Hoorde van een vriendin van mij dat ze deze borstel had gekregen van haar vriend en dat ze deze super fijn vond, heb hem meteen besteld voor mijn moeder en kwam pas later achter alle speciale functies... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ideale haarborstel voor zowel jong als oud. Voorheen hadden mijn kinderen altijd pijn door het borstelen. Sinds dat wij deze borstel hebben aangeschaft klagen ze niet of nauwelijks meer over pijnlijke... Se mere
Ik heb de borstel nu ruim een jaar in bezit en er wordt tot op heden elke dag gebruik van gemaakt. We hebben hele verschillende kapsels in het huishouden en iedereen is er zeer over te spreken. Binnen... Se mere
Borstel is erg fijn in gebruik. Maakt mijn haar heel glad.
Virksomhedsoplysninger
Om Jerlue
Skrevet af virksomheden
Je houdt van mooie dingen en je gunt jezelf het beste. Maar je geweten knaagt, er is een verandering gaande, er is een bewustzijn ontstaan. Je wilt het anders! Je weet dat we onze kop niet langer in het zand kunnen steken als het gaat om het behoud van onze planeet.
We koesteren en zijn zuinig op wat we mooi vinden
Verzorgingsproducten en cosmetica, zelfs de luxeproducten waar je zo van houdt, bevatten vaak materialen die niet goed zijn voor onze gezondheid, maar ook niet voor de gezondheid van onze planeet. Daarnaast brengen verpakking en transport enorme schade toe aan het milieu. We koesteren en zijn zuinig op wat we mooi vinden en we willen het graag zo houden. Dit geldt voor ons uiterlijk, onze verzorging, ons huis en ook voor onze planeet.
Volledig plastic vrij en biologisch afbreekbaar
Jerlue pakt dit probleem bij de kern aan met haar natuurlijke-, biologisch afbreekbare producten en de duurzame manier van verzending. Jerlue streeft naar een plastic vrije badkamer. Onze luxe producten zijn volledig plastic vrij verpakt en bevatten geen sulfaten en/of aluminium. Ook zijn al onze producten zo geproduceerd, dat ze door de brievenbus kunnen. Met de speciaal door Jerlue ontworpen biologisch afbreekbare verpakking, worden de producten verstuurd. Dit is niet alleen de meest duurzame manier van transport, maar dit is ook super makkelijk. Zo hoef jij niet thuis te blijven voor je pakketje.
Jerlue staat voor duurzaamheid in combinatie met luxe
Dierproefvrij & VeganWe testen onze producten alleen op party animals
Duurzaam
Plasticvrije producten
Geen vervuiling
Luxury Made By Nature; geen parabenen, aluminium, of andere schadelijke stoffen
Gratis verzending
Elke bestelling wordt door de brievenbus bezorgd. Dé meest duurzame manier :) Netto nul CO2 -uitstoot
Duurzame producten van Jerlue
De biologisch afbreekbare, vegan, duurzame producten van Jerlue zijn onder andere haarborstels, deodorant, lippenbalsem en shampoo bars. De luxe borstel is anti klit en geschikt voor elk type haar. Krullend, steil, lang of kort, de ronde haarborstel, die lekker in de hand ligt , fixt en stijlt het allemaal. De haar borstel hoeft je bijna nooit schoon te maken, omdat er bijna geen haren en huidresten achter blijven. Mocht het soms toch voorkomen, dan is schoonmaken van de haarborstel makkelijk.
Kontaktoplysninger
Desiehof 19, 2909ra, Capelle aan den ijssel, Holland
- info@jerlue.com
- jerlue.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie natuurvriendelijke haarborstels
Mooie natuurvriendelijke haarborstels, die ook nog eens heel fijn werken!! Ook de verzending was snel.
Mooie en goede kwaliteit borstel!
Erg goede kwaliteit borstel, door de meewerkende bovenkant erg fijn voor de hoofdhuid. Ik zou de borstel zeker aanraden, voor mij krijgt deze borstel 5 sterren.
Perfecte haarborstel voor zowel jong als oud!
Ideale haarborstel voor zowel jong als oud. Voorheen hadden mijn kinderen altijd pijn door het borstelen. Sinds dat wij deze borstel hebben aangeschaft klagen ze niet of nauwelijks meer over pijnlijke klitten.