4,3

Bedste autoværksted

JHK auto er det bedste værksted, man kan forestille sig! Jeg har en gammel bil og har haft brug for dem mange gange de sidste 2 år, og uden undtagelse har det været en supergod oplevelse. Henrik er altid venlig, imødekommende, professionel og får tid, selvom de er fuldt bookede. Han giver forklaringer, jeg kan forstå, og priserne er yderst rimelige. Jeg gav gerne mange flere stjerner :-)

11. december 2025

Altid god service og pris

Har nu brugt JHK auto i 2 år (i alt 3x service, 2 store, 1 lille). Alt spiller bare, især som ny bilist/bilejer er der en rigtig positiv forståelse for ens måske banale spørgsmål. Tingene bliver ordnet som de skal, aftaler overholdes og priserne er meget fair.

11. september 2024

supertilfredse med JHK Auto

Har i årevis ledt efter et værksted i København, som kunne levere helt problemfri fejlretninger. Det lykkedes ikke gennem mere end 10 år med vores gamle bil. Vi kørte til Jylland og fik den ordnet.
Men nu har vi fundet JHK Auto, og her er alt helt perfekt. Hver gang. Har allerede været der 2-3 gange, og vi er supertilfredse. To hyggelige fyre er de også 😄😄

7. juni 2024

De har reddet min weekend og mere til

De har reddet min weekend og mere til . Jeg kørte på en kansten og dækket punkterede. Heldigvis lige ved JHK auto. Dækket var ikke til at redde. men selv om de engetlig var gået på weekend, satte de et midlertidigt dæk på som jeg kunne bruge som reserve hjul og komme hjem. Ikke så tit at man møder mennesker af den kaliber - jeg er så taknemmelig. Og så var prisen virkelig meget rimelig. Stort tak herfra :-)

17. maj 2024

Er dette din virksomhed?