Jewelscph

Ligner billige kopismykker til alt for…

Ligner billige kopismykker til alt for dyre penge.
Slog et smut forbi forleden og ville kigge på de flotte smykker jeg havde set på facebook blive fremvist, men det jeg så i butikken lignede noget Kina bras som enhver 5 årig kunne fremstille og til ublu priser. Så nej tak herfra. Kan ikke anbefale butikken til nogen.

5. januar 2023

Puhha

Køb ikke noget her - smykkerne indeholder skadelige gasser og partikler + der er anvendt dyreknogler i produktionen.

13. juni 2021

En meget grov indehaver Mai Manniche

Jeg skrev i sin tid en anmeldelse på Google om mine forgyldte øreringe jeg fik af min mand. Kort tid efter jeg fik dem, forsvandt det meste af forgyldningen, så de i dag fremstår i en blanding af mat sølv og lidt forgyldning tilbage. Jeg kan ikke gå med dem mere, da det ser meget grimt ud. Indehaver Mai Manniche skrev til mig efter meget lang tid, om jeg ville sende et billede af dem. I samme meddelelse skrev hun, at jeg var sikkert bare var en "hater og løgner". Jeg er mildest talt chokeret over, hvordan hun taler til og behandler en kunde, der skriver en reel klage. Hun har aldrig talt eller mødt mig, da min mand købte øreringene. Sådan behandler man ikke sine kunder. Det er dybt uprofessionelt. Dokumentation sendes gerne til Trustpilot, hvis I ønsker det.

21. juli 2020

Den virksomhed fortjener 0 stjerner

Den virksomhed fortjener 0 stjerner. At true folk der har haft en dårlig oplevelse med dem ( åbenlyst rigtig mange ) er under lavmålet. Alene derfor ville jeg ikke drømme om at købe noget fra deres butikker. Håber de bliver ramt af karma..

20. juli 2020

Man behøver IKKE at have en…

Man behøver IKKE at have en købsoplevelse hos Jewelscph.com (tidl. Jewelscph.dk) for at give karakter/bedømmelse af jeres butik. En simpel søgning på Google anmeldelser (web-side), jeres egne blogs og tidligere forum her viser med al tydelighed, at der er rigtig mange - meget negative anmeldelser.

Jeg vil aldrig turde handle i en butik, hvor ejerne sviner een totalt til med flg. skriverier:

Butikken kvitterer med flg. besked ved ikke tilfredse anmeldelser:
"Du er ikke kunde, og vi offentliggør dig og din e-mail adresse, så dine familie og venner SAMT din chef kan se, hvordan du er"

Forretningen betvivler/ afviser, at man er kunde? De tager ikke med i mellemregningen, at man kan være modtager af et smykke fra denne forretning. Har de dig ikke i deres kundekartotek eller på deres videoovervågning er du pr. definition IKKE KUNDE, og dermed fyldt med løgn?

Ja, man tror det er løgn!

Butikken spørger - hvis der evt. har været en korrespondance - kunden og butikken imellem om en bon/kvittering. Det er jo helt naturligt. Problemet er bare, at det igen og igen er beskrevet: Man får slet ingen bon?

De to fr. Manniche'er burde efter min mening lytte til kritik og lære af det. Evt. for en enkelt gang skyld sige til sig selv: Er det os der tager fejl? Det sker ikke desværre. De har ikke læst den lille katekismus: §1: Kunden har altid ret. Skulle det vise sig ikke at være korrekt - så træder § 1 i kraft.

Jeg er - og bliver aldrig kunde hos et firma, hvor man bliver beskyldt for hate, chikane, mistro - og direkte for at lyve.

Jeg tror butikken "brander" deres firma så udmærket selv, at hundredevis af dårlige vurderinger her på Trust Pilot, Google og andre steder er uvæsentlig. De gør et så ganske udmærket arbejde med at fortælle, at de har ret - og kunderne så ganske uret, hvis de vover at kritisere.

JEWLSCPH - jeg ville ønske, at i vil ændre kurs. Det er ikke nok med enkelte tilfredse kunder, når I selv sørger for, at disse få kunder drukner i jeres chikane og trusler overfor dem, der ikke har haft en god oplevelse.

20. juli 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (8 anmeldelser)