Et sted mine piger elsker at være ❤️…
Et sted mine piger elsker at være ❤️ hvor der er fantastiske voksne og skønne børn. Børnene laver alle mulige sjove og lærerige ting og skolen har en stor mangfoldighed.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jersie lilleskole er en skøn skole med fokus på trivsel og læring.
Her bliver børnene mødt af lærer og pædagoger med anerkendelse og nysgerrighed så de føler sig trygge og motiveret til at udvikle sig.
Der er kort vej til ledelsen som altid er åben for en konstruktiv dialog og er lyttende.
Vi har to glade børn gående på skolen i o.- og 2. Klasse.
En fantastisk skole med trivsel og faglig på sit højeste. Vi har to børn på skolen og har aldrig fortrudt valget.
Lærer og ledelse gør alt hvad de kan for at børnene føler sig hjemme. Vores to børn har rykket sig enormt fagligt, fordi trivslen følger med. Et kæmpe klap til alle på skolen for at være som de er!
En helt igennem fantastisk, nærværende og kompetent skole.
Personale, såvel som ledelsen er virkelig nærværende, omsorgsfulde og dygtige. Vi har 2 børn gående på skolen og har ikke et sekund tvivlet på det er det rigtige valg.
Den Bedste skole midt i en skøn natur og landsby-idyl. Begge vores børn går på JL og igennem de 5 år vi efterhånden har været en del af skolen, bekræfter os i at vi ikke har fortrudt det et sekund.
Den varme og imødekommenhed der møder os hvert evigt eneste dag og glade børn, vores som andres er guld værd.
Når vi har forældre-arbejdsdag så løfter vi i flok og dét føles som om vi er een stor familie.Man føler sig hjemme❤️
Vi glædes over den tryghed,faglighed,kreativitet,gode oplevelser, de bedste lærere, leder og personale og den bedste SFO som skolen giver os.Tak!
Vi har 3 børn på skolen, hvor den ældste går i 7. klasse.
Vi tilvalgte Jersie Lilleskole, da den ældste skulle starte i skole på grund af det nære og trygge lærings- og sociale miljø skolen tilbyder.
Vi har ikke prøvet andet og har ingen intentioner om det.
På intet tidspunkt har vi haft børn som har brokket sig over at skulle i skole - hvilket siger en del. Tværtimod glæder de sig til at komme afsted.
Vi har en rigtig god kommunikation med både lærere og ledelse, og det skinner igennem, at de virkelig brænder for deres arbejde.
En kæmpe anbefaling herfra.
Vi skiftede til Jersie lilleskole efter knap to års skolegang i en offentlig folkeskole. Vi gik fra at have en datter der led af skolevægring til at have en pige der trives, lærer og udvikler sig med lynets hast!
Skolens engagement og de enkelte læreres tilgang til eleverne har været altafgørende for vores vedkommende! Deres høje faglighed og evne til at møde det enkelte barn er helt fantastisk og vores datter føler sig i den grad set og accepteret for den hun er.
Vi har aldrig fortrudt vores valg men ærger os over ikke at have kendt til skolen før.
Jersie Lilleskole- en fantastisk skole
En skole med kompetente voksne, som møder børnene i øjenhøjde. En skole hvor der både er plads til det enkelte barn, men som også har fuld fokus på fællesskaber. Eleverne bliver mødt med varme og omsorg, samt kreativ og kompetent undervisning.
Jeg vil varmt anbefale Jersie Lilleskole til sit barn.
Jeg har 2 børn på Jersie Lilleskole og kunne ikke ønske mig en bedre skoleliv til mine børn.
De bliver mødt af højt engagerede lærer der møder dem i øjenhøjde og ser den enkelte elev.
Skolen rummer plads til både traditionel såvel som kreativ og legende læring.
Der arrangeres flere ture årligt for de enkelte klasser og arrangementer på tværs af klasserne.
I SFO’en er der altid masser af aktiviteter med mad over bål, Kalaha og skak turneringer, krea projekter og fester til diverse højtider. I ferierne har SFO'en altid fuldt program klar med ture ud af huset eller arrangementer i huset.
Jersie Lilleskole rummer alt det man kan forvente af en lille skole på landet; nærvær, tværfaglige projekter, kreativitet og en engageret forældregruppe.
En tryg og fantastisk skole med hjerte og nærvær
Jersie Lilleskole er en fantastisk skole, hvor både lærere og ledelse går den ekstra mil for at sikre, at børnene trives og lærer – uanset deres forudsætninger. Det er en lille skole, hvor alle kender hinanden, og hvor der er en rolig, tryg og imødekommende stemning på gangene.
Lærerne har ikke kun fokus på undervisningen, men også på børnenes sociale trivsel, udvikling af venskaber og støtte, hvis der er udfordringer i hjemmet.
Det er tydeligt, at mange børn trives og er glade for at komme i skole hver dag – og som forælder er det en kæmpe tryghed at mærke.
Jersie lilleskole er en dejlig skole. Mine børn elsker at gå der og trives virkelig.
Undervisningen er god og niveauet passer godt til de forskellige børn. Dette kan man gøre da det er en lille skole med tid til den enkelte elev.
Både lærere og ledelse er af høj kvalitet og man kan mærke, at de brænder for deres arbejde.
Jeg har en datter som elsker at være i skole, som tør række hånden op og som har forbedret sig væsentlig fagligt, alt sammen grundet Jersie lille skole som virkelig har reddet min datters skolegang - der er så meget fokus på trivslen, ingen mobning og godt forældre samarbejde, jeg har kun positivt at sige om både lærer og ledelse !
Dejlig skole som formår at være i øjenhøjde med eleverne. Vores datter skiftede skole for et år siden efter et dårligt klassemiljø på en folkeskole, og hun har fået nogle fantastiske lærere som tager hånd om situationerne mens de er små, og generelt har et virkelig godt og trygt forhold med eleverne.
Vi har en god dialog med både lærere og ledelse, og er helt trygge i at sende vores datter afsted.
Vores datter er virkelig blomstret op og tør at være sig selv - har mange gode veninder, begynder at være med i dansk og matematik igen.
Alt i alt kæmpe anbefaling fra os
Min datter har gået på JL i 3 år nu. Vi kom med et barn der ingen venner havde, var læringsblokeret og skrev nogle af tallene spejlvendt. Vi blev mødt af åbne arme, og en lærer der sagde: "Hvis hun ikke forstår matematikken på én måde så er der en anden måde, en tredje måde osv. Det er min opgave at finde en måde hvorpå hun forstår det, og det skal hun nok". Ved sidste terminsprøve fik hun 10 i matematik, og socialt går det fantastisk. Jeg behøver nok ikke sige mere.
Jersie Lilleskole er et fantastisk sted for vores børn! Vi er så glade for at have valgt denne lille perle af tryghed, nærhed og omsorg til vores børn. Alle lærere, pædagoger og ledere lægger deres hjerte og sjæl i at give vores børn en god, inspirerende og fagligt velfunderet undervisning hver eneste dag. Deres smittende entusiasme og motivation brænder så meget igennem og Den når langt udover katederet, og man kan bare mærke, hvor meget de nyder og ønsker at give vores børn det bedste fundament i livet både socialt og fagligt! Hver dag ved vi , at vores børn er blevet set og hørt, og vi oplever glade harmoniske børn, som hver dag tager i skole og glæder sig til dagen. Tak!