1. Online-marketingbureau
  2. E-handelsbureau
  3. SEO-service

jimihove.dk ApS er et online marketing bureau med kunder både i Aarhus, København, Odense, Aalborg og Viborg. Vi arbejder kun med online marketing, og laver ikke webudvikling. Men vores gode samarbejdspartnere kan hjælpe jer med dette. jimihove.dk bliver ofte brugt af større danske aviser og fagmagasiner som eksperter i online marketing. Se vores presseside, for at se alle de gange vi har medvirket i de største danske medier: https://jimihove.dk/presseside/ Vi laver udelukkende whitehat online marketing, og køber for eksempel ikke links, men laver content marketing og online PR i stedet for. Kontakt os allerede i dag og hør hvordan

4,0

God

Alle pengene værd

Jimi har været en stor hjælp for mit nystartede animationsfirma. Jeg vidste meget lidt om SEO, da jeg kontaktede Jimi første gang. Udfordringen var, at jeg groft sagt var usynlig på Google. Jeg bad ham gennemgå mit site kritisk og vejlede mig. Efter et par sessions blev jeg meget klogere. Og resultaterne er tydelige på Google. Kort sagt: Meget værdi for pengene.

2. november 2021

online marketing bureauet

"Jeg har samarbejdet med online marketing bureau i 3 mdr., og der er blevet lyttet til mine ønsker og der er udfør et godt og reelt stykke arbejde, der til fulde matcher prisen. Klar anbefaling.

29. oktober 2021
jimihove.dk Aps-logo

Besvarelse fra jimihove.dk Aps

Mange tak Birger. Det er en fornøjelse at samarbejde med dig