Første gang jeg er på et værksted hvor jeg rent faktisk stoler på de mennesker der roder med min bil, god stemning, venlige mennesker, hurtig og god service og god pris på div service og rep. Kan kun give de bedste anbefalinger.
Vi brugte JMK biler for første gang men…
Vi brugte JMK biler for første gang i går men bestemt ikke den sidste.
Super service, fair priser, søde mennesker...! Kan helt klart anbefales.
Har endnu engang brugt JMK-biler
Har endnu engang brugt JMK-biler. Tak for super god service og for at i lavede min bil så hurtigt.
Venlige folk og god service
Venlige folk og god service. Regningen er også rimelig.
Fik skiftet fire dæk
Fik skiftet fire dæk, blev anbefalet af en kollega og efter at have tjekket de andre tilfredse kundeanmeldelser på Trustpilot så faldt valget på JMK - kan varmt anbefales - hurtig og professionelt -
Fantastisk kundeservice
Skulle have lavet et aircondition eftersyn. Super god oplevelse. Afleverede bilen søndag aften, blev ringet op mandag kl 08:30 hvor bilen blev meldt klar. Kunne derefter afhente den efter lukketid vha nøglenox og foretage betalingen via MobilePay.
Så kan det ikke gøres meget bedre. Her kommer jeg helt sikkert tilbage.